Horoscop zilnic 4 mai 2023. Capricornii au parte de trăiri intense în planul sentimental, Taurii pot intra în conflict cu colegii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de joi, 4 mai 2023.
 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral de astăzi este tensionat în planul relațiilor personale sau profesionale, mai ales dacă au loc evenimente în familie, care-ți modifică programul, dar și-n planul profesional. La tensiuni contribuie și aspectul care se formează între Venus și Neptun din zodia Pești, care poate aduce dezamăgiri. Vestea bună este că vei avea sprijin emoțional de la cineva apropiat, care te ajută să depășești situația.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi este tensionat la locul de muncă. Pot să apară conflicte cu colegii sau evenimente pentru care să fie nevoie să faci niște deplasări. Și partenerul poate avea o problemă și este posibil să ai niște cheltuieli neprevăzute cu casa sau rudele acestuia.

 

Gemeni

 

Deși contextul astral nu este prea relaxat și ești dezamăgită de deciziile șefilor sau de cursul unor evenimente într-un cadrul profesional, ziua se anunță cu realizări și succese în planul perfecționării profesionale și a sferei sentimentale. Din punct de vedere financiar nu stai prea bine, dar reușești să faci rost de niște sume de bani.

 

Rac

 

Astăzi au loc evenimente în familie sau te ocupi de casă și administrarea unor bunuri. S-ar putea să apară unele conflicte sau viziuni diferite cu ale partenerului legate de viața de familie. Ești prea autoritară și s-ar putea să dăuneze relației, dacă nu reușești să-ți controlezi pornirile.

 

Leu

 

Posibil, astăzi, să intervină niște chestiuni administrative alea casei, pe care le discuți cu cineva apropiat, un prieten. Dacă faci parte dintr-un cuplu, ai grijă cum îți gestionezi impulsurile, pentru că ai tendința să conduci, fără să te consulți cu partenerul. Dacă ești singură, nu te arunca cu capul înainte într-o relație, până nu-ți dai seama dacă este ce ai nevoie!

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi vine cu preocupări pentru administrarea banilor pe care îi câștigi. De asemenea, s-a putea să fii foarte ocupată, să faci deplasări, cumpărături, mai ales dacă ai musafiri în weekend. Este posibil să te împaci cu o rudă cu care ai avut neînțelegeri. Pe de altă parte, în planul relațional este posibil să ai parte de trăiri intense. 

 

Balanță

 

Astăzi este posibil să deschizi niște subiecte mai sensibile cu unul dintre colegii cu care ai avut neînțelegeri, pentru că vrei să te asiguri că ai transmis clar un mesaj. Pe de altă parte, ești nemulțumită de faptul că ai nevoie de o sumă de bani pentru casă și încerci să te organizezi astfel încât să te încadrezi într-un buget.

 

Scorpion

 

Luna îți traversează astăzi semnul zodiacal și s-ar putea să ai parte de o zi în care să-ți fie greu să gestionezi trăirile, sentimentele. În partea a doua a zilei, ai un moment de revelație, în care realizezi că te confrunți cu niște atașamente care-ți dăunează. Decizi să începi să schimbi anumite aspecte care te țin în loc să evoluezi.

 

Săgetător

 

Astăzi este posibil să apară unele schimbări în planurile tale care vizează casa sau firma, dacă ai o activitate pe cont propriu. Atenție la relațiile de cuplu sau cele profesionale, pentru că este posibil să iei niște decizii greșite! Ai nevoie de o schimbare, însă întâi construiește un plan, după care anunță-ți intențiile.

 

Capricorn

 

Astăzi este posibil să apară unele discuții cu prietenii sau care vizează proiectele tale profesionale. Chiar dacă încerci să rezolvi anumite chestiuni și ai toate argumentele, ești dezamăgită de reacția și atitudinea unora dintre colegi. În planul sentimental, ai parte de trăiri intense, mai ales dacă ești singură și mergi la o primă întâlnire.

 

Vărsător

 

Posibil astăzi să-ți schimbi cumva perspectiva într-o chestiune de principiu, care vizează sectorul sentimental. La serviciu, ești foarte activă și cauți să rezolvi o serie de sarcini fără să te bazezi prea mult pe alții.

 

Pești

 

Posibil astăzi să ascunzi anumite chestiuni personale de familie, pentru  că ai nevoie să rezolvi înainte o situație financiară. În planul sentimental, pot să apară discuții mai aprinse din cauza unor nemulțumiri și nevoi neexprimate. Comunică cu partenerul, pentru că numai așa vei putea să rezolvi situația!

 

 

related posts

Modifică setările cookies