Horoscop zilnic 3 august 2023. Fecioarele pot pleca într-o călătorie cu cineva interesant, Berbecii stau prost cu psihicul


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de miercuri, 3 august 2023. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Posibil, astăzi, să nu fii în cea mai bună formă, nici fizică, nici psihică, mai ales dacă apar tot felul de evenimente la serviciu, dar și în planul sentimental, care te dau peste cap cu totul. O conversație cu cineva apropiat îți face bine, să vezi lucrurile și din alte perspective.

 

Taur

 

Posibil, astăzi, să apară evenimente în planul relațiilor de prietenie și deși faci eforturi să menții niște relații, astăzi este posibil ca unele dintre ele să se strice, în urma unor discuții mai aprinse. Partea bună este că vei reuși să clarifici o situație, care este încurcată de mai mult timp.

 

Gemeni

 

Posibil astăzi să interacționezi cu șefii, să le prezinți un plan, niște idei să îți spui părerea vis-a-vis de o situație, care a apărut neașteptat. Posibil dialogul să nu fie unul prea plăcut, să nu primești ok- ul pe care îl aștepți, dar discuția să fie constructivă pe termen lung.

 

Rac

 

Deși în prima parte a zilei s-ar putea să te confrunți cu unele blocaje sau amânări într-o chestiune birocratică, obținerea unor acte, documente oficiale, până la finalul zilei, vei reuși să rezolvi tot ce ți-ai propus. S-ar putea să iei și niște decizii importante în planul personal.

 

Leu

 

Posibil, astăzi, conjuncția Lunii cu Saturn, care se formează în casa avantajelor financiare, să clarifice anumite situații și să știi exact ce ai de făcut într-o chestiune, care ține de o moștenire, intrarea în posesia unor bani, a unui credit sau poate returnarea unor bani. Saturn aduce restricții, dar și cele mai bune soluții.

 

Fecioară

 

Conjuncția Lunii cu Saturn, planeta restricțiilor, care se formează, astăzi, în sectorul relațiilor, vine cu dialoguri sau situatii dificile și greu de gestionat, și în planul personal și în cel profesional. Pe de altă parte, dacă ești singură, decizi să faci o călătorie alături de un prieten.

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi, în care Luna formează un aspect strâns cu Saturn, în casa muncii, îți aduce preocupare pentru sarcinile de serviciu, responsabilitate, perseverență, calități care sunt foarte apreciate de către șefii tăi. Pe de altă parte, șefii ar putea să-ți propună să participi la niște cursuri de perfecționare profesională. În planul relațional, atenție cum discuți cu partenerul, pentru că este posibil să apară divergențe de opinie!

 

Scorpion

 

Nu rata ocaziile de astăzi în planul sentimental, al activităților creative și al oricărui demers care implică timp de relaxare! Chiar dacă Saturn formează o conjuncție cu Luna în aceste domenii și ar putea aduce blocaje în prima fază, vei vedea că ziua se poate încheia într-o notă pozitivă, mai ales dacă primești o invitație și cunoști oameni noi.

 

Săgetător

 

Posibil, astăzi, să te preocupe chestiuni, care vizează casa, patrimoniu și spațiul de locuit. Dacă lucrezi mai mult în regim de telemuncă, îți dorești să-ți amenajezi un spațiu de lucru pentru tine, astfel încât să ai un randament ridicat. Atenție la relația cu partenerul de cuplu, care poate deveni tensionată din cauza unor chestiuni profesionale!

 

Capricorn

 

Sectorul comunicării este activat astăzi de conjuncția Lunii cu Saturn și este posibil să întâmpini niște blocaje în interacționarea cu ceilalți sau în deplasări. Cu toate acestea, nu te lași, îți faci planuri, strategii pe termen lung, iar schimburile de idei vor fi constructive. De asemenea, poți primi și lecții de viață de la cineva cu mai multă experiență ca tine.

 

Vărsător

 

Conjuncția Lunii cu Saturn, care se formează, astăzi, în casa banilor, te ajută să fii mai cumpătată atunci când faci cumpărături sau administrezi resursele pe care le deții. Pe de altă parte, s-ar putea să fie nevoie să faci rost de o sumă de bani, mai ales dacă pleci într-o călătorie, dacă banii nu îți ajung.

 

Pești

 

Conjuncția care se formează, astăzi, între Lună și Saturn, din casa personalității, ar putea să-ți aducă momente de introspecție, dar și un blocaj în relația cu partenerul de cuplu. S-ar putea în prima parte a zilei, să fii mai serioasă și fără o dispoziție prea plăcută, dar pe parcursul zilei unul dintre prieteni îți schimbă starea și ziua se încheie cu o ieșire în oraș.

related posts

Modifică setările cookies