Horoscop zilnic 29 octombrie 2023. Săgetătorii nu stau bine cu sănătatea, Berbecii au o criză în cuplu


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de duminică, 29 octombrie 2023. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi este activată axa financiară, a banilor pe care îi câștigi din muncă, dar și banii pe care îi poți obține din alte surse. Posibil să găsești o soluție la o eventuală criză de natură financiară sau care apare în cuplu. Conjuncția care se formează între Mercur și Marte, guvernatorul tău, poate să ajute, dacă folosești energia constructiv și eviți certurile.

 

Taur

 

Conjuncția dintre Mercur și Marte, planeta acțiunii, care se formează astăzi în casa relațiilor poate aduce discuții și s-ar putea să se reediteze niște situații, cu scopul de a le rezolva. Atenție și nu folosi cuvinte dure, care dor sau nu-ți proiecta frustrările pe partener!

 

Gemeni

 

Astăzi se dinamizează axa muncii și sănătății și deși este o zi liberă s-ar putea să ai mult de lucru, să recuperezi ceva ce n-ai putut să termini în timpul săptămânii. Cu partenerul ar putea să apară unele confruntări dacă anulezi un plan stabilit împreună cu acesta.

 

Rac

 

Axa sentimentală și a relațiilor de prietenie este activată astăzi și s-ar putea să apară niște schimbări în planurile tale și ale partenerului. Posibil să apară o situație, să te impui în cuplu. Recomandarea astrelor este să eviți luptele de putere și discuțiile autoritare.

 

Leu

 

Posibil o conversație cu partenerul de cuplu, legată de sectorul profesional să se transforme în tensiuni și conflicte, pentru că-ți rezervi mai mult timp carierei. Conjuncția dintre Mercur și Marte din sectorul vieții de familie este responsabilă de contextul astral. Recomandarea astrelor este să nu te impui în relațiile de familie. 

 

Fecioară

 

Luna îți traversează, astăzi, sectorul asociat idealurilor, sistemului de valori, credințelor și o discuție cu partenerul de cuplu ar putea să te ajute să realizezi anumite lucruri legate de relația voastră. Conjuncția lui Mercur, guvernatorul tău, cu Marte, din casa comunicării, te face mai directă și poate agresivă în relațiile cu ceilalți, așa că ai grijă cum îți expui părerile!

 

Balanță

 

Astăzi întorci o situație financiară pe toate părțile și găsești niște soluții la cheltuieli. Încerci să le reduci sau să-ți mărești veniturile. Posibil, în partea a doua a zilei, să ai nevoie să-ți limpezești gândurile, să te retragi, să citești sau să te odihnești. Și o plimbare te ajută.

 

Scorpion

 

Astăzi, conjuncția lui Mercur, planeta comunicării, cu Marte, guvernatorul tău, care se formează în casa personalității, îți aduce multe idei și mintea îți merge la capacitate maximă. Analizezi o situație sau mai multe și găsești rapid soluții. Pe de altă parte, în interacțiunea cu ceilalți câștigi ușor o dezbatere, o negociere și ai putere de convingere.

 

Săgetător

 

Din punct de vedere al sănătății este posibil să nu te simți prea bine, să ai tot felul de frământări și gânduri, care-ți pot produce neliniște și poate chiar insomnii. S-ar putea să afli niște secrete, informații sau vești care să te afecteze, însă lucrurile se vor aranja în perioada următoare, așa că nu trebuie să-ți faci prea multe probleme. Vestea bună este că se duc presiunile financiare.

 

Capricorn

 

Astăzi ai tendința să te impui mai mult în fața prietenilor, iar discuțiile să ducă la tensiuni și conflicte. În planul sentimental, ai planuri să-ți recucerești partenerul sau să relansezi viața sentimentală. În partea a doua a zilei îți organizezi programul săptămânii viitoare, care pare să fie foarte aglomerat.

 

Vărsător

 

Astăzi este posibil să te preocupe treburile gospodărești, mai ales dacă ai musafiri. Rezolvi toate treburile în stilul tău, original, și găsești soluții la orice problemă. Pe de altă parte, conjuncția care se formează între Mercur, planeta comunicării, și Marte, planeta acțiunii, din casa carierei și relațiilor cu șefii te pregătește pentru discuții tensionate cu șefii.

 

Pești

 

Astăzi, simți că ai nevoie să te reconectezi cu partenerul de cuplu, să ceri un sfat, să transmiți o părere, însă ai grijă în relațiile cu ceilalți, pentru că este posibil să-ți impui punctul de vedere dacă nu aveți viziuni comune! Pe de altă parte, ești dornică să descoperi sau să explorezi un domeniu nou de interes.

 

related posts

Modifică setările cookies