Horoscop zilnic 30 octombrie 2023. Racii au parte de discuții în plan amoros, dar și legate de bani, ce se întâmplă cu Berbecii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de luni, 30 octombrie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Dacă au existat niște discuții în cuplu, care au dus către posibile tensiuni, astăzi, este posibil să ai impulsul să rezolvi, să recunoști niște greșeli și astfel să vă împăcați. La serviciu, totul stă sub semnul surprizelor și este posibil să faci o schimbare, să preiei niște proiecte sau să treci pe alt post, într-un alt departament.

 

Taur

 

Astăzi, cea mai mare perioadă de timp, Luna, cea care dă tendința zilei, se află în zodia ta și te vei ocupa de confortul tău, de administrarea banilor. S-ar putea să-ți satisfaci niște capricii, mici plăceri, să te îngrijești de corp.

 

Gemeni

 

Ceva se întâmplă astăzi și-ți revin în minte situații din trecut, legate de un fost partener sau poate de partenerul actual, cu care au existat discuții și probleme. Aveți tot mai multe diferențe de opinie, care vă depărtează unul de celălalt. Și la serviciu apar tot felul de discuții, informații, care te îngrijorează.

 

Rac

 

Posibil, astăzi, să apară discuții legate de bani, de banii la comun, răsturnări în relația cu un prieten sau într-o situație în planul sentimental. Relația cu familia este bună și ai susținere într-o chestiune care te frământă.

 

Leu

 

Astăzi, primești vești de la conducere, care te pot surprinde. De asemenea, s-ar putea să fii surprinsă de o modificare, care apare în salariul tău. Pe de altă parte, pregătești o plecare în afara țării cu partenerul de cuplu sau primești vești de la rudele din străinătate.

 

Fecioară

 

Posibil, astăzi, să aibă loc o răsturnare de situație la locul de muncă și deși lucrurile nu se anunță prea bune pe termen scurt, pe termen lung deciziile șefilor sunt de bun augur. De asemenea, te preocupă și începerea unor cursuri, să te pui la curent cu ultimele noutăți dintr-un domeniu de interes pentru tine.

 

Balanță

 

Astăzi este posibil să apară surprize neașteptate în planul relațiilor, mai ale în cele de natură profesională. O răsturnare de situație ar putea să aducă o schimbare favorabilă la serviciu. Poate un coleg pleacă și vine altul cu mai multă experiență și-ți preia din sarcini.

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi aduce relații bune cu partenerul de cuplu sau cu cei cu care desfășori activități. Dialogurile sunt constructive și poți lua decizii importante în cuplu. La serviciu ai idei originale și te implici foarte mult în toate proiectele, care ți-au fost date de către șefi.

 

Săgetător

 

Astăzi, pregătește-te de evenimente neașteptate la locul de muncă și de o schimbare, care poate să apară, în următoare perioadă, în sarcinile și activitățile profesionale! Din punct de vedere a sănătății simți o amelioarare a unor afecțiuni, care ți-ai dat bătăi de cap.

 

Capricorn

 

Posibil, astăzi, să cauți o ofertă să pleci cu partenerul de cuplu într-un minisejur. La serviciu, ai multe idei și creativitate, te pui în valoare și cauți să ieși în față. S-ar putea să reiei și un proiect mai vechi. În familie, ai niște discuții cu rudele, care s-ar putea să ducă la tensiuni și viziuni diferite asupra unor teme pe care le discutați.

 

Vărsător

 

Astăzi te preocupă o chestiune familială sau locativă. S-ar putea să apară ceva neprevăzut, să se strice un obiect electrocasnic, să fie nevoie să chemi un meșter. Apar și cheltuieli neașteptate sau vești legate de bani, de salarizare.

 

Pești

 

Astăzi este posibil să te lămurești cu privire la o chestiune de la locul de muncă, să afli diverse informații, zvonuri, bârfe. Recomandarea astrelor este să nu dai crezare chiar la tot ce auzi, pentru că este posibil să nu fie adevărat. Verifică sursele sau așteaptă să afli varianta oficială de la șefi!

 

related posts

Modifică setările cookies