Horoscop zilnic 31 martie 2023. Capricornii sunt atrași de o persoană nonconformistă și simt că trăiesc viața la cote înalte


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de vineri, 31 martie 2023. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Venus, micul benefic, formează, astăzi, o conjuncție cu Uranus, planeta imprevizibilului, din zodia Taur. Așadar, este recomandat să fii foarte atentă la administrarea finanțelor, pentru că s-ar putea să fii mai cheltuitoare. De asemenea, simți nevoia să revoluționezi capitolul financiar, așa că vei avea parte de propuneri în acest sens. Pentru că Uranus aduce situații neașteptate, iar Venus este și guvernatorul casei relațiilor, s-ar putea să ai parte de evenimente și-n planul relațional, să te îndrăgostești brusc.

 

Taur

Venus, guvernatoarea ta, se află în casa personalității și formează o conjuncție cu Uranus, planeta imprevizibilului, așa că s-ar putea să apară surprize neașteptate în viața ta sentimentală, dar și-n cea financiară. Ai nevoie de o schimbare în ambele domenii și vei coopera cu tot ce vine spre tine, fiind deschisă către nou. Dacă ești singură, apare cineva brusc, care-ți poate da viața peste cap.

 

Gemeni

Astăzi, se formează o conjuncție între Venus, planeta iubirii, și Uranus, planeta imprevizibilului, în sectorul asociat frământărilor interioare, subconștientului și trecutului. Cineva din trecut apare neașteptat. Posibil un fost partener, care te caută și brusc începi o poveste de dragoste așa cum nu ai mai trăit. Pe de altă parte, s-ar putea să ai niște revelații, să se întâmple evenimente ciudate sau întâlniri surprinzătoare cu persoane, care te vor ghida în drumul tău.

 

Rac

Contextul astral de astăzi, în care Venus, micul benefic, formează o conjuncție cu Uranus, planeta imprevizibilului, din zodia Taur, respectiv casa prietenilor, vieții sociale și planurilor de viitor, îți poate aduce surprize neașteptate de la/prin intermediul prietenilor. Dacă ieși la evenimente, este posibil să cunoști persoane noi, să fii atrasă brusc de cineva cu care să rezonezi

 

Leu

Venus, micul benefic, formează astăzi o conjuncție cu Uranus, planeta imprevizibilului, din zodia Taur, respectiv din casa carierei, relației cu șefii, străinătății sau persoanelor cu putere de decizie. Ai parte de evenimente neașteptate în planul profesional. Ți se fac propuneri și s-ar putea să iei decizii bruște, să faci o schimbare de direcție profesională, fără să te gândești prea mult. Și partenerul de viață poate veni cu o veste neașteptată legată de sfera profesională.

 

Fecioară

Conjuncția care se formează astăzi între Venus, micul benefic, și Uranus, planeta imprevizibilului, în sectorul asociat studiilor, străinătății, călătoriilor, filosofiei de viață, ar putea să-ți aducă vești neașteptate din străinătate, legate de sistemul educațional, începerea unor cursuri. De asemenea, dacă până acum ai refuzat să-ți schimbi mentalitățile, se întâmplă ceva care-ți va revoluționa principiile și credințele. Vei fi atrasă mai mult de spiritualitate și s-ar putea să-ți dorești o călătorie, pentru că simți că așa vei găsi niște răspunsuri.

 

Balanță

Contextul astral de astăzi, în care Venus, guvernatoarea ta, formează o conjuncție cu Uranus, planeta imprevizibilului, din sectorul financiar, al transformărilor profunde, dar și intimității, ar putea să-ți aducă situații neașteptate în aceste domenii, situații pe care nu le-ai anticipat. S-ar putea să te simți brusc atrasă de o persoană, care în mod normal nu te-ar interesa.

 

Scorpion

Contextul astral de astăzi, în care Venus, planeta iubirii, formează o conjuncție cu Uranus, planeta imprevizibilului, în sectorul asociat căsătoriei, relațiilor și parteneriatelor profesionale, vine să-ți aducă evenimente neprevăzute în relații. Unele situații pot lua o întorsătură neașteptată. Dacă faci parte dintr-un cuplu mai vechi, ai putea folosi energia de astăzi să alungi monotonia din cuplu, să vii cu ceva nou, cu care să-ți impresionezi partenerului.

 

Săgetător

Conjuncția care se formează astăzi între Venus, micul benefic, și Uranus, planeta imprevizibilului, din zodia Taur, respectiv din casa muncii, vine să-ți aducă surprize la locul de muncă, evenimente neașteptate și răsturnări de situație într-un proiect sau în relațiile cu colegii. De asemenea, s-ar putea să te îndrăgostești de cineva din echipa cu care lucrezi sau de un prieten, asociat sau subaltern.

 

Capricorn

Conjuncția care se formează astăzi între Venus, micul benefic, și Uranus, planeta imprevizibilului, din zodia Taur, respectiv din sectorul sentimental, ar putea să-ți aducă evenimente neașteptate, surprize și răsturnări de situație în planul iubirii. Dacă ești singură, s-ar putea să fii atrasă de o persoană nonconformistă, care să-ți inspire libertate și să simți că trăiești viața la cote înalte. Dacă te afli într-o relație mai veche, s-ar putea să afli că vei deveni părinte.

 

Vărsător

Conjuncția care se formează astăzi între Venus, micul benefic, și Uranus, planeta imprevizibilului, din zodia Taur, respectiv din casa vieții de familie, spațiului de locuit, patrimoniului și relațiilor cu părinții, ar putea să aducă surprize și răsturnări de situație în familie, dar și evenimente fericite. Pentru că Uranus este guvernatorul tău, alături de Venus, s-ar putea să te simți atrasă de o persoană cunoscută prin intermediul familiei.

 

Pești

Conjuncția care se formează astăzi între Venus, micul benefic, și Uranus, planeta imprevizibilului, din zodia Taur, respectiv din casa comunicării, poate să-ți aducă vești sau informații surprinzătoare, dar și conversații cu persoane cunoscute brusc la un drum scurt, de care să te simți atrasă. La serviciu, vii cu idei originale și soluții la unele probleme care apar neașteptat.

related posts

Modifică setările cookies