Horoscop zilnic 4 aprilie 2023. Balanțele experimentezi niște trăiri care să le ajută la o vindecare sau o transformare spirituală


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de marți, 4 aprilie 2023. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Luna în tranzit prin zodia Fecioară, respectiv prin casa muncii, formează un aspect armonios cu Venus și Uranus, din casa banilor și a valorilor. Pe de-o parte, s-ar putea să înregistrezi niște succese la serviciu și să primești un bonus, pe de alta, este posibil să te îndrăgostești brusc de cineva de la serviciu sau din echipa cu care lucrezi.

 

Taur

 

Astăzi, Luna îți tranzitează casa iubirii, aventurilor romantice și distracției și formează un aspect armonios cu Venus, guvernatoarea ta, și Uranus, din casa personalității. Așadar, ești în căutarea distracției, relaxării și s-ar putea să atragi persoane cu care să împărtășești interesele și pasiunile tale. Apar și surprize în planul romantic.

 

Gemeni

 

Astăzi, Luna îți traversează sectorul vieții de familie și căminul și vei fi interesată să rezolvi o serie de activități gospodărești. În relațiile cu ceilalți membrii ai familiei s-ar putea să fii mai critică. În partea a doua a zilei, s-ar putea să primești o vizită surpriză.

 

Rac

 

Luna îți traversează sectorul comunicării și astăzi este posibil să înveți mai ușor, să citești, să scrii sau să ai conversații utile cu persoane de la care ai ce învăța. S-ar putea să ai multe idei pe care le vei folosi la serviciu în activitățile tale. În partea a doua a zilei, te întâlnești cu prietenii și discutați de planurile în comun privind vacanța de vară.

 

Leu

 

Luna traversează astăzi sectorul financiar, respectiv zodia Fecioară și s-ar putea să fii mai concentrată pe finanțele tale. Pentru că Luna formează un aspect armonios cu Venus și Uranus din casa carirei, este posibil să atragi mai mulți bani, să fii anunțată de către șefi că vei primi niște beneficii financiare pentru munca depusă. De asemenea, s-ar putea să vrei să faci o schimbare în carieră, pentru că ai mai multă încredere în forțele tale și-ți dai mai multă valoare.

 

Fecioară

 

Luna îți traversează zodia și s-ar putea să te simți mai sensibilă și receptivă la nevoile celorlalți. De asemenea, Luna formează un aspect armonios cu Venus și Uranus din casa studiilor, perfecționării profesionale, călătoriilor și filosofiei de viață. S-ar putea să fii entuziasmată de un plan de călătorie, de începerea unor cursuri, care te vor aduce mai aproape de obiectivele tale profesionale.

 

Balanță

Luna traversează astăzi sectorul frământărilor interioare și formează un aspect armonios cu Venus, guvernatoarea ta, și Uranus, din casa trasnformărilor profunde. Este un moment de încărcătură astrală și s-ar putea să experimentezi niște trăiri, care să te ajute la o vindecare sau o transformare spirituală. Pe de altă parte, ai intuiție în rezolvarea unor chestiuni financiare sau intime.

 

Scorpion

 

Luna îți traversează astăzi casa prietenilor și s-ar putea să simți nevoia să te înconjori de prieteni. S-ar putea să apară surprize în relațiile tale, cu partenerul de cuplu sau cu cei cu care desfășori activități. Dacă ești singură, te simți atrasă de persoane nonconformiste, care te provoacă mental și aveți subiecte comune despre care să vorbiți.

 

Săgetător

 

Luna îți traversează, astăzi, casa carierei și formează aspecte armonioase cu Venus, micul benefic, și Uranus, planeta imprevizibilului, din casa muncii. Vei fi concentrată pe carieră și pe îndeplinirea unor obiective, fiind la mijloc reputația și imaginea ta. Este un moment bun să te bucuri de o realizare profesională și să-ți demonstrezi abilitățile și experiența.

 

Capricorn

 

Astăzi, ai un randament intelectual ridicat și ar trebui să profiți de contextul astral, de Luna în tranzit prin zodia Fecioară, care formează un aspect armonios cu Venus și Uranus din zodia Taur. Indiferent că înveți pentru un examen sau vrei să dobândești niște abilități noi profesionale pentru cariera ta, profită de contextul astral! Vei reuși să îți dai seama cum funcționează anumite lucruri, iar tranzitul îți sporește creativitatea și originalitatea.

 

Vărsător

 

Luna traversează, astăzi, sectorul transformărilor profunde și este posibil să-ți crească sensibilitatea emoțională. S-ar putea să ai intuiție într-o chestiune care ține de relația cu partenerul de cuplu sau privind situația financiară. Pentru că Luna se află în zodia Fecioară și formează un aspect cu Venus și Uranus, guvernatorul tău, în tranzit prin casa vieții de familie, dialogul cu o persoană din familie ar putea să te ajute să te eliberezi de un blocaj emoțional, de niște atașamente.

 

Pești

 

Luna traversează casa relațiilor și s-ar putea ca starea ta de spirit să fie influențată de relația cu partenerul de cuplu. Pentru că Luna formează un aspect armonios cu Venus și Uranus din casa comunicării, vei fi pe aceeași lungime de undă cu acesta. Posibil să accepți invitația partenerului să petreceți seara în oraș, să mergeți la un spectacol sau un restaurant. Dacă ești singură, ești deschisă unor noi experiențe în planul relațional.

 

related posts

Modifică setările cookies