Berbec


Astăzi te preocupă studiul personal, perfecționarea profesională, să-ți lărgești universul cunoșterii, să programezi cu călătorie. Ai nevoie să ieși din rutina zilnică, să ai parte de puțină aventură, iar motivația zilei de astăzi are un punct de plecare în faptul că vrei să faci și altceva în afară de carieră.

 

Taur


Astăzi te preocupă situația financiară, să faci niște achiziții, să intri în posesia unor bani. S-ar putea să recuperezi mai greu niște bani împrumutați. Pe de altă parte, vin bani din alte proiecte și-ți acoperă sumele lipsă, iar aspectul armonios care se formează între Mercur, guvernatorul casei banilor, și Uranus, guvernatorul casei carierei, susține sectorul financiar.


Gemeni


Astăzi este posibil să reușești să rezolvi un context relational fără să fie nevoie să intri în conflicte. Te ajută Mercur, guvernatorul tău, care formează un aspect armonios cu Uranus, octava lui superioară, în tranzit prin casa subconștientului. Apar situații peste care în mod normal nu ai trece, dar ești deschisă și preferi să treci peste, să cauți armonie și înțelegere.


Rac


Sectorul muncii și activitățile profesionale sunt prioritatea ta de astăzi. Vei înregistra un succes, iar o idee poate duce către o negociere profitabilă. Mercur, astrul comunicării, formează un aspect armonios cu Uranus, planeta surprizelor, în tranzit prin casa proiectelor de viitor, semn că activitățile în care ești implicată vor fi pe termen lung.


Leu


Astăzi te interesează planul sentimental, să ai o întâlnire romantică, să te distrezi sau relaxezi. Ești deschisă unor experiențe noi, ești spontană și cucerești cu această atitudine. Și creativitatea este la cote înalte și te implici în activități, care te pot pune în valoare.


Fecioară


Luna îți traversează casa vieții de familie și ești preocupată de chestiunile gospodărești, de relația cu familia, cu care este posibil să stabiliești niște ieșiri sau pregătirea unui eveniment, care va avea loc în familie. Puneți la cale toate amănuntele și faceți o listă cu tot ce vă trebuie.


Balanță


Astăzi este o zi cu multe deplasări și interacțiuni cu diverse persoane de la care ai ce învăța. Afli informații utile, porți negocieri, prezinți lucrări sau proiecte, strategii, susții un interviu. De asemenea, este o zi favorabilă exprimării sentimentelor și luării unor decizii care ar putea să te ajute să scapi de niște frici sau dependențe.


Scorpion


Astăzi este posibil să faci niște cheltuieli mai mari sau să pregătești o strategie financiară pe care vrei să o folosești pe viitor. Ai mai multă încredere în tine și susținerea din partea partenerului te ajută să te pui mai mult în valoare.


Săgetător

  

Astăzi te preocupă planurile tale personale și starea de sănătate. Este posibil să-ți faci niște programări la investigații medicale. La serviciu pot să apară evenimente neprevăzute, să fie nevoie să preiei sarcinile unor colegi.


Capricorn


Acțiunile din trecut și mai ales greșelile, pe care le-ai făcut la un moment dat, îți revin astăzi în minte și este posibil să-ți afecteze starea de spirit. Posibil să aibă legătură și cu sfera sentimentală și singura soluție este să nu te lași afectată, să faci ceva ce-ți face plăcere.


Vărsător


Astăzi ai parte de vești neașteptate sau informații, care te pot pune pe gânduri, legat de relația cu cineva apropiat, un prieten. Schimbări pot să apară și-n proiectele la care lucrezi sau să vrei să te implici în mai multe campanii de ajutorare/umanitare.


Pești


Luna îți traversează casa carierei și relațiilor cu șefii și poți avea dialoguri privind activitatea profesională, strategiile pe care le vei aborda în perioada următoare. Posibil superiorii să-ți solicite un raport. Atenție la comunicare și la problemele de comunicare, care pot să apară brusc și neașteptat!