Horoscop zilnic 4 martie 2023. Balanțele au o zi tensionată și rup niște prietenii, ce se întâmplă cu Scorpionii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 4 martie 2023.
 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Luna formează o conjuncție cu Lilith, iar contextul astral activează casa iubirii. Recomandarea de astazi este ai grijă să nu te arunci cu capul înainte într-o poveste de iubire, ci să ai răbdare, să construiești o poveste, care să dureze pe termen lung.

 

Taur

 

Registrul astral de astăzi activează sectorul vieții de familie, spațiului de locuit, patrimoniului și relațiile cu părinții. Este posibil să apară unele probleme, să ai intenția să faci niște schimbări în casă și lucrurile să nu se lege așa cum îți dorești. Fii atentă mai mult la situațiile, care apar în familie și la faptul că nu trebuie să lași orgoliul să intervină, să strice relațiile.

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi dinamizează casa comunicării și deplasărilor, unde s-ar putea strecura anumite erori de comunicare sau probleme la un drum scurt. În partea a doua a zilei, atenție la mici încurcături care pot să apară în urma unui flirt cu cineva cu care nu te potrivești!

 

Rac

 

Atenție, astăzi, pentru că este posibil să apară niște încurcături cu banii sau să faci niște achiziții pe care să le regreți mai târziu! Nu da curs unor invitații din partea unor prieteni, de asociere într-un proiect, în care simți că nu trebuie să investești!

 

Leu

 

Luna traversează, astăzi, casa personalității și formează un aspect cu Lilith. Este posibil să ai niște conștientizări, în urma unor discuții cu partenerul de cuplu, care vizează drumul vostru împreună. Dacă lucrurile se precipită, nu lua decizii la nervi!

 

Fecioară

 

Posibil, astăzi, să fii mai interiorizată, iar conjuncția Lunii cu Lilith să-ți răscolească niște afecțiuni mai vechi, așa că recomandarea astrelor este să te odihnești mai mult. De asemenea, s-ar putea să reflectezi la anumite decizii, care ți-au schimbat perspectiva asupra vieții.

 

Balanță

 

Ai grijă, astăzi, dacă te vezi cu prietenii, pentru că este posibil să apară unele discuții în contradictoriu și să iei lucrurile personal, să te superi sau să rupi niște relații! Același lucru se poate întâmpla și în relația de cuplu, dacă deschizi subiecte pe teme de viitor și proiecte împreună.

 

Scorpion

Conjuncția Lunii cu Lilith, de astăzi, ar putea să-ți aducă probleme de imagine, dacă nu știi cum să gestionezi o situație în cuplu. Pe de altă parte, vin spre tine informații sau vești de la serviciu, că vei primi o avansare sau preiei conducerea unui proiect.

 

Săgetător

 

Posibil, astăzi, dialogurile pe care le ai în cuplu sau cu cei cu care desfășori activități profesionale, dacă ești nevoită să lucrezi, ar putea duce într-o direcție, care să te pună pe gânduri, să vezi niște lucruri dintr-o altă perspectivă a principiilor, credințelor și sistemului de valori.

 

Capricorn

 

Posibil, astăzi, să fii tentată să faci niște speculații sau artificii financiare riscante. Recomandarea astrelor este să nu iei decizii privind achiziționarea unor bunuri, pentru că ar putea să nu se ridice la standardele tale.

 

Vărsător

 

Ai grijă, astăzi, cum gestionezi situația în relație, pentru că este posibil și tu și partenerul să faceți acuzații sau reproșuri și va fi ca un bulgare de zăpadă, care se transformă într-o avalanșă, dacă nu știți să vă opriți la timp și să gestionați criza apărută.

 

Pești

 

Ai nevoie de mai multă odihnă și de refacere astăzi. La serviciu ești foarte încărcată, dar încep să apară și rezultate, și simți o satisfacție, că ai pus pe roate un proiect important. În partea a doua a zilei, ieși cu colegii sau prietenii în oraș. Ai nevoie de relaxare și socializare.

 

 

related posts

Modifică setările cookies