Horoscop zilnic 31 iulie 2014. Leii viseaza cu ochii deschisi, iar Pestii se simt lipsiti de energie


Horoscop zilnic 30 iulie 2014. In plus, Capricornii trebuie sa evite conflictele si sa demonstreze ca sunt cei mai buni.


CITESTE SI HOROSCOPUL SAPTAMANII 28 IULIE - 3 AUGUST

BERBEC

E o zi in care nu te poti mobiliza sa faci nimic productiv. Oricat te-ai stradui, gandul iti fuge pur si simplu la vacanta, la activitati relaxante, la un loc exotic si special. Din pacate insa, va trebui sa iti aduni toate fortele si, de la jumatatea zilei, sa duci la bun sfarsit niste sarcini presante.

TAUR

Esti guvernata de intuitie si toate actiunile tale de astazi au la baza instinctul, nu gandirea rationala si logica. Vestea buna este ca mizand pe acestea doua, vei reusi sa obtii un rezultat favorabil, la care sperai de ceva vreme si pentru care ai muncit intens.

GEMENI

Trebuie sa fii cu mare bagare de seama astazi si sa stai cu ochii in patru. Vei fi nevoita sa vezi dincolo de aparente si sa-ti dai seama cine incearca sa te traga pe sfoara si si cine iti spune adevarul. Prima jumatate a zilei este linistita, iar cea de-a doua te va pune in situatia de a face planuri pentru viitorul apropiat.

RAC

Ti-ai proiectat in capul tau o imagine ideala a viitorului si esti suficient de norocoasa ca realitatea sa fie foarte asemanatoare. Cu alte cuvinte, ceva ce iti doresti demult incepe sa se concretizeze, ceea ce nu-ti poate provoca decat bucurie. O zi frumoasa deci pentru tine!

LEU

Mizezi pe simtul tau practic si eficienta pentru a ajunge la sfarsitul zilei cu bine. Seara, iti permiti sa visezi cu ochii deschisi la o vacanta, chiar daca stii ca nu iti permiti sa pleci inca, din diferite motive care nu implica neaparat banii. Stii insa ca, daca iti doresti ceva suficient de tare, tot universul va complota in favoarea ta.

FECIOARA

E o zi in care trebuie sa-ti aperi idealurile si sa vorbesti convingator despre lucrurile in care crezi. E posibil sa intri intr-un conflict care va necesita multa prezenta de spirit. Ai insa incredere in tine si totul va iesi bine. 

BALANTA

O zi linistita, fara schimbari majore. Iti respecti rutina si abia la sfarsitul zilei ai parte de "actiune", cand partenerul de viata iti face o surpriza sau prietenii tai se mobilizeaza si te scot in oras. Veti rade, vei depana amintiri, iar asta te va ajuta sa-ti reincarci bateriile pentru o noua zi.

SCORPION

Probleme la nivel sentimental pentru Scorpioni astazi. Fix cand credeai ca neintelegerile s-au incheiat si cand ti se parea ca ati ajuns la un compromis, partenerul incepe sa-ti faca noi reprosuri, ceea ce te scoate din sarite. Ramai calma si tine minte ca numai comunicarea eficienta te va ajuta sa depasesti orice problema.

SAGETATOR

Rutina de zi cu zi incepe sa-si puna amprenta asupra ta si nu-ti doresti decat sa se intample ceva fascinant in viata ta. Esti plictisita, lipsita de energie si ai nevoie de o iesire la verdeata sau de o excursie pentru a te simti din nou motivata.

CAPRICORN

Nu-ti calca pe principii pentru succes. Evita certurile si conflictele si totul va fi bine. E o zi in care iti vei putea evidentia cunostintele si calitatile, asa ca trateaza totul cu calm si nu te lasa intimidata de nimic. In plus, tine departe de tine energiile negative.

VARSATOR

Dedica-ti prima jumatate a zilei unor activitati lejere si relaxante, de vara. Refuza orice oferta de job sau inceputul unui nou proiect, intrucat acesta iti va perturba tot viitorul apropiat.

PESTI

O zi in care te vei simti adormita, lenesa, visatoare. Nu ai deloc initiativa si e indicat sa te odihnesti decat sa faci lucrurile prost.

related posts

Modifică setările cookies