Horoscop zilnic 4 aprilie 2015. Gemenii pleaca in excursie, iar Scorpionii au parte de o zi linistita


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 4 aprilie 2015.


Horoscop 2015 BERBEC

Modul in care te exprimi poate face ca cei din jur sa te inteleaga cu dificultate. Fii clara si concisa si totul va merge foarte bine. Poti avea sentimentul ca cei care nu te inteleg vor de fapt sa te traga in jos, dar ar trebui sa te gandesti ca si tu porti o parte de vina.

Horoscop 2015 TAUR

Astazi pare a fi o zi perfecta pentru Taur, asa ca profita din plin de ea inainte sa te trezesti ca nu mai ai timp pentru tine. Lasa deoparte treburile zilnice si relaxeaza-te, mergi la piscina sau la aerobic si rasfata-te cu o masa bogata in proteine.

Horoscop 2015 GEMENI

Pe masura ce ziua trece, iti vei da seama ca a venit momentul sa te gandesti si la tine. Renunta la ideile care te tin in loc si incearca sa iti umpli mintea cu locuri noi si oameni de calitate. O escapada la munte te va ajuta sa iti dai seama care este urmatorul proiect la care vrei sa lucrezi.

Horoscop 2015 RAC

Un conflict care izbucneste la munca sau acasa iti va da ocazia sa le demonstrezi celor din jur ca ai calitati de mediator. Daca pana acum ti-ai refuzat anumite placeri culinare, astazi poti savura acea prajitura la care visezi dupa atatea saptamani de dieta.

Horoscop 2015 LEU

Toata ziua vei fi cu mintea in alta parte si nu vei fi deloc motivata sa iti duci la bun sfarsit sarcinile. O repriza de exercitii nu doar ca iti va da mai multa energie, dar cu siguranta tonusul tau va reveni la normal. Daca ai un hobby de care ai uitat in ultima vreme, astazi este un moment bun sa ti-l amintesti.

Horoscop 2015 FECIOARA

Astazi poti conta pe nevoia de armonie pentru a echilibra relatiile tensionate din viata ta. Esti dispusa la accidente in aceasta zi, asa ca ai grija la miscarile rapide pe care le faci pentru a nu te rani. Spre seara vei intalni cu un prieten vechi care abia asteapta sa iti povesteasca tot ce este nou in viata sa.

Horoscop 2015 BALANTA

Capacitatea de a te adapta oricarei situatii te va ajuta sa treci cu brio peste ziua de azi. Ramai deschisa tuturor oportunitatilor, chiar daca acestea nu par sa iti fie favorabile de la inceput. Emotiile iti pot crea probleme digestive, asa ca nu consuma produse picante.

Horoscop 2015 SCORPION

Ziua ta este foarte linistita si poate include mici excursii in afara orasului, iar tu te vei bucura de orice moment de liniste de care vei avea parte. O discutie cu unul dintre colegi te poate ajuta sa iti dai seama care sunt excesele din viata ta.

Horoscop 2015 SAGETATOR

Esti extrem de hotarata sa iti tii promisiunile si esti foarte mandra de toate realizarile tale de pana acum. Pentru ca mereu vrei sa faci totul perfect si ai tendinta sa pui prea mult suflet in tot ce faci, ai avea nevoie de cateva zile libere in care sa te porti relaxa in liniste.

Horoscop 2015 CAPRICORN

Astazi esti extrem de incapatanata, dar din fericire pentru tine aceasta atitudine te va ajuta sa rezolvi unele probleme financiare. O schimbare de look poate fi exact ceea ce ai nevoie dupa atata vreme in care ai pus doar problemele altora pe primul loc. 

Horoscop 2015 VARSATOR

Relaxarea pluteste in aer astazi. Te simti libera si gandurile tale devin din ce in ce mai clare, incepi sa iti dai seama ce vrei sa faci cu adevarat in viata profesionala. Fii impulsiva! Energia pe care o simti va pune stapanire pe tine si in urmatoarele zile.

Horoscop 2015 PESTI

Se anunta o zi cu discutii extrem de importante, de aceea nu ezita sa ceri sfatul unui avocat daca lucrurile devin tensionate. Cineva din familie poate avea nevoie de ajutorul tau. Problemele celorlalti pot deveni coplesitoare astazi, dar trebuie sa te gandesti si la tine. 

related posts

Modifică setările cookies