Horoscop zilnic 3 noiembrie 2023. Săgetătorii sunt obligați să facă un compromis în viața amoroasă, ce se întâmplă cu Scorpionii 


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de vineri, 3 noiembrie 2023. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Luna, în tranzit prin casa vieții de familie, formează, astăzi, un aspect armonios cu Mercur, din casa intereselor financiare. Așadar, este posibil să apară discuții legate de o sumă de bani, pe care dorești să o investești în casă. De asemenea, este un moment bun să-ți planifici cheltuielile pentru anul viitor.

 

Taur

 

Luna, în tranzit prin casa comunicării, formează astăzi un aspect armonios cu Mercur, din casa relațiilor și parteneriatelor profesionale. Este o zi favorabilă dialogului, în care poți rezolva sau clarifica anumite chestiuni din sfera relațională. Dacă trebuie să prezinți un proiect, să susții un interviu, te exprimi foarte ușor și faci impresie bună.

 

Gemeni

 

Posibil, astăzi, să fii determinată să iei decizii legate de sănătate, de adoptarea unui regim de viață sănătos. Luna traversează sectorul financiar și este posibil să cheltui o sumă de bani pentru un abonament la sală sau te gândești să amenajezi un spațiu în casă pentru relaxare.

 

Rac

 

Luna, guvernatoarea ta, primește astăzi un aspect armonios de la Mercur, planeta comunicării, în tranzit prin casa iubirii și aventurilor romantice, așa că ești deschisă flirtului, cuceririlor sau faci declarații de iubire. Dacă ești implicată într-un proiect de creație, ai multă inspirație și idei originale.

 

Leu

 

Astăzi, te ajută intuiția și vei reuși să scapi dintr-o situație, care ți-ar fi putut aduce probleme. Pe de altă parte, este o zi, în care ai nevoie de mai multă odihnă și relaxare, iar trigonul pe care îl formează Luna cu Mercur, planeta comunicării, îți aduce discuții plăcute cu familia, de la care primești suport emoțional.

 

Fecioară

 

Cu Luna în tranzit prin casa prietenilor este posibil să primești ajutor de la un prieten, într-o situație care ține de sanatate. Tot astăzi, Luna formează un aspect armonios cu Mercur, guvernatorul tău, plasat în casa comunicării, și este posibil să ai parte de sfaturi utile, care te vor ajuta în activitățile profesionale.

 

Balanță

Luna traversează, astăzi, casa carierei și relațiilor cu șefii și vei fi determinată să-ți îndeplinești niște obiective, mai ales că formează un aspect armonios cu Mercur, planeta comunicării și negocierilor, din casa banilor. Munca și eforturile tale vor fi răsplătite și informațiile pe care le afli, pe alte căi decât cele oficiale, legate de o mărire salarială, să se confirme.

 

Scorpion

 

Luna traversează, astăzi, sectorul studiilor, cunoașterii și formează un aspect armonios cu Mercur, din casa personalității tale. Așadar este o zi favorabilă studiului, să înveți lucruri noi, să faci planuri pentru o călătorie sau să ieși la un eveniment cultural.

 

Săgetător

 

Posibil, astazi, să afli niște secrete de la serviciu. Soarele, în tranzit printr-o casă ascunsă, formează o opoziție cu Jupiter, guvernatorul tău, din casa muncii, și este posibil să te lupți să obții adevărul într-o situație. De altă parte, s-ar putea să fii pusă în fața unei situații delicate, să faci un compromis, mai ales în planul sentimental.

 

Capricorn

 

Mercur, în tranzit prin casa prietenilor, formează un aspect armonios cu Luna, în tranzit prin casa relațiilor și parteneriatelor profesionale. Posibil să discuți cu un prieten apropiat despre relația ta, să ceri niște sfaturi. Pe de altă parte, s-ar putea cineva din anturajul tău să-ți propună să începeți o colaborare sau un proiect împreună.

 

Vărsător

 

Vești bune vin astăzi de la șefi, mai ales dacă primești o apropare într-un proiect. Pe de altă parte, este o zi favorabilă planurilor pe termen lung, pentru că Mercur, în tranzit prin casa carierei, formează un aspect armonios cu Luna, în tranzit prin casa muncii și activităților profesionale. Așadar, îți poți seta prioritățile, să-ți faci ordine în sarcini și să eficientizezi timpul de lucru.

 

Pești

 

Luna traversează, astăzi, casa iubirii, aventurilor, fericirii, copiilor, distracției și vacanțelor. Este o zi favorabilă pentru a-ți petrece timpul cu persoanele dragi, ești creativă și găsești metode noi de distracție. Pentru că Luna formează un aspect armonios cu Mercur, din casa călătoriilor, ai putea face și planuri de plecare într-o minivacanță.

related posts

Modifică setările cookies