Horoscop zilnic 5 august 2023. Vărsătorii se bucură de plăcerile vieții, Balanțele vor să înceapă o relație amoroasă


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 5 august 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Luna traversează, astăzi, casa identității și vei avea multă energie și dispoziție pentru petrecerea timpului în mod relaxant, mai ales că Luna formează un aspect favorabil cu Soarele, din casa distracției și aventurilor sentimentale. Bucură-te de contextul zilei și lasă deoparte frământările de la serviciu! 

 

Taur

 

Cu Luna în tranzit prin casa a frământărilor interioare, dar într-un aspect favorabil cu Soarele din casa vieții de familie, este posibil să ai niște conștientizări sau să găsești soluții la unele chestiuni care țin de familie, o schimbare în spațiul de locuit, a locuinței sau administrarea unor bunuri imobiliare.

 

Gemeni

 

Luna traversează, astăzi, casa prietenilor și este posibil să ai niște surprize, cineva să-ți facă o vizită, să-ți propună să plecați împreună în vacanța, într-un minisejur sau să te implici într-un proiect, pentru că aveți interese comune.

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi activează zodia Berbec, respectiv sectorul imaginii, reputației, carierei și activităților profesionale. Posibil să ai inițiative în grupul tău, să organizezi o petrecere, un eveniment, o ieșire în afara orașului. Știi exact cum să-i mobilizezi pe toți, astfel încât să aveți parte de o zi plină de distracție.

 

Leu

 

Luna traversează, astăzi, sectorul călătoriilor, perfecționării profesionale, studiilor, sferei sociale, principiilor și credințelor. S-ar putea să cauți să începi niște cursuri, mai ales dacă îți dorești o recalificare profesională sau suplimentarea veniturilor. Vrei să fii la curent cu un domeniu de interes pentru tine și pentru asta vei face niște investiții.

 

Fecioară

 

Luna ajunge astăzi în sectorul financiar, al transformărilor profunde și intimității și este posibil să inițiezi niște discuții pe aceste teme, mai ales că Marte se află în zodia ta și ești preocupată să rezolvi anumite situații din viața personală.

 

Balanță

 

Luna traversează astăzi zodia Berbec, respectiv sectorul relațiilor, și pe parcursul zilei formează un aspect favorabil cu Soarele, energia, din zodia Leu. Așadar, poți face planuri de viitor împreună cu partenerul sau cu cineva cunoscut de curând, cu care ai de gând să începi o relație.

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru sarcinile de serviciu, chiar dacă este o zi de weekend, dar și preocupări pentru activitățile gospodărești, pentru pregătirea unei călătorii în afara orașului, prin participarea la un eveniment important în viața unui prieten.

  

Săgetător

 

Luna traversează, astăzi, casa distracțiilor și aventurilor sentimentale și este posibil să-i faci o surpriză partenerului sau să vrei să impresionezi pe cineva, pe care ai cunoscut de curând, invitându-l în oraș, într-un loc romantic. 

 

Capricorn

 

Contextul astral de astăzi, în care Luna traversează zodia Berbec, îți aduce preocupări legate de casă sau de familie, de relația cu părinții. De asemenea, dacă te-ai întors din vacanță și ți-e dor să pleci din nou,  s-ar putea să cauți oferte pentru un minisejur. Vrei să profiți la maxim de zilele de vară.

 

Vărsător

 

Luna traversează astăzi casa comunicării și a deplasărilor și este posibil să faci niște deplasări în scop de agrement. Profită de contextul zilei și bucură-te de tot ce îți iese în cale: locuri, oameni și plăcerile vieții!

 

Pești

 

Contextul astral de astăzi activează sectorul financiar, iar Marte, planeta acțiunii, se află în tranzit prin casa relațiilor. Așadar, au loc discuții despre bani cu partenerul de cuplu, legate de administrarea acestora, pentru că aveți în plan să mai ieșiți în afara orașului până la finalul verii.

 

related posts

Modifică setările cookies