Horoscop zilnic 30 martie 2023. Vărsătorii primesc o mărire salarială, Peștii își doresc un partener serios în viața amoroasă


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de joi, 30 martie 2023. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Aspectul armonios care se formează între Marte, guvernatorul tău, și Saturn din casa frământărilor interioare, secretelor și sacrificiului, îți aduce energie, determinare și perseverență în rezolvarea unor chestiuni de familie. În planul profesional este posibil să realizezi ce anume te ține în loc să-ți atingi obiectivele sau să-ți manifești potențialul.

 

Taur

Marte, planeta acțiunii, îți traversează casa comunicării, gândirii, opiniilor, rudelor apropiate și formează un aspect armonios cu Saturn, planeta responsabilității, din casa prietenilor și planurilor de viitor. S-ar putea să fii ajutată să-ți concretizezi niște idei, gânduri, cu ajutorul prietenilor sau a persoanelor apropiate.

 

Gemeni

Contextul astral de astăzi activează sectorul financiar, iar aspectul armonios care se formează între Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin casa banilor, și Saturn, din casa carierei și ambițiilor profesionale, te sprijină să depășești obstacolele și să-ți atingi obiectivele financiare. Ai motivație și determinare să faci schimbări favorabile în planul profesional, iar șefii și colegii îți recunosc meritele.

 

Rac

Aspectul armonios care se formează, astăzi, între Marte, planeta acțiunii, din casa personalității, și Saturn, planeta responsabilităților, din sectorul perfecționării profesionale, schimburilor de experiență și sistemului de valori, îți aduce determinare și perseverență să faci față unor provocări profesionale sau în relații. Este un moment bun pentru a-ți stabili obiective noi, să-ți planifici viitorul.

 

Leu

Astăzi se formează un aspect favorabil, constructiv, între Marte, planeta acțiunii, și Saturn, planeta responsabilităților, context astral care-ți conferă determinare în administrarea proiectelor în care ești implicată. De asemenea, ai ocazia să-ți demonstrezi potențialul și să obții recunoaștere din partea celor cu care desfășori activități.

 

Fecioară

Marte, planeta acțiunii, formează astăzi un aspect constructiv cu Saturn, seniorul karmei, din sectorul relațiilor și parteneriatelor. Este un moment bun pentru a-ți asuma mai multe responsabilități în relație, să faci planuri și strategii de viitor în planul personal, dar și-n cel profesional.

 

Balanță

Aspectul armonios care se formează astăzi între Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin casa carierei, cu Saturn, din casa muncii, aduce sprijin și demararea unor acțiuni constructive în planul profesional. Îți conferă determinare și răbdare să-ți duci la bun sfârșit proiectele începute și să-ți consolidezi relațiile cu șefii sau colegii.

 

Scorpion

Aspectul armonios care se formează astăzi între Marte, planeta acțiunii, și Saturn, seniorul karmei, din casa creativității și valorificării talentelor și abilităților, vine să te ajute să te remarci . Este un moment prielnic să te dezvolți și să obții aprecierea șefilor, mai ales dacă intenținezi să accepți o nouă funcție. Pe de altă parte, în planul sentimental, ajungi să rezonezi bine cu partenerul și să faceți împreună planuri pe termen lung.

 

Săgetător

Astăzi, aspectul armonios care se formează între Marte, planeta acțiunii, și Saturn, seniorul karmei, din sectorul vieții de familie, îți consolidează situația financiară și-ți aduce determinare și perseverență în rezolvarea unor chestiuni care țin de familie, casă, patrimoniu și relațiile cu părinții.

 

Capricorn

Astăzi, Saturn, guvernatorul tău, formează un aspect constructiv cu Marte, planeta acțiunii din casa relațiilor și parteneriatelor profesionale, așa că este un moment bun să iei decizii pe termen lung în ce privesc relația de cuplu sau relațiile profesionale.

 

Vărsător

Astăzi se anunță o zi activă în planul profesional, privind sarcinile și relațiile cu colegii. Aspectul astral care se formează între Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin casa muncii, și Saturn din sectorul asociat banilor și valorilor, ar putea să te determine să soliciți șefilor să-ți mărească salariul sau să te implici în proiecte noi, care să-ți suplimenteze veniturile.

 

Pești

Contextul astral de astăzi, în care Saturn, în tranzit prin zodia ta, formează un aspect constructiv cu Marte, planeta acțiunii, din sectorul sentimental, vine să aducă decizii bune, pe termen lung, în planul afectiv/sentimental. Dacă ești singură și în căutarea unui partener, îți dorești o relație serioasă, nu o aventură.

related posts

Modifică setările cookies