Horoscop zilnic 30 mai 2023. Berbecii au parte de o surpriză din partea partenerului, Taurii primesc o propunere tentantă de job


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de marți, 30 mai 2023. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi, pregătești o surpriză partenerului de cuplu împreună cu familia sau prietenii. În planul profesional, niște discuții ar putea să ducă spre o altă direcție profesională. În sectorul financiar, se întrevede o perioadă bună, cu încasări suplimentare.

 

Taur

 

Registrul astral de astăzi îți activează casa muncii și activităților profesionale și pot avea loc discuții productive din punct de vedere financiar, să legi relații noi profesionale. Dacă-ți vine o propunere tentantă de job sau de colaborare, ar fi bine să nu o ratezi.

 

Gemeni

 

Sectorul iubirii și aventurilor sentimentale eset activat astăzi de tranzitul Lunii prin zodia Balanță. Cooperezi cu o propunere de a ieși la o întâlnire și nu regreți decizia, pentru că se pare că se conturează o nouă poveste de iubire.

 

Rac


Posibil, astăzi, să primești vești de la bancă, dacă ai accesat un credit de nevoi personale. Veștile bune sunt că primești și un bonus, care-ți va rotunji veniturile și astfel poți da un avans mai mare la ce vrei să achiziționezi. Relațiile cu familia sunt bune și ai ajutor de la aceștia într-o chestiune personală.

 

Leu


Contextul astral de astăzi este favorabil discuțiilor, negocierilor, studiului personal, mai ales că vei avea un randament intelectual ridicat, intuiție și inspirație într-un proiect de creativitate. De asemenea, ai idei originale, pe care șefii le aprobă. În grupul de prieteni, faci impresie și pregătești o surpriză unei persoane apropiate.

 

Fecioară

 

Luna îți traversează, astăzi, sectorul banilor și este posibil să cheltui mai mult, să faci niște cumpărături pentru a-ți împrospăta garderoba. S-ar putea să primești o sumă de bani și de la o rudă din străinătate. Pe seară, ai o revelație și decizi să ai mai multă încredere în tine. Contextul astral te susține și-ți trimite o colaborare, prin care-ți suplimentezi veniturile.

 

Balanță

 

Luna îți traversează, astăzi, casa personalității și ești înclinată spre a căuta armonie în toate relațiile tale, în relația cu partenerul, dar și cu cei cu care lucrezi sau desfășori proiecte extraprofesionale. Posibil să primești și o ofertă de a lucra în străinătate, în mediul academic, să te înscrii la niște cursuri, care să te dezvolte din punct de vedere personal.


Scorpion

 

Nu te afli în cea mai bună formă astăzi. Poate și pentru că Luna îți traversează casa subconștientului și frământărilor interioare. Nu ai prea multă energie și încerci să o dozezi, astfel încât să-ți îndeplinești măcar sarcinile de serviciu urgente. Ai nevoie de mai multă odihnă și fizică și psihică, deoarece suprasolicitarea din ultima perioadă își spune cuvântul.


Săgetător

 

Astăzi, te vezi cu prietenii sau ai mai multe întâlniri cu colaboratării, discuți despre proiecte, finanțări, sponsorizări, cum să faci să intri în posesia unor bani sau bunuri de valoare de la familie, mai ales dacă este o situație încurcată și ai nevoie de sfaturi juridice. Axa sentimentală este și ea activată și dai dovadă de înțelepciune într-un context tensionat.


Capricorn


Astăzi, Luna îți traversează cel mai înalt punct de pe hartă și ești în centrul atenției tuturor. Te afirmi și faci impresie la serviciu sau la un curs, workshop, seminar, ședință, întâlnire cu partenerii din sfera profesională. Contextul astral aduce armonie și înțelegere și în relațiile cu colegii, cu care poți începe un proiect noi, să conduci o echipă.

 

Vărsător

 

Astăzi, te preocupă rezolvarea unor chestiuni birocratice, să depui niște acte, să obții niște documente oficiale pentru tine sau un membru al familiei. Vei fi mulțumită de ce reușești să rezolvi, pentru că ai susținere astrală. S-ar putea să cumperi și niște bilete de avion pentru vacanță sau să faci rezervări de cazare.

 

Pești


Luna traversează astăzi zodia Balanță, respectiv casa intereselor financiare și a banilor partenerului sau pe care îi deții la comun cu acesta. Este posibil să faceți planuri de vacanță, socoteli, să achiziționați un sejur. Dacă ești singură, ai parte de o aventură romantică cu o persoană cu care flirtezi de ceva timp.

 

related posts

Modifică setările cookies