Horoscop zilnic 30 ianuarie 2023. Taurii visează la o aventură secretă, ce se întâmplă cu Balanțele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 30 ianuarie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Două aspecte importante se evidențiază astăzi, care vor aduce negocieri profitabile, deschidere către noi proiecte, iar în planul sentimental schimbarea direcției. S-ar putea să ai discuții cu partenerul prin care să clarifici anumite aspecte. De asemenea, s-ar putea să faci niște deplasări în scop personal.

 

Taur

 

Aspectul armonios pe care Soarele, din casa carierei, îl formează cu Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin casa banilor, aduce colaborări profitabile. De asemenea, vei fi determinată să obții niște sume de bani sau să fii remunerată corect pentru munca depusă. În planul sentimental, tinzi spre o aventură secretă.

 

Gemeni

 

Fii pregătită, astăzi, de evenimente surpriză, cadouri sau să mergi la o întâlnire neașteptată, care se poate transforma într-o poveste de iubire! În planul profesional, aspectul armonios dintre Soarele, în tranzit prin casa perfecționării profesionale, și Marte, planeta acțiunii, din casa personalității, îți aduce terminare și motivație să demarezi un proiect personal mai vechi.

 

Rac

 

Datorită aspectului armonios, care se formează între Soarele, în tranzit prin casa intereselor financiare, cu Marte, planeta acțiunii, din casa frământărilor interioare, pot veni soluții la o problemă de natură financiară. De asemenea, dacă au apărut niște probleme de sănătate, acestea se pot rezolva prin corectarea regimului de viață, dar asta depinde și de voința ta.

 

Leu

 

Astăzi, Soarele, guvernatorul tău, formează un aspect armonios cu Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin casa prietenilor și proiectelor pe termen lung. S-ar putea să faci niște asocieri profitabile, să te implici în proiecte noi, să pregătești o surpriză unui prieten. Atenție, că poți intra ușor în conflicte de idei!

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi te ajută să te afirmi, să te remarci. Posibil să primești merite, cadouri, o sumă de bani sub formă de cadou, beneficii financiare. De asemenea, s-ar putea să-ți vezi interesul într-o chestiune profesională.

 

Balanță

 

Astăzi ai randament intelectual ridicat la serviciu și reușești să rezolvi o serie de chestiuni, ai satisfacție profesională și ți se recunosc meritele de către șefi și colegi, Pe de altă parte, în planul relațional, traversezi și aici o perioadă bună, cu planuri de viitor, pe care le stabilești împreună cu partenerul de cuplu.

 

Scorpion

 

Posibil, astăzi, să te intereseze încasarea unor sume de bani de la serviciu. Axa financiară este activată și poți face cheltuieli sau un plan de achiziționare a unor bunuri de o valoare mai mare. În ce privește relația cu partenerul de cuplu, s-ar putea să ai parte de o surpiză din partea partenerului, pe seară.

 

Săgetător

 

Astăzi, te preocupări relațiile cu ceilalți și mai ales asocierile, relațiilor profesionale, de pe urma cărora poți obține beneficii. Luna îți traversaeză casa relațiilor și căsătoriei, așa că s-ar putea să ai niște dialoguri și cu partenerul de cuplu, legate de administrarea fondurilor, pe care le dețineți la comun.

 

Capricorn

 

Se anunță o zi dinamică la locul de muncă, dar cu rezultate însemnate, proiecte demarate și întâlniri/ședințe, dezbateri. Ai un randament intelectual ridicat și vii cu idei originale, pe care șefii și colegii le îmbrățisează din prima clipă.

 

Vărsător

 

Contextul astral de astăzi, în care Soarele, în tranzit prin casa personalității, formează un aspect armonios cu Marte, planeta acțiunii, din casa flirtului și aventurilor romantice, te determină să iei inițiativă într-o chestiune relațională, să faci o cucerire.

 

Pești

 

Posibil, astăzi, să rezolvi o chestiune de familie, niște tensiuni cu rudele. Se poate pune capăt unui conflict. De asemenea, ai niște revelații și cauți o vindecare. Partenerul este alături de tine și te susține din toate punctele de vedere.

 

related posts

Modifică setările cookies