Horoscop zilnic 4 iulie 2023. Gemenii ar putea avea trăiri intense alături de partener, Săgetătorii ar trebui să evite investițiile


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de marți, 3 iulie  2023.

 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Luna formează, astăzi, o conjuncție cu Pluton, planeta transformărilor, și s-ar putea să ai parte de emoții puternice, profunde. În planul sentimental este posibil să simți o atracție puternică față de cineva din anturaj, dacă ești singură. La serviciu, s-ar putea să fii mai justițiară și să faci ordine într-o situație financiară încurcată.

 

Taur

 

Astăzi, conjuncția Lunii cu Pluton, care se formează în casa principiilor, ar putea să aducă discuții legate de convingerile tale sau despre cum vezi lucrurile într-o anumită situație profesională. Dacă încerci să vezi lucrurile și dintr-o altă perspectivă sau să fii deschisă unui compromis, ai putea să rezovi mai ușor o neînțelegere.

 

Gemeni

 

Posibil, astăzi, să fii interesată să administrezi niște bani proveniți din alte surse decât salariile. La serviciu, unele discuții cu colegii sau persoane pe care le-ai considerat prietene, ar putea să ducă spre un conflict, dacă nu gestionezi o criză de comunicare. Conjuncția Lunii cu Pluton, care se formează în casa intimității, ar putea să-ți aducă trăiri intense alături de partener.

 

Rac


Conjuncția Lunii cu Pluton, planeta transformărilor profunde, care se formează astăzi în planul relațional/al parteneriatelor profesionale, aduce evenimente/situații intense în cuplu, dar și în relațiile cu ceilalți. În planul sentimental, ai grijă și evită să manipulezi sentimentele partenerului în favoarea ta! În sfera profesională este posibil să porți niște negocieri, astfel încât să fii în avantaj față de interlocutorii tăi.

 

Leu

 

Posibil, astăzi, să te frământe relația cu cineva de la serviciu, cu care ai avut niște neînțelegeri în legătură cu programul de lucru sau sarcinile de muncă. Recomandarea astrelor este să nu te suprasoliciți, să eviți să te mai enervezi și să cauți să rezolvi pe cale pașnică disputa. 

 

Fecioară


Atenție, astăzi, la interacțiunile din planul sentimental, pentru că s-ar putea să ai ceva de furcă, dacă decizi să începi un război cu persoana iubită! Dacă dorințele tale nu coincid cu cele ale partenerului, comunică-I acestuia și caută să rezolvi situația, nu să o agravezi! Ascultă și partea cealaltă și schimbă-ți atitudinea, dacă vrei armonie!

 

Balanță

 

Luna formează, astăzi, o conjuncție cu Pluton, planeta transformărilor profunde, în sectorul vieții de familie, căminului și planului emoțional. Ai nevoie de mai multă atenție din partea celor dragi, iar dacă o dispută sau tensiune cu unul dintre membrii familiei degenerează într-un conflict mai intens, atunci, retrage-te sau caută soluții de rezolvare a situației!

 

Scorpion

 

Astăzi este posibil să porți niște negocieri mai intense, pentru că Luna, în tranzit prin casa comunicării, gândirii și negocierilor, formează o conjuncție cu Pluton, planeta transformărilor profunde. La serviciu, este posibil să faci impresie într-o ședință, mai ales dacă vii cu niște idei noi. De asemenea, ai inspirație într-un proiect de creație.

 

Săgetător


Conjuncția care se formează astăzi între Lună și Pluton, planeta transformărilor profunde, în casa banilor, îți aduce discuții legate de bani. Nu este cea mai indicată zi să-ți ceri un drept sau să gestionezi un buget pentru că apar și niște tensiuni. Sunt de evitat speculații financiare sau investiții.

 

Capricorn


Conjuncția care se formează, astăzi, între Lună și Pluton, planeta transformărilor profunde, dinamizează casa personalității și s-ar putea să fii mai categorică și hotărâtă, să nu vrei să lași de la tine într-un context, care are legătură cu viața de familie sau administrarea unor bunuri. Nu prea accepți nici sfaturi de la familie. Mai mult de atât, dacă nu ți se respectă intimitatea, reacționezi pe măsură.

 

Vărsător

Posibil, astăzi, să afli niște secrete de la serviciu. Pe de altă parte, ar fi recomandat să stai departe de bârfe și să nu te asociezi cu unele persoane, care ți-ar putea strica imaginea. De asemenea, pentru că Luna formează o conjuncție cu Pluton în casa frământărilor interioare, s-ar putea să ai parte de trăiri intense și să conștientizezi anumite lucruri legate de o chestiune profesională, de o decizie a șefilor.

 

Pești

 

Posibil astăzi să reacționezi mai dur în relațiile de prietenie, dacă cineva din grupul tău face o greșeală sau o repetă, deși i-ai atras atenția de mai mult ori. Conjuncția Lunii cu Pluton, planeta transformărilor profunde și guvernatorul casei principiilor, îți poate crea o stare intensă, poate justițiară, să pui la punct pe oricine are un derapaj.

related posts

Modifică setările cookies