Horoscop zilnic 31 august 2023. Taurii încheie o relație de prietenie sau povestea de iubire suferă modificări


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de joi, 31 august 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Pești, care se formează în sectorul asociat trecutului, meditației, introspecției, frământărilor interioare și spiritualității. Fenomenul astral vine să aducă o vindecare și să te invite la un bilanț, să lași în spate trecutul, să închei niște etape care nu te mai reprezintă. Din configurația astrală face parte și Saturn, guvernatorul casei carierei, semn că este nevoie să iei niște decizii importante, să finalizezi niște proiecte sau să culegi roadele unor demersuri.

 

Taur

 

Astăzi se formează Luna Plină din zodia Pești, care îți dinamizează sectorul prietenilor, grupurilor pe care le frecventezi, viața socială, dar și planurile și proiectele de viitor. Au loc încheieri de etape, culegerea roadelor unor demersuri privind activitățile de pe urma exercitării profesiei. Este posibil să se încheie și o relație de prietenie sau o poveste de iubire să treacă la un alt nivel, să ierți pe cineva, să aibă loc împăcări.

 

Gemeni

 

Luna Plină din zodia Pești, care se formează astăzi activează sectorul carierei și aspirațiilor profesionale, relația cu șefii, imaginea și reputația profesională. Pot avea loc încheieri de etape sau finalizarea unor proiecte profesionale. De asemenea, poți negocia un contract sau să primești oferte de job mai bine plătite. Poți înregistra un succes, să ai o realizare, care să deschidă drumuri noi din punct de vedere profesional.

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi anunță Luna Plină din zodia Pești, care dinamizează sectorul schimburilor de experiență profesională, studiilor, călătoriilor, relației cu străinătatea, privind direcția profesională, principiile și credințele. Au loc încheieri de etape, finalizarea unor studii, obținerea unor diplome, atestate. De asemenea, o călătorie ar putea să-ți schimbe viziunea și principiile și în urma unor experiențe, să vezi lucrurile dintr-o altă perspectivă.

 

Leu

 

Luna Plină care se formează astăzi în zodia Pești, dinamizează sectorul asociat transformărilor profunde, intimității, încrederii reciproce, a banilor proveniți din alte surse decât salariile, privind obținerea unor credite sau returnarea unor datorii. Și banii pe care îi deții la comun cu partenerul de cuplu sau cu alte persoane vor intra în vizorul tău. Au loc încheieri de etape, ți se aprobă un credit, returnezi o datorie sau partenerul este cel care vine cu o mărire salarială. Și planul intim este dinamizat și este posibil să aibă loc discuții, care să lămurească anumite aspecte relaționale.

 

Fecioară

 

Luna Plină care se formează astăzi în zodia Pești, dinamizează sectorul mariajului, relațiilor și parteneriatelor profesionale. Posibil să aibă loc încheieri de etape, culegerea roadelor unor demersuri parteneriale și chiar o despărțire, dacă principiile tale nu mai rezonează cu cele ale partenerului de cuplu. Dacă ești singură, este posibil să intri într-o relație nouă, însă ai grijă! Nu te lăsa vrăjită de cuvinte frumoase și nu te arunca cu capul înainte!

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi anunță Luna Plină din zodia Pești, care dinamizează sectorul muncii, rutinei zilnice și sănătății. Posibil să aibă loc încheieri de etape, schimbarea unui job sau a unui proiect profesional. De asemenea, poate să apară și o criză în relațiile cu colegii sau cu cei cu care desfășori activități. Atenție la starea de sănătate, pentru că se pot reactiva niște afecțiuni mai vechi! Nu abuza de medicamente și programează-te la investigații!

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi anunță Luna Plină din zodia Pești, care dinamizează sectorul iubirii, aventurilor romantice, copiilor, creativității, vacanțelor și valorificării unor pasiuni, de pe urma cărora poți obține beneficii financiare. În sectorul sentimental pot avea loc încheieri de etape sau să intri într-o nouă relație de iubire. Posibil, de asemenea, să treci la următoarea etapă în cuplu și să-ți asumi responsabilități noi.

 

Săgetător

 

Registrul astral de astăzi anunță Luna Plină din zodia Pești, care dinamizează sectorul familiei, căminului, locuinței și părinților. Posibil să se încheie niște demersuri privind o mutare, o tranzacție imobiliară. De asemenea, dacă ai avut neînțelegeri cu unele rude, te poți împăca sau să ierți, să încerci să aplanezi niște conflicte, care au plecat de la bani sau administrarea patrimoniului.

 

Capricorn

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Pești, care se formează în sectorul comunicării, gândirii, interacționării cu ceilalți, învățării și negocierilor. Saturn, guvernatorul tău, face parte din configurația astrală și cere responsabilitate atunci când transmiți o informație sau porți o negociere. Posibil să culegi roadele unor demersuri privind activitatea profesională. De asemenea, este posibil, prin comunicare, să schimbi o situație tensionată din sfera sentimentală.

 

Vărsător

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Pești, care se formează în sectorul financiar, al banilor pe care îi obții de la locul de muncă, privind bunurile și valorile, încrederea în tine. Posibil să culegi și roadele unor demersuri privind negocierea salariului, să-ți dai mai multă valoare. Pe de altă parte, Saturn, guvernatorul tău, te susține și te îndeamnă la găsirea unui echilibru în planul financiar.

 

Pești

 

Luna Plină din zodia Pești, care se formează, astăzi, în casa personalității tale, poate să aducă un succes, o realizare, încheierea unui proiect personal, care să te pună în valoare și să-ți răsplătească meritele și eforturile pe care le faci în planul profesional. De asemenea, se dinamizează și axa relațională și este posibil să aibă loc evenimente de impact și-n cuplu.

related posts

Modifică setările cookies