Horoscop zilnic 4 decembrie 2021. Racii au parte de răsturnări de situație în sfera sănătății, ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 4 decembrie 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Luna Nouă din zodia Săgetător de astăzi, care este însoțită de o Eclipsă de Soare, aduce noi începuturi în sectorul asociat studiilor, călătoriilor, schimburilor de experiență personală sau profesională, relației cu persoane sau instituții din străinătate, dar și principiilor de viață. Eclipsa de Soare poate aduce surprize sau evenimente neașteptate în aceste domenii, dar și-n sfera sentimentală sau un proiect în care-ți poți valorifica o pasiune.

 

Taur

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Săgetător, care marchează noi începuturi în segmenul banilor care provind din alte surse decât salariile. Însoțită de o Eclipsă de Soare, pot să apară răsturnări de situația sau evenimente neprevăzute în planul financiar, dar și-n familie, privind administrarea unui imobil, patrimoniul sau niște bunuri pe care le deții cu partenerul sau alte persoane.

 

Gemeni

 

Luna Nouă din zodia Săgetător de astăzi marchează noi începuturi în sectorul asociat căsătoriei, relațiilor și parteneriatelor profesionale. Fiind însoțită de o Eclipsă de Soare, evenimentul astral poate aduce surprize și răsturnări de situație în sfera relațională sau în parteneriatele de serviciu. Dacă ești singură, poate să apară un partener la drum scurt, la un curs sau printr-un mijloc modern de comunicare.

 

Rac

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Săgetător, care anunță noi începuturi în sectorul muncii, relațiilor cu colegii, dar și sănătății. Nu sunt excluse surprize, evenimente neașteptate sau răsturnări de situație, deoarece fenomenul astral este însoțit de o Eclipsă de Soare, așa că fii pregătită să faci față provocărilor!

 

Leu

 

Luna Nouă din zodia Săgetător de astăzi marchează noi începuturi în sectorul sentimental, al iubirii, romantismului, în relația cu copiii, privind creativitatea și valorificarea unui talent. Fiind însoțită de o Eclipsă de Soare, fenomenul astral aduce surprize și evenimente neașteptate în relația de iubire și este posibil să iei niște decizii importante.

 

Fecioară

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Săgetător, care anunță noi începuturi în sectorul vieții de familie, spațiului de locuit, patrimoniului, administrării unui imobil/teren sau privind relația cu părinții. Fiind însoțită de o Eclipsă de Soare, fenomenul astral aduce evenimente bruște și neașteptate în aceste domenii.

 

Balanță

 

Luna Nouă de astăzi din zodia Săgetător marchează noi începuturi privind comunicarea și interacționarea cu ceilalți, acumularea de cunoștințe, deplarările și relațiile cu frații sau cu mediul înconjurător. Fiind însoțită de o Eclipsă de Soare, evenimentul astral aduce răsturnări de situație, vești sau informații neașteptate, legate de participarea la un curs, o perfecționare profesională sau  relația cu frații.

 

Scorpion

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Săgetător, care anunță noi începuturi în sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi de la serviciu sau din colaborări. Fiind însoțită de o Eclipsă de Soare, iar Soarele guvernează sectorul carierei, în veniturile tale apare o modificare datorită unei schimbări de funcție.

 

Săgetător

 

Luna Nouă din zodia Săgetător de astăzi marchează noi începuturi privind viața personală și cea profesională. Posibil să ai niște revelații, să vezi lucrurile dintr-o altă perspectivă. Fiind însoțită de o Eclipsă de Soare, fenomenul astral aduce surprize și răsturnări de situație, evenimente neașteptate care-ți pot schimba direcția.

 

Capricorn

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Săgetător, care anunță răsturnări de situație în planul personal sau cel profesional. Însoțită de o Eclipsă de Soare, fenomenul astral se formează pe casa frământărilor interioare și ești invitată, din astral, să-ți faci un bilanț. Posibil, în urma unei introspecții să te vindeci după o despărțire.

 

Vărsător

 

Luna Nouă din zodia Săgetător de astăzi marchează noi începuturi privind relațiile de prietenie, viața socială, grupurile pe care le frecventezi, planurile și proiectele pe termen lung. Fiind însoțită de o Eclipsă de Soare, iar Soarele este guvernatorul casei relațiilor, nu sunt excluse surprize sau evenimente neașteptate din partea partenerului de cuplu sau a celor cu care desfășori activități.

 

Pești

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Săgetător, care anunță noi începuturi în sectorul carierei și sferei socio-profesionale. Însoțită de o Eclipsă de Soare, iar Soarele este guvernatorul casei muncii, fenomenul astral poate aduce evenimente, situații neașteptate sau răsturnări de situație în regimul muncii.

 

 

 

Johnny Depp și dependența de vinuri scumpe

related posts

Modifică setările cookies