Horoscop zilnic 4 noiembrie 2023. Balanțele trebuie să rezolve problemele de sănătate, Vărsătorii au liber la bani


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 4 noiembrie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Revenirea lui Saturn, guvernatorul casei carierei, la mișcarea directă, de astăzi, va elimina blocajele cu care te-ai confruntat în ultimele luni în planul profesional. Pe de altă parte, pentru că Saturn se află în casa subconștientului și frământărilor interioare e posibil să fi simțit nevoia de a sta mai mult singură pentru a te reechilibra.

 

Taur

 

Începând de astăzi, Saturn, seniorul karmei, revine la mișcarea directă prin zodia Pești, respectiv prin casa vieții sociale, grupurilor pe care le frecventezi, prietenilor și proiectelor pe termen lung. În ultimele luni au fost testate relațiile de prietenie și acum vei ști pe cine te poți baza.

 

Gemeni

 

Începând de astăzi, Saturn, planeta restricțiilor, revine la mișcarea directă, semn că nu vei mai întâmpina blocaje în sectorul profesional. După o perioadă de câteva luni, în care proiectele tale profesionale au fost amânate sau ai simțit că nu merg în direcția dorită de tine, lucrurile încep să reintre în normal, după ce ți-ai învățat niște lecții importante.

 

Rac

 

După o perioadă de câteva luni, în care credințele și convingerile tale au fost transformate și ți-ai învățat niște lecții importante de viață împreună cu partenerul de cuplu, astăzi, Saturn, guvernatorul casei relațiilor, revine la mișcarea directă și simți că viața ta s-a clădit pe alte baze, mult mai trainice.

 

Leu

 

Revenirea lui Saturn, seniorul karmei, la mișcare directă, începând de astăzi, prin sectorul intereselor financiare, transformărilor profunde și intimității, încheie o perioadă de câteva luni, în care ai învățat niște lecții împortante, legate de administrarea banilor, dar și privind așteptările tale în relații.

 

Fecioară

 

Revenirea lui Saturn, seniorul karmei, la mișcare directă, începând de astăzi, prin sectorul relațiilor, îți aduce o altă perspectivă asupra relațiilor sau parteneriatelor tale profesionale. În ultimele luni ai învățat lecții importante legate de relația cu partenerul de cuplu sau cu cei cu care desfășori activități profesionale.

 

Balanță

 

Posibil Saturn, seniorul karmei, să-ți fi adus o serie de lecții importante, în ultimele luni, legate de sănătate și activitățile profesionale, sectorul muncii și rutina zilnică. Începând de astăzi, odată cu revenirea la mișcarea directă, prioritățile tale vor fi sănătatea și rezolvarea unor chestiuni la locul de muncă.

 

Scorpion

 

Cu Saturn în casa iubirii, aventurilor romantice, copiilor și creativității, ai învățat, în ultimele luni, lecții importante legate de aceste domenii. Odată cu revenirea lui Saturn la mișcarea directă, de astăzi, vei vedea mult mai clar o situație în planul sentimental, în relațiile cu copiii sau privind implicarea într-un proiect creativ.

 

Săgetător

 

În ultimele luni ai învățat lecții importante legate de responsabilitatea față de familie și cămin. Începând de astăzi, Saturn, seniorul karmei, revine la mișcarea directă și nu vei mai simți presiune sau blocaje în viața de familie, privind locuința sau administrarea patrimoniului.

 

Capricorn

 

Saturn, guvernatorul tău, revine astăzi la mișcarea directă, după câteva luni, în care ai învățat lecții importante legate de comunicare, gândire, învățare și interacțiunea cu ceilalți. Nu vei mai întâmpina blocaje de comunicare în relația cu ceilalți, vei fi mai clară în exprimare și vei comunica mult mai eficient.

 

Vărsător

 

Saturn, planeta restricțiilor, revine de astăzi, la mișcarea directă, prin casa banilor obținuți din muncă, unde a adus blocaje, restricții și amânări. Poți relua niște discuții despre o mărire salarială. Ai învățat niște lecții importante, în ultimele luni, și acum vei căuta stabilitatea din punct de vedere financiar.

 

Pești

 

Începând de astăzi, Saturn, planeta restricțiilor, revine la mișcarea directă, prin casa personalității, semn că nu vei mai resimți ca o povară pe umeri tot ce se întâmplă în viața ta. În ultimele luni ai avut parte de o serie de conștientizări și ai învățat lecții importante de viață.

related posts

Modifică setările cookies