Horoscop zilnic 4 iunie 2023. Taurii au parte de o relație intimă mai intensă cu partenerul, ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de duminică, 4 iunie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Săgetător, care se formează în sectorul asociat perfecționării profesionale, schimburilor de experiență, dar și principiilor/credințelor. Fenomenul astral poate să aducă concluzii, încheieri de etape sau culegerea roadelor unor demersuri profesionale. Pe de altă parte, s-ar putea să realizezi că este momentul să te eliberezi de niște convingeri și principii de viață, care nu te mai ajută.

 

Taur

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Săgetător, care se formează în sectorul asociat intereselor financiare, a banilor pe care îi deții la comun cu partenerul sau cu alte persoane, dar și a sectorului intimității și încrederii reciproce. Poți culege roadele unui proiect mai vechi, să încasezi niște sume de bani, să intri în posesia unei moșteniri sau a unor bunuri de valoare, să încasezi un bonus. Relația intimă cu partenerul poate deveni mai intensă.

 

Gemeni

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Săgetător, care se formează în sectorul asociat căsătoriei și relațiilor. Posibil să ajungi la niște concluzii sau la încheierea unei etape în planul relațional. Jupiter, guvernatorul relațiilor, se află pe sectorul frământărilor interioare și s-ar putea ca evenimentele din ultima perioadă să te determine să iei o decizie importantă pentru viitorul relației sau cum vei aboda de acum încolo relațiile.

 

Rac

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Săgetător, care se formează în sectorul asociat muncii și activităților profesionale. Se încheie o etapă, ajungi la niște concluzii în urma unor negocieri sau culegi roadele unor demersuri profesionale. S-ar putea să faci o schimbare de direcție, să primești oferte noi de job, să ți se aprecieze munca, dar și abilitățile/experiența.

 

Leu

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Săgetător, care se formează în sectorul asociat iubirii și aventurilor romantice, creativității și pasiunilor. Au loc concluzii și încheieri de etape sau culegerea roadelor unor demersuri privind cucerirea unei persoane. De asemenea, îți poți declara sentimentele, să ai parte de momente intense în cuplu. Un proiect personal, de creație, poate ajunge la maturitate și să ți se aprecieze munca și valoarea.

 

Fecioară

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Săgetător, care se formează în sectorul asociat vieții de familie, căminului și spațiului de locuit. Au loc încheieri de etape sau culegerea roadelor unor demersuri privind achiziționarea unui imobil sau reamenajarea spațiului. Posibil să ai gânduri de mutare în alt oraș sau țară, să iei în considerare o ofertă de job, care vine la pachet și cu o mutare. De asemenea, s-ar putea să nu te mai regăsești într-un context familial și să iei decizia de a face o schimbare.

 

Balanță

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Săgetător, care se formează în sectorul asociat comunicării, gândirii, informațiilor, învățării. Fenomenul astral anunță încheieri de etape profesionale sau luarea unor decizii importante legate de activitatea pe care o desfășori, în urma informațiilor pe care le primești. S-ar putea să semnezi și un contract important sau să se încheie unul care nu-ți mai aduce beneficii financiare. Este un moment bun să-ți lărgești universul cunoașterii.

 

Scorpion

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Săgetător, care se formează în sectorul asociat banilor obținuți de la serviciu sau din alte activități extraprofesionale. Este momentul culegerii roadelor unor demersuri, au loc încheieri de etape, semnarea unor contracte, care pot aduce mai mulți bani în conturile tale. De asemenea, este important să-ți dai seama de șansele care vin acum și să știi să le folosești.

 

Săgetător

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Săgetător, care se formează în sectorul personalității. Fenomenul astral aduce concluzii, încheieri de etape, succese sau culegerea roadelor unor demersuri personale/profesionale. De asemenea, se activează și axa relațiilor, și dacă intervine o criză pe fondul unor probleme mai vechi, abordează cu calm și diplomație situația!

 

Capricorn

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Săgetător, care se formează în sectorul asociat subconștientului, izolării, meditației și trecutului. Posibil să apară o criză în planul sentimental sau niște conștientizări, în urma unor situații, să te vindeci după o dezamăgire sentimentală. De asemenea, simți nevoia să stai retrasă, să te deconectezi de toată agitația cotidiană, să te reechilibrezi.

 

Vărsător

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Săgetător, care se formează în sectorul planurilor de viitor, prietenilor și vieții sociale. Totodată se activează și axa sentimentală și este posibil să aibă loc concluzii și încheieri de etape. Posibil să-ți lărgești cercul de cunoscuți, să primești o recomandare pentru un job din partea un prieten sau tu să recomanzi pe cineva într-un proiect nou.

 

Pești

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Săgetător, care se formează în sectorul asociat carierei și reputației profesionale. Fenomenul astral poate aduce încheieri de etape sau culegerea roadelor unor demersuri profesionale. Ți se propune o ofertă sau au loc discuții, negocieri, care să te ducă mai aproape de obiectivele tale profesionale.

related posts

Modifică setările cookies