Horoscop zilnic 5 februarie 2023. Capricornii au parte de răsturnări de situație în plan amoros, ce se întâmplă cu Leii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 5 februarie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Leu, care marchează încheieri de etapă, finalizarea unor demersuri sau culegerea roadelor în sectorul asociat iubirii, aventurilor romantice, copiilor, creativității, valorificării unui talent. Evenimente neașteptate și bruște pot să apară în planul sentimental, așa că fii pregătită să faci față provocărilor!

 

Taur

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Leu, care anunță încheieri de etape și finalizarea unor demersuri, care au legătură cu casa, o mutare, o tranzacție imobiliară sau relația cu părinții. Pot avea loc tensiuni sau conflicte, rupturi de cineva din familie. Contextul astral aduce schimbări majore în planul personal.

 

Gemeni

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Leu, care-ți activează casa comunicării, gândirii, informațiilor, acumulării de cunoștințe, deplasărilor și relațiilor cu frații. Poți avea parte de informații sau vești, care să te determine să faci o schimbare în planurile tale. Se poate încheia o perioadă de învățare și să alegi o direcție nouă. Nu sunt excluse surprize sau răsturnări de situație în relația cu cineva din trecut, dar și privind convingerile și credințele personale de viață.

 

Rac


Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Leu, care se formează pe sectorul financiar, al banilor proveniți din salariu sau alte activități extraprofesionale. Posibil să negociezi pentru încasarea unor sume importante de bani, să aibă loc încheierea unui contract. De asemenea, pot avea loc rupturi de prietenie sau finalizarea unui proiect cu un prieten.

 

Leu

 

Ești vedeta zilei de astăzi, pentru că Luna Plină se formează întocmai în zodia ta și este un moment bun să te pui în valoare, să strălucești. Chiar dacă pot să aibă loc încheieri de etape, înregistrarea unui succes sau o ruptură de un contract profesional, vei coopera cu schimbările care au loc și cu evenimentele bruște și neașteptate.

 

Fecioară

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Leu, care se formează pe sectorul subconștientului, izolării, introspecției și trecutului. Este momentul unui bilanț și ești invitată din astral să renunți la obiceiurile nesănătoase, să elimini din viața ta persoanele și situațiile care nu te mai ajută în evoluție. De asemenea, posibil să ai parte de revelații, conștientizări și să faci niște schimbări în credințele și principiile tale.

 

Balanță

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Leu, care se formează pe sectorul vieții sociale, prietenilor, grupurilor de apartenență, planurilor și proiectelor pe termen lung. Pot avea loc încheieri de etape sau culegerea roadelor unor demersuri privind un proiect la care lucrezi cu un prieten. De asemenea, este posibil ca registrul astral să aducă și evenimente neașteptate în planul intereselor financiare.

 

Scorpion

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Leu, care se formează pe sectorul profesional și al imaginii, unde pot să aibă loc încheieri de etape, să ți se recunoască valoarea și meritele. Posibil să înregistrezi un succes sau să finalizezi o etapă, să închei o etapă profesională. De asemenea, registrul astral poate să aducă evenimente neașteptate în planul relațional și al parteneriatelor profesionale.

 

Săgetător

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Leu, care se formează pe sectorul principiilor, educației superioare, călătoriilor, perfecționării profesionale. Pot avea loc încheieri de etape, obținerea unei diplome/ calificări sau ești interesată să te perfecționezi într-un domeniu de interes pentru tine. De asemenea, registrul astral poate să aducă evenimente neașteptate în planul muncii, activității profesionale, rutinei zilnice și sănătății.

 

Capricorn

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Leu, care se formează pe sectorul intereselor financiare, a creditelor, datoriilor, banilor pe care îi deții cu partenerul sau alte persoane, moștenirile, dar și sectorul intimității. Poți culege roadele unor demersuri financiare sau să închei niște etape, un credit, să scapi de o datorie. De asemenea, sectorul intim este activat, însă este posibil să apară surprize sau răsturnări de situație într-un context sentimental/afectiv.

 

Vărsător

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Leu, care se formează pe sectorul căsătoriei, relațiilor, parteneriatelor profesionale, unde pot să aibă loc culegerea roadelor unor demersuri relaționale, încheieri de etape, rupturi în relații sau finalizarea unor proiecte cu partenerii din sfera profesională. De asemenea, se poate încheia un contract sau o colaborare. Atenție, că nu sunt excluse surprize sau răsturnări de situație în sectorul vieții de familie sau în relațiile cu părinții!

 

Pești

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Leu, care se formează pe sectorul muncii, rutinei zilnice, activităților și sarcinilor profesionale, sănătății. Se încheie o etapă profesională sau un proiect important. Poți face o schimbare de job sau poate au loc schimbări la serviciu. De asemenea, nu sunt excluse surprize sau răsturnări de situație din cauza unor vești/informații primite.

related posts

Modifică setările cookies