Horoscop zilnic 31 decembrie 2015. Pestii isi spun sperantele in petrecerea de Revelion, iar Leii petrec nebuneste


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 31 decembrie 2015.


Horoscop 2015 BERBEC

Ai parte de o zi linistita, insa lucrurile se precipita spre seara. Primesti o veste importanta, care iti modifica un pic planurile de Revelion. Desi te temi de implicatiile acestei vesti, pana la urma se va dovedi ca nu ai avut motive de ingrijorare.

Horoscop 2015 TAUR

Agitatia ultimei zile din an te-a prins si pe tine. Toata ziua este o alergatura continua: goana dupa ultimele cumparaturi si pregatirile pentru meniul de Revelion iti dau batai de cap.

Horoscop 2015 GEMENI

Esti extrem de emotiva astazi. Iti pare rau ca se incheie 2015, pentru ca a fost un an grozav pentru tine si te temi un pic de ce iti va aduce 2016. Esti melancolica si petreci mult timp meditand la momentele frumoase pe care le-ai trait in ultima perioada.

Horoscop 2015 RAC

Desi nu privesti cu prea mare entuziasm noaptea de Revelion, s-ar putea sa ai parte de o surpriza placuta. Vei cunoaste cativa oameni interesanti, cu care ai putea ramane prietena.

Horoscop 2015 LEU

Ai parte de o petrecere nebuna, asa cum nu ai mai avut  in ultima perioada. Gasca ta de prieteni este dezlantuita, iar tu esti sufletul petrecerii. Ai uitat de inhibitii si timiditate si te desfasori pe ringul de dans si nu numai. 

Horoscop 2015 FECIOARA

Finalul de an de gaseste in compania persoanei iubite si asta este tot ce conteaza pentru tine. Va fi probabil cel mai frumos Revelion pe care l-ai petrecut pana acum: te simti iubita, apreciata si rasfatata.

Horoscop 2015 BALANTA

Esti destul de multumita de bilantul anului care trece, dar iti propui totusi ca in 2016 sa faci cateva schimbari in viata ta. Nu esti dispusa sa ii mai tolerezi toanele partenerului de viata si crizele de gelozie din ultima perioada. Esti pe cale sa ii dai un ultimatum. 

Horoscop 2015 SCORPION

O schimbare de plan apare pe ultima suta de metri si iti strica planurile de Revelion. Insa pana la urma, tot raul va fi spre bine. Ai ocazia sa cunosti oameni noi si sa auzi lucruri interesante. Incepi 2016 intr-o companie selecta.

Horoscop 2015 SAGETATOR

Esti fericita ca petreci finalul de an in compania celor dragi si iubiti. Desi poate ca ti-ar fi dorit sa faci ceva mai palpitant, pana la urma te multumesti cu ceea ce ai. Incearca sa apreciezi lucrurile frumoase din viata ta si sa mai scapi de obiceiul nesanatos de a ravni mereu la ceea ce au ceilalti.

Horoscop 2015 CAPRICORN

Ti-ai facut lista cu rezolutii pe 2016 si in capul listei sta rezolvarea vietii sentimentale agitate si nesatisfacatoare. Esti nemultumita de relatia actuala si vrei sa faci schimbari majore in viata ta amoroasa. 

Horoscop 2015 VARSATOR

Recunoaste, iti place sa fii in centrul atentiei. Asta seara vei face tot posibilul sa fii sufletul petrecerii sau mai bine zis... regina petrecerii! Ai grija insa la ceea ce spui, la ceea ce faci si la cat alcool consumi. 

Horoscop 2015 PESTI

Ti-ai pus o multime in sperante in petrecerea de Revelion. Ti-ai pregatit de mult tinuta si te-ai aranjat ca o diva de la Hollywood, in speranta ca cel pe care vrei sa il cuceresti poate te va observa. Acum este sansa ta sa te faci remarcata si ai toate sansele ca sa ii captezi atentia.

related posts

Modifică setările cookies