Horoscop zilnic 4 iulie 2014. Berbecii au probleme la locul de munca, iar Leii au parte de o surpriza


Varsatorii nu trebuie sa ia decizii importante, iar Racii au probleme financiare. Citeste mai jos horoscopul intreg!


BERBEC
Ai probleme la locul de munca, iar din aceasta cauza nu reusesti sa te concentrezi la nimic altceva si iti ignori prietenii si partenerul de viata. Incearca sa te concentrezi pentru a nu inrautati situatia.

TAUR
Vrei sa multumesti pe toata lumea si nu reusesti decat sa complici si mai mult lucrurile. Nu mai incerca sa rezolvi si problemele altora, deoarece nu te poti transforma intr-un supererou.

GEMENI
Ai parte de o zi linistita pe care o petreci in compania prietenilor apropiati si a rudelor. Te relaxezi dupa o saptamana de munca si iti incarci bateriile pentru un nou proiect.

RAC

Ai probleme financiare si nu reusesti sa le rezolvi in vreun fel. Te straduiesti sa gasesti o sursa noua de bani, insa astrele se pare ca nu sunt de partea ta.

LEU
Dupa o lunga perioada in care toata atentia ti-a orientat-o spre proiectele de la locul de munca, primesti si rasplata cuvenita. Ti se ofera o oportunitate de avansare pe care o asteptai de multa vreme.

FECIOARA

Ai foarte multe sarcini de indeplinit, de aceea ar fi de preferat sa-ti priotirizezi obiectivele. Este ziua in care ai nevoie de multa concentrare, asa ca inarmeaza-te cu multa rabdare.

BALANTA
Apar schimbari in viata de zi cu zi, mai ales in ceea ce priveste partea profesionala. Esti hotarata sa-ti cauti un alt job sau macar inca o activitate care sa-ti faca placere.

SCORPION

Este o zi potrivita pentru a lua decizii importante in ceea ce priveste viitorul personal. Nu te mai intelegi cu partenerul de viata, asa ca te hotarasti sa ai o discutie sincera cu el.

SAGETATOR

Din cauza stresului si a oboselii de la locul de munca, ai inceput sa ai diverse probleme de sanatate care iti afecteaza si starea psihica. Ia-ti cateva zile libere si relaxeaza-te.

CAPRICORN
Ii faci o surpriza partenerului de viata, asa ca sfarsitul de saptamana se va transforma intr-o mini vacanta la care amandoi ati visat de ceva timp.

VARSATOR
Ziua de astazi nu este favorabila deciziilor importante, asa ca ar fi indicat sa te relaxezi si sa te gandesti la week-end-ul care urmeaza sa vina. Fa-ti niste planuri alaturi de prieteni.

PESTI
Ai parte de o zi aglomerata din toate punctele de vedere si nu sti cum ar trebui sa procedezi pentru a le rezolva pe toate.

related posts

Modifică setările cookies