Horoscop zilnic 31 octombrie 2023. Balanțele se pot trezi, brusc, într-o relație și toată viața să le fie dată peste cap


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de marți, 31 octombrie 2023. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Vești bune vin astăzi din sfera profesională, pentru că o negociere sau o discuție în care găsești niște soluții, te vor scoate în față și ți se va aprecia munca. În planul relațional, este posibil să aibă loc o reconectare neașteptată cu partenerul de cuplu, să-I faci o surpriză, să programezi un sejur romantic.

 

Taur

 

Astăzi, încasezi o sumă de bani și te sfătuiești cu partenerul de cuplu ce priorități aveți în plata ratelor sau facturilor. La serviciu este posibil să vină colegi noi și să fie nevoie să îi înveți ce au de făcut. Pe de altă parte, Venus, guvernatoarea ta, formează un aspect benefic cu Uranus și poate să-ți scoată în cale pe cineva de care să te îndrăgostești brusc.

 

Gemeni

 

Luna îți traversează zodia și astăzi vorbești mult, faci diverse deplasări și rezolvi o serie de chestiuni administrative. Îți faci și programare la doctor sau mergi la analize, mai ales dacă ai avut o stare mai accentuată de oboseală. 

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi îți aduce aminte de cineva din trecut, de o persoană cu care ai trăit o poveste de iubire, care nu s-a terminat așa cum sperai. În planul profesional, aspectul favorabil care se formează între Venus, micul benefic, din casa comunicării, și Uranus, planeta imprevizibilului, anunță înțelegeri și negocieri profitabile.

 

Leu

 

Astăzi ai multe discuții cu prietenii. Posibil să primești și vizite sau te poți întoarce acasă dintr-o călătorie. Pe de altă parte, aspectul armonios care se formează între Uranus, planeta imprevizibilului, și Venus, micul benefic, în tranzit prin casa banilor, aduce bani, o mărire salarială sau un bonus.

 

Fecioară

 

Luna îți traversează astăzi sectorul carierei și aspirațiilor profesionale și este posibil să discuți cu șefii de activitatea ta. Pe de altă parte, s-ar putea să primești niște propuneri de colaborare. De asemenea, pregătești un plan, o strategie. Aspectul armonios care se formează între Venus, în tranzit prin zodia ta, și Uranus, din casa străinătății, principiilor și perfecționării profesionale, aduce vești surpriză de la cineva de la drum.

 

Balanță

 

Veste bune pentru tine în planul sentimental: fii atentă în jurul tău, pentru că este posibil să te trezești brusc într-o relație, dacă ești singură! Venus, guvernatoarea ta, primește un aspect armonios de la Uranus, planeta surprizelor și viața ți se poate da peste cap total.

 

Scorpion

 

Astăzi este o zi bună pentru a face planuri de viitor și a lua decizii importante în cuplu. Venus, guvernatoarea casei relațiilor, primește un aspect armonios de la Uranus, planeta imprevizibilului, în tranzit prin zodia Taur. În partea a doua a zilei, te preocupă o situație de natură financiară.

 

Săgetător

 

Contextul astral este favorabil schimbărilor la locul de muncă, în programul de lucru, în sarcini și activități. Mai mult de atât, ai șansa să rezolvi un context încurcat, să obții o aprobare, niște documente importante. Luna în tranzit prin casa relațiilor și parteneriatelor poate scoate la suprafață niște secrete pe care partenerul sau cei cu care lucrezi, le ascund.

 

Capricorn

 

Astăzi se anunță o zi aglomerată la serviciu și este posibil să intri în discuții în contradictoriu cu șefii sau cu colegii, mai ales dacă cineva se bagă peste munca ta și-și dă cu părerea fără să știe exact cum stau lucrurile. În planul sentimental, au loc evenimente majore, o răsturnare de situație în favoarea ta.

 

Vărsător

 

Astăzi, Luna îți  traversează casa iubirii, creativității, distracției și pasiunilor. Ești preocupată de unul dntre aceste domenii. Poți alege să ieși la o întâlnire, să-ți petreci timpul cu copiii, dacă ești părinte sau să-ți valorifici o pasiune.

 

Pești

 

Comunicarea cu familia, în special cu partenerul este importantă astăzi și poți rezolva anumite chestiuni sau să clarifici o situație în cuplu. Aspectul armonios pe care Venus, micul benefici, în tranzit prin casa relațiilor, îl formează cu Uranus, din casa comunicării, aduce susținere astrală și soluții originale în toate interacțiunile tale.

 

related posts

Modifică setările cookies