Horoscop zilnic 4 februarie 2023. Leii au parte de o zi conflictuală, ce se întâmplă cu Săgetătorii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 4 februarie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi, planurile tale ar putea fi date peste cap în sectorul relațional. În urma unor dialoguri cu partenerul de cuplu, s-ar putea să ajungeți la concluzia că este momentul să faceți un compromis în relație sau fiecare să meargă pe drumul lui. Pe de altă parte, evită să faci cheltuieli și să investești într-un proiect la îndemnul unui prieten.

 

Taur


Contextul astral de astăzi, în care Soarele, din casa imaginii și carierei, formează un aspect tensionat cu Uranus, din casa personalității tale, te invită să eviți decizii majore, luate sub impulsul momentului. Pot să apară situații, care să te scoată din zona ta de confort.

 

Gemeni

 

Astăzi, te simți obosită și s-ar putea să ai o stare mai puțin bună din cauza unor evenimente, care au avut loc în ultimele zile. De asemenea, aspectul tensionat, care se formează între Soarele, din casa principiilor și credințelor, cu Uranus, planeta imprevizibilului, din sectorul frământărilor interioare, aduce repetarea unor situații din trecut. Recomandarea astrelor este să depășești momentul și să abordezi diferit convingerile, pentru a putea să treci peste un blocaj.

 

Rac

 

Luna, guvernatoarea ta, își începe tranzitul prin zodia Leu, pe casa banilor și este posibil să te preocupe chestiuni financiare. Ai impulsul să faci niște cheltuieli mai mari, să depășești un buget, așa că ai mare grijă! De asemenea, aspectul tensionat, care se formează între Soarele, din casa interselor financiare și a banilor deținuți cu partenerul, și Uranus, din casa prietenilor și proiectelor de viitor, ar putea să aducă conflicte sau neîncredere în partener/prieteni.

 

Leu

 

Luna îți traversează casa personalității, iar Soarele, guvernatorul tău, formează un aspect tensionat cu Uranus, din casa carierei și imaginii. S-ar putea să ai parte de o zi mai conflictuală. Recomandarea astrelor este să eviți tensiuni și lupte de putere, pentru că poți rupe legături importante. Dacă te impui prea mult în fața șefilor sau a unor persoane cu putere de decizie, s-ar putea să apară probleme.

 

Fecioară

 

Posibil, planurile pe care ți le faci astăzi să sufere modificări, așa că mai bine cooperează cu aspectele astrale! Luna îți traversează casa frământărilor interioare și nu ai dispoziție de socializare, ci de a sta mai mult retrasă. Dacă te lansezi în conversații cu persoanele apropiate s-ar putea să aveți ciocniri și perspective diferite.


Balanță

 

Posibil astăzi să cheltui mai mult, să faci niște cadouri sau să organizezi o petrecere unui prieten. Recomandare astrelor este să ai grijă și la speculații financiare și să te bazezi pe intuiție atunci când vrei să iei o decizie importantă. De asemenea, aspectul tensionat dintre Soare și Uranus ar putea aduce decizii neașteptate în planul sentimental.


Scorpion

 

Astăzi este posibil să fii preocupată de un proiect de la serviciu, de o situație care ți se cere de către șefi. De asemenea, este greu să gestionezi timpul, să găsești un echilibru între viața de familie și carieră. Pe de altă parte, aspectul tensionat, pe care Soarele, din casa familiei, îl formează cu Uranus, din casa relațiilor, poate declanșa niște conflicte în raport cu partenerul de cuplu.


Săgetător

 

Atenție, astăzi, la convervațiile pe care le ai cu cei din jur, pentru că este posibil să ai mentalități diferite și să nu vrei să privești și dintr-o altă perspectivă lucrurile! Evită să iei decizii importante în planul profesional, mai ales că Soarele, în tranzit prin casa comunicării și gândirii, formează un aspect tensionat cu Uranus, planeta surprizelor, din casa muncii!

 

Capricorn

 

Posibil să fii nemulțumită de situația financiară, mai ales dacă aveai planuri de distracție și trebuie să le amâni din lipsă de resurse. De asemenea, s-ar putea să fii nevoită să faci rost de bani, să te împrumuți, pentru a plăti niște activități extraprofesionale ale copiilor, dacă ești părinte sau să faci o surpriză unei persoane dragi.

 

Vărsător


Luna traversează, astăzi, casa relațiilor și s-ar putea să existe impulsul să te aprinzi de la un lucru mărunt, care acum ți se pare destul de grav. Pe de altă parte, aspectul tensionat pe care Soarele din casa personalității, îl formează cu Uranus, planeta imprevizibilului, din casa familiei, ar putea să aducă tensiuni legate de casă, administrarea unor bunuri sau în relațiile cu părinții.

 

Pești

 

Contextul astral de astăzi, în care Soarele, în tranzit prin casa frământărilor interioare și trecutului, îl formează cu Uranus, planeta imprevizibilului, din casa comunicării, informațiilor și gândirii, ar putea să te agite pe interior, mai ales dacă ai luat niște decizii în trecut cu care nu ești împăcată acum.

related posts

Modifică setările cookies