Horoscop zilnic 30 decembrie 2022. Gemenii primesc niște propuneri tentante de Revelion, ce se întâmplă cu Săgetătorii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 30 decembrie 2022. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec


Astăzi, ai multă energie și determinare,  curaj să abordezi anumite chestiuni, care trebuiau discutate de mai demult. Poate acest elan are legătură cu faptul că Luna îți traversează casa personalității, respectiv, zodia Berbec și simți că poți face față tuturor provocărilor. Atenție la relația cu șefii, care devine tensionată și la modul cum comunici cu cei cu care lucrezi!

 

Taur

 

Luna îți traversează, astăzi, casa frământărilor interioare și este posibil să-ți faci griji cu privire la situația financiară și la cum poți să îndrepți/ obții bani mai ușor sau să te implici în mai multe proiecte profesionale. S-ar putea să ai niște idei, pe care să vrei să le implementezi în anul ce vine.

 

Gemeni

 

Luna îți traversează, astăzi, casa prietenilor și s-ar putea să primești niște propuneri de a petrece noaptea dintre ani într-un grup mai mare. Sau poate tu ești cea care vrei să organizezi o petrecere. De asemenea, dialogul cu cineva din anturaj ar putea să te ajute să-ți dai seama că în planul sentimental nu te îndrepți în direcția potrivită.

 

Rac

 

Astăzi, Luna, guvernatoarea ta, îți traversează casa carierei și vieții sociale și s-ar putea să iei mai multe inițiative în planul profesional sau de organizare a unui eveniment/petrecere. De asemenea, cineva din anturaj îți poate cere ajutorul. În planul relațional este posibil să ai parte de un blocaj în comunicarea cu partenerul, dacă nu reușiți să ajungeți pe aceeași lungime de undă.

 

Leu

 

Astăzi, primești vești de la prieteni sau rude din străinătate sau un răspuns de la o instituție publică sau de învățământ. Îți este clar că ai nevoie de o schimbare de natură profesională și vei începe niște cursuri de perfecționare, pentru a putea să avansezi. La serviciu, se anunță o zi destul de solicitantă, cu multe sarcini și termene limită de respectat.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi aduce tranzitul Lunii prin casa transformărilor profunde și a intereselor financiare. Pe de-o parte, încasezi niște bani sau primești un cadou de la cineva de la care nu te aștepți. Pe de altă parte, s-ar putea să apelezi la cardurile de credit sau la economii pentru a face niște achiziții de o valoare mai mare pentru casă sau pentru rezervarea unei vacanțe.

 

Balanță

 

Atenție, astăzi, cum gestionezi un context relațional, pentru că s-ar putea să apară tensiuni în raport cu partenerul de cuplu, din cauza chestiunilor gospodărești sau a unor membrii ai familiei, care se amestecă în treburile voastre personale! De asemenea, ești preocupată să te pregătești pentru o ieșire cu partenerul și prietenii.

 

Scorpion

 

Deși astăzi ar trebui să-ți fie mai ușor la serviciu sau să ai zi scurtă, pentru că se încheie anul, s-ar putea să ai mai multe de făcut decât te-ai așteptat. Nu te lași bătută până nu rezolvi tot ce ți-ai propus, mai ales că șefii și-au pus baza în tine. De asemenea, s-ar putea să încasezi o sumă de bani, care vine neașteptat de la serviciu sau de la cineva din familie (un cadou întârziat).

 

Săgetător

 

Luna îți traversează, astăzi, sectorul sentimental, al aventurilor romantice și distracției și se pare că te pregătești să petreci pentru noaptea dintre ani într-un grup mai mare de prieteni. Dacă organizezi o petrecere, s-ar putea să depășești bugetul cu mult față de ce ai stabilit inițial și să ai niște mici conflicte cu partenerul.

 

Capricorn

 

Contextul astral de astăzi activează casa familiei, așa că mai mult ca sigur te vei ocupa de casă, pregătiri și întâlnirea cu familia. De asemenea, dacă lucrezi în regim de telemuncă, vei avea ocazia să-ți termini și treburile case, dar să îți indeplinești și îndatoririle de serviciu, astfel încât să fie toată lumea mulțumită.

 

Vărsător

 

Astăzi, se anunță o zi cu mai multe deplasări, dar și cu discuții, care privesc planul sentimental. Luna traversează sectorul comunicării, respectiv zodia Berbec, așa că ar fi recomandat să nu te avânți să fii prea directă sau agresivă în comunicare, dacă vrei să îndrepți o situație în planul amoros.

 

Pești

 

Luna îți traversează, astăzi, casa banilor și preocupările tale vor fi în special pentru administrarea finanțelor pe care le ai. De asemenea, s-ar putea să încasezi niște sume de bani mai devreme decât te-ai așteptat, dar vin numai bine, pentru că ai niște planuri cu casa, să mergi la shopping. Dacă organizezi o petrecere la tine, ai grijă și nu intra în tensiuni cu prietenii, pentru că s-ar putea să vă stricați dispoziția și nu numai a voastră, dar și a celor care ar urma să participe la petrecerea de Revelion.

 

related posts

Modifică setările cookies