Horoscop zilnic 30 septembrie 2014. Taurii trebuie sa fie atenti la bani, iar Fecioarele au o zi plina


Horoscop zilnic 30 septembrie 2014. Pestii iau o decizie care se va dovedi foarte buna. Vei vedea mai jos de ce.


CITESTE SI HOROSCOPUL SAPTAMANII 29 SEPTEMBRIE - 5 OCTOMBRIE

BERBEC

Dupa o perioada grea si aglomerata din toate punctele de vedere, astazi te bucuri de o zi calma, fara probleme de rezolvat sau sfaturi de dat. Profita de ea din plin, iesi la o plimbare sau pur si simplu petrece putin timp cu tine si incarca-ti bateriile.

TAUR

Este timpul sa-ti revizuiesti cu atentie situatia financiara, astfel incat sa nu intampini greutati mai tarziu. Poate a venit momentul sa accepti o noua provocare profesionala si sa faci o schimbare mare in viata, care sa te implineasca cu adevarat.

GEMENI

Dai dovada de un calm iesit din comun, care reuseste sa-i enerveze pe cei din jurul tau. Este chiar recomandat sa-ti pastrezi energia pentru situatii mai dificile si sa te concentrezi asupra oamenilor care chiar merita atentia ta. Astazi nu trebuie sa-ti faci planuri mari sau sa-ti asumi obligatii pe termen lung.

RAC

Indoielile si nehotararea te influenteaza astazi in deciziile pe care trebuie sa le iei la locul de munca. Nu te grabi sa dai un raspuns rapid, daca nu crezi in el, ci cere timp pentru a-ti pune ordine in ganduri si pentru a alege ce este mai bine pentru echipa ta.

LEU

Desi unii sau altii tind sa te enerveze si sa-ti distraga atentia de la lucrurile importante pe care trebuie sa le faci, totusi reusesti sa te controlezi si sa-ti mentii parerile. Din fericire, nu esti deloc singura in aceasta lupta grea pe care trebuie sa o duci cu cei care s-au aliat impotriva ta.

FECIOARA

Daca ai crezut ca este momentul pentru leneveala, te-ai inselat. In plan profesional, responsabilitatile si noile proiecte abia incep sa apara si te solicita atat din punct de vedere fizic, cat si psihic. Fii stapana pe tine, decisa si pragmatica si totul va decurge perfect.

BALANTA

Este momentul sa tragi linie intre emotiile si sentimentele tale si ceea ce trebuie sa faci pentru a avea succes in proiectul pe care ti-ai propus sa-l demarezi in perioada urmatoare. Tine cont doar de sustinerea pe care ti-o ofera cei dragi si ignora orice tentativa a celor care vor sa te determine sa renunti.

SCORPION

Alegi sa alungi emotiile negative care te cuprind de dimineata si sa te bucuri de sentimente pozitive, cu care sa-i rasfeti pe cei din jurul tau. Astazi esti imuna la orice eventuale comentarii rautacioase din partea colegilor si in loc de un raspuns transant, le oferi totala indiferenta.

SAGETATOR

Ai o stare emotionala buna si poti sa-ti echilibrezi sentimentele si trairile, astfel incat sa nu cazi in nicio extrema. Relatiile cu o colega sau o prietena se consolideaza, iar creativitatea care te caracterizeaza te scoate astazi din orice incurcatura.

CAPRICORN

Trebuie sa-ti revizuiesti planurile pe care le ai pentru perioada urmatoare, sa excluzi ceea ce te-ar solicita in mod inutil si sa pastrezi doar ceea ce te face cu adevarat fericita. Ai grija la oamenii din jurul tau si la situatiile neasteptate ce pot aparea.

VARSATOR

Ai parte de schimbari importante de natura profesionala si din fericire pentru tine, sunt de bun augur. Cheia succesului tau este sa ramai asa cum esti, sa-ti mentii ideile si sa-ti sustii punctul de vedere, iar rezultatele vor veni in favoarea ta.

PESTI

Reusesti sa iei o decizie inteleapta si sa transformi incertitudinea in care te afli in ceea ce priveste viata profesionala intr-o chestiune concreta. Faci un pas foarte important in cariera si vei cunoaste o ascensiune neasteptata a acesteia.

related posts

Modifică setările cookies