Horoscop zilnic 30 august 2023. Berbecii au niște frământări, legate de relația amoroasă ascunsă, pe care vor să o încheie


Află ce își rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de miercuri, 30 august 2023. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Luna ajunge astăzi în zodia Pești și te preocupă o situație din planul sentimental. S-ar putea să ai niște frământări, legate de o relatie ascunsă, pe care vrei să o închei sau să clarifici anumite aspecte. Dacă decizi să salvezi o relație, s-ar putea să faci un gest, care să-l surprindă pe partener.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi te invită la rezolvarea unor chestiuni administrative ale casei și în relațiile cu părinții. Posibil să aibă loc niște discuții cu unii membri ai familiei, legate de viziunea și perspectiva asupra vieții. Chiar dacă aveți diferențe de opinie, caută să lași de la tine, pentru că nu veți ajunge la o cale comună de comunicare.

 

Gemeni

 

Astăzi, ești interesată să ai niște discuții cu șefii, legate de sarcinile suplimentare, care ți-au fost atribuite. Pe de altă parte, ai nevoie să faci pace cu trecutul. Deși ți-ai fi dorit niște dialoguri de clarificare în planul sentimental, acestea nu vor mai avea loc, pentru că simți că nu-și mai au rostul.

 

Rac

 

Astăzi este posibil să ajuți pe cineva cu o sumă de bani, un prieten sau o rudă. La serviciu urmează o zi destul de aglomerată din punct de vedere al întâlnirilor și pregătirea unei strategii pentru perioada următoare. Dacă ești singură, s-ar putea un eveniment neașteptat să-ți aducă trăiri intense în planul sentimental.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi îți aduce surprize din partea partenerului, mai ales dacă ați avut niște neînțelegeri și acesta caută acum împăcare. În partea a doua a zilei, te preocupă administrarea unor sume de bani, pe care le-ai primit de la unul dintre părinți.

 

Fecioară

 

În prima parte a zilei, deci determinată să te încadrezi într-un termen limită pentru terminarea unui proiect. În partea a doua a zilei, se activează sectorul relației și apar unele tensiuni în raport cu partenerul de cuplu, din cauza unor viziuni diferite.

 

Balanță

 

Astăzi, s-ar putea să faci tot posibilul pentru a recuceri pe cineva, dar realizezi că l-ai rănit și decizi să lași timpul să rezolve situația. La serviciu, în partea a doua a zilei, s-ar putea să ai parte de niște evenimente, care să-ți testeze abilitățile și experiența. 

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi îți aduce evenimente neprevăzute în planul familial, în prima parte a zilei. Registrul astral se schimbă din partea a doua a zilei, când Luna ajunge în zodia Pești, respectiv în casa iubirii și aventurilor sentimentale și îi pregătești o surpriză partenerului.

 

Săgetător

 

Posibil astăzi, în prima parte a zilei, să fie nevoie să faci niște deplasări, să anulezi niște întâlniri și să reprogramezi o serie de activități profesionale. Registrul astral se schimbă în partea a doua a zilei, când Luna începe să traverseze sectorul vieții de familie, iar preocupările tale principale vor fi în special pentru acest domeniu.

 

Capricorn

 

În prima parte a zilei, s-ar putea să ai o surpriză în planul financiar și unul dintre șefi să te anunțe că ți se mărește salariul. Eforturile tale au fost apreciate, așa că ești mulțumită, că ai inițiat solicitarea de a ți se modifica salariul.

 

Vărsător

 

În prima parte a zilei, te preocupă casa, treburile gospodărești, găsirea unui meșter pentru a repara ceva ce s-a stricat. Așadar, apar și cheltuieli neprevăzute, care-ți dau peste cap bugetul, însă reușești să găsești resurse, astfel încât să rezolvi tot ce ți-ai propus.

 

Pești

 

În prima parte a zilei, nu ești în apele tale, mai ales că primești niște vești sau informații, care ar putea să-ți schimbe părerea într-o situație, care are legătură cu partenerul de cuplu sau persoanele cu care desfășori activități, colaboratorii sau colegii de echipă.

 

 

related posts

Modifică setările cookies