Horoscop zilnic 31 iulie 2023. Taurii petrec momente profunde alături de partenerul de cuplu, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de luni, 31 iulie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi se anunță o zi favorabilă afirmării în planul profesional, pentru că poți culege roadele unor demersuri inițiate cu câteva săptămâni în urmă. Ai un randament intelectual ridicat, găsești soluții la orice problemă și simți că ești apreciată și că ți se recunoaște valoarea.

 

Taur

 

Posibil astăzi să înregistrezi un succes în planul profesional, personal, să valorifici un talent și chiar să câștigi un premiu sau să ți se laude munca într-un proiect de creație. Și planul sentimental este bine aspectat și vei putea petrece momente profunde alături de partenerul de cuplu.

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru situația financiară și pentru administrarea unor sume de bani, care pot proveni dintr-o tranzacție imobiliară, un contractul extraprofesional. De asemenea, partenerul ar putea să susțină anumite cheltuieli ale casei sau să plătească o vacanță, să-ți facă o surpriză, să mergeți într-un loc, în care voiai să ajungi mai demult.

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi este favorabil programării planurilor de viitor în planul relațional. Și în planul profesional poți avea niște dialoguri constructive, să porți niște negocieri și să închei niște contracte pe termen lung.

 

Leu

 

Registrul astral de astăzi îți aduce multă implicare la locul de muncă, în sarcini și-n rezolvarea unor situații limită. Șefii îți apreciază implicarea și aspectele favorabile pe care le formează planetele din zodiile de pământ ar putea să-ți aducă și o stabilitate financiară.

 

Fecioară

 

Luna traversează, astăzi, casa iubirii și aventurilor romantice, creativității, copiilor și pasiunilor. S-ar putea să inițiezi niște acțiuni, care să-l surprindă pe partener, să-i faci niște declarații, chiar dacă în ultima perioadă au existat tensiuni. Dacă ești părinte, relația cu copiii se poate îmbunătăți.

 

Balanță

 

Astazi, te preocupă chestiuni care țin de familie, gospodărie și casă și este posibil să găsești și surse noi de venit, dintr-o activitate extraprofesională, pe care să o desfășori în timpul liber. Astfel, vei putea returna mai repede o datorie sau să închizi un credit.

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi favorizează comunicarea, exprimarea ideilor și pregătirea unui plan pentru un schimb de experiențe de natură profesională, dar și începerea unor cursuri. Atenție la serviciu, pentru că este posibil să ai niște dialoguri incomode cu colegii, când se aduc în discuție diferite subiecte!

 

Săgetător

 

Posibil astăzi să faci mai multe cumpărături, mai ales dacă te pregătești să pleci într-o deplasare, delegație sau vacanță. Ai un randament ridicat și ești foarte organizată, astfel încât reușești să pui totul în ordine. Atenție la relațiile de familie, care pot deveni tensionate, din cauza unor chestiuni financiare!

 

Capricorn

 

Luna îți traversează, astăzi, semnul nașterii și este posibil să fii mai sensibilă decât de obicei, să te preocupe planurile personale de viață. Dialogul cu cineva apropiat sau chiar partenerul de cuplu, ar putea să te ajute să treci peste niște momente mai dificile și să îți dai din nou valoarea pe care o meriți.

 

Vărsător

 

Luna traversează, astăzi, zodia Capricorn, respectiv sectorul frământărilor interioare, introspecției și trecutului. S-ar putea să-ți aduci aminte de foste iubiri, pentru că este și Venus retrograd în casa relațiilor, sau de un contract profesional, pe care l-ai ratat la un moment dat. Îți faci un bilant și cauți să te împaci cu trecutul. 

 

Pești

 

Astăzi, ai niște frământări interioare legate de partea financiară, de salarizarea de la locul de muncă. Dialogul cu unul dintre prieteni ar putea să te ajute să găsești soluții de suplimentare a veniturilor. Deși simți că ai nevoie de o schimbare, nu ești încă pregătită să pleci din echipa din care faci parte.

 

related posts

Modifică setările cookies