Horoscop zilnic 3 iulie 2023. Gemenii s-ar putea confrunta cu o criză în cuplu, Racii vor culege roade pe plan profesional


 Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de luni, 3 iulie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Capricorn, care activează casa carierei, imaginii și reputației profesionale. Posibil să aibă loc încheieri de etape sau culegerea roadelor unor demersuri mai vechi, să clarifici o situație în planul profesional, să cauți să echilibrezi timpul petrecut între familie și carieră.


Taur

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Capricorn, care activează sectorul asociat principiilor, convingerilor, perfecționării profesionale și călătoriilor. De asemenea, se activează și axa cunoașterii și este posibil să închei o etapă de studii, să obții un atestat, o diplomă. Dacă ești într-o călătorie sau pleci într-o călătorie în preajma fenomenului de Lună Plină, s-ar putea să ai niște revelații și să-ți schimbi unele principii, să vezi și din alt unghi unele situații de viață.

 

Gemeni

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Capricorn, care activează sectorul intereselor financiare, al banilor proveniți din alte surse decât salariile, creditele, moștenirile, dar și sfera intimității și încrederii reciproce. Au loc încheieri de etape, clarifici o chestiune financiară, în urma unor situații, care se pot complica. De asemenea, și sectorul intim ar putea să fie amplificat și să apară o criză în cuplu, care trebuie rezolvată.

 

Rac

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Capricorn, care activează sectorul relațiilor, mariajului și parteneriatelor din sfera profesională. Posibil să apară o criză în cuplu și să fie nevoie să discutați niște chestiuni legate de principii. Pe de altă parte, poți culege roadele unor demersuri în sfera profesională, să semnezi un contract.

 

Leu

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Capricorn, care activează sectorul muncii, rutinei zilnice și sănătății. Posibil să aibă loc încheierea unei etape, trecerea pe un alt post, schimbarea serviciului, dar și o preocupare mai mare pentru sănătate. Poți face o schimbare importantă, astfel încât să te ocupi de tine, timpul liber cu cei dragi și de sănătate.

 

Fecioară

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Capricorn, care activează sectorul dragostei, aventurilor romantice, activităților de relaxare, copiilor și creativității.  Posibil să apară o criză în cuplu, dar veți reuși să o rezolvați, pentru că Saturn îți testează relația. Dacă ești părinte, copiii vor înregistra un succes și vei fi mândră.

 

Balanță

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Capricorn, care activează sectorul vieții de familie, căminului, patrimoniului și relațiilor cu părinții. Au loc încheieri de etape sau culegi roadele unor demersuri privind achiziționarea unei case, a unei mașini, unor bunuri de o valoare mai mare. Posibil să inregistrezi un succes și la serviciu și să organizezi o petrecere cu familia.

 

Scorpion

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Capricorn, care activează sectorul comunicării, informațiilor, veștilor, studiilor, relațiilor cu frații. Afli vești din sfera profesională care te bucură, privind un demers care ține de perfecționarea profesională, de obținerea unei diplome. De asemenea, poți avea discuții și cu partenerul de cuplu, legate de relația voastră sentimentală, de petrecerea timpului împreună, să găsiți soluții.

 

Săgetător

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Capricorn, care activează sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi din muncă, de la serviciu sau din alte activități profesionale. S-ar putea să încasezi o sumă importantă de bani sau poate închei o colaborare și cauți alte surse de venit. De asemenea, te preocupă bunăstarea familiei și rezolvarea unui context financiar ce ține de casă.

 

Capricorn

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Capricorn, care activează sectorul personalității și vei culege roadele unor demersuri personale, profesionale, înregistrezi un succes și ți se apreciază meritele. Este un moment în care vei străluci și toate eforturile tale sunt răsplătite.

 

Vărsător

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Capricorn, care activează sectorul subconștientului, izolării, frământărilor interioare și trecutului. Poți avea revelații și conștientizări, în urma unei introspective, să-ți faci un bilanț, să-ți dai mai multă valoare și-n cuplu și-n viața profesională. Evenimentele, care vor avea loc, au rolul să te trezească și să iei niște decizii importante pentru tine.

 

Pești


Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Capricorn, care activează sectorul planurilor de viitor, vieții sociale, grupurilor de apartenență, relațiilor de prietenie. Pentru că Saturn îți traversează semnul zodiacal, fenomenul astral îți poate aduce o realizare personală, se încheie o etapă și ți se recunosc niște merite, în urma unor activități de pe urma exercitării profesiei.

related posts

Modifică setările cookies