Horoscop zilnic 3 septembrie 2023. Taurii reactivează niște afecțiuni de sănătate mai vechi, ce se întâmplă cu Berbecii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de duminică, 3 septembrie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Luna activează și astăzi casa personalității și-ți imprimă mult dinamism în relații. Pentru că se formează un aspect tensionat cu Pluton, planeta transformărilor profunde și guvernatorul casei intimității, s-ar putea să acorzi atenție mărită emoțiilor/sentimentelor, pe care le ai vis-à-vis de o persoană, pe care o dorești în viața ta și de la care ai parte de un refuz.

 

Taur

 

Posibil, astăzi, să nu ai dispoziție de socializare, mai ales dacă se reactivează niște afecțiuni de sănătate mai vechi. Recomandarea astrelor este să te odihnești mai mult și să elimini din proiectele la care lucrezi, pentru că pun prea mare presiune pe umerii tăi.

 

Gemeni

 

Astăzi, ți-ar face bine să ieși cu prietenii, să te înconjori de persoane dragi, să socializezi mai mult, să te distrezi și să uiți de lucrurile, care te frământă în planul sentimental sau îți dau bătăi de cap în planul profesional.

 

Rac

 

Aspectul tensionat pe care Luna îl formează cu Pluton, planeta transformărilor profunde, din casa relațiilor, vine să readucă în atenție anumite situații relaționale, care nu au fost rezolvate și care se reeditează din nou. În partea a doua a zilei, ai grijă la imagine!

 

Leu

 

Sectorul credințelor, convingerilor, cunoașterii, perfecționării profesionale este activat astăzi de aspectul tensionat, care se formează între Lună și Pluton, planeta transformărilor profunde. Posibil să faci eforturi mari să începi un proiect sau niște schimbări la cele pe care le ai deja în derulare.

 

Fecioară

 

Astăzi, te preocupă administrarea unor sume de bani, dar și relația de cuplu, intimitatea și încrederea reciprocă. Aspectul tensionat, care se formează între Lună și Pluton, planeta transformărilor profunde, în tranzit prin casa iubirii și aventurilor romantice, vine să scoată la suprafață anumite nemulțumiri, cu scopul să le rezolvi.

 

Balanță

 

Posibil, astăzi, să apară discuții cu partenerul de cuplu din cauza unor cheltuieli, a căror destinație ați stabilit-o, dar tu ai ales să le folosești la altceva. Partenerul nu-și va da seama că vrei să îi faci o surpriză, dar decizi să nu îi spui, cu riscul să vă certați.

 

Scorpion

 

Astăzi, Luna, în tranzit prin zodia Berbec, formează un aspect tensionat cu Pluton, guvernatorul tău, așa că s-ar putea să ai o stare emoțională instabilă, să nu fii în apele tale și orice ar face partenerului de cuplu să nu-ți fie pe plac.

 

Săgetător

 

Cu Luna în tranzit prin zodia Berbec, prin casa asociată iubirii, aventurilor romantice și cuceririlor, vei acorda mai multă atenție exprimării sentimentelor și relației sentimentale. Aspectul tensionat pe care Luna îl formează cu Pluton, din casa banilor, ar putea să aducă unele frământări, legate de administrarea banilor.

 

Capricorn

 

Posibil, astăzi, să iasă la suprafață unele nemulțumiri, pe care le ai în planul sentimental, pentru că Luna traversează casa iubirii și formează un aspect tensionat cu Pluton, planeta transformărilor profunde, din casa personalității tale. Poate să apară și o ruptură și relația să nu mai fie la fel, dacă nu reușești să aplanezi un conflict.

 

Vărsător

 

Astăzi este posibil să încerci să faci un plan pentru rezolvarea unor chestiuni administrative sau financiare. Pentru că Luna traversează casa comunicării și deplasărilor, s-ar putea să pui la punct și niște strategii și să-ți aranjezi programul săptămânii viitoare, care se anunță foarte aglomerat.

 

Pești

 

Pentru că Luna traversează zodia Berbec, registrul astral de astăzi vine cu preocupări pentru adminstrarea banilor pe care îi deții. Aspectul tensionat pe care Luna îl formează cu Pluton, din casa prietenilor, ar putea să aducă probleme în recuperarea unei sume de bani de la un prieten.

related posts

Modifică setările cookies