Horoscop zilnic 5 iunie 2023. Vărsătorii au parte, în viața amoroasă, de ispite la tot pasul, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de luni, 5 iunie. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Începând de astăzi, Venus, micul benefic, traversează zodia Leu, respectiv sectorul aventurilor romantice, flirtului, cuceririlor și distracției. Urmează o perioadă în care intenționezi să te distrezi mai mult, să te relaxezi, să flirtezi și să faci cuceriri, mai ales dacă ești singură. Pregătește-te de o vară incendiară în planul sentimental!

 

Taur

 

Venus, guvernatoarea ta, începe să traverseze, de astăzi, zodia Leu, respectiv sectorul vieții de familie, căminului, patrimoniului, relațiilor cu părinții. Vei fi preocupată în special de aceste domenii, să rezolvi chestiuni lăsate nerezolvate de mai mult timp, să administrezi niște bunuri. De asemenea, poți avea ajutor de la cineva din familie într-o chestiune personală.

 

Gemeni

 

Venus, planeta iubirii, ajunge astăzi în zodia Leu, pe sectorul comunicării, învățării, negocierilor și deplasărilor. Micul benefic poate aduce mai multe discuții, flirt, cuceriri, deplasări în scop de agrement și cunoașterea unor persoane noi, de care să te simți atrasă. Pe de altă parte, poate reveni cineva din trecut cu care să începi o relație.

 

Rac

 

Începând de astăzi, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Leu, pe sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi de la serviciu sau din alte activități extraprofesionale. Venus aduce sume suplimentare de bani, un bonus sau o primă. Atenție, însă, la administrarea acestora, pentru că este posibil să ai impulsul de a cheltui mai mult!

 

Leu

 

Începând de astăzi, Venus, planeta iubirii, ajunge în zodia Leu, respectiv în casa personalității, semn că urmează o perioadă bună, cu optimism și voie bună. Micul benefic aduce dispoziție de flirt, cuceriri, aventură, distracție și petreceri. Atenție la ispite și la aventuri romantice, la întoarcerea unor foști parteneri în viața ta!

 

Fecioară

 

Începând de astăzi, Venus, micul benefic, ajunge în zodia Leu, pe sectorul asociat subconștientului, izolării, trecutului și intropecției. Îți faci un bilanț sentimental și este posibil să te mai liniștești. Vezi lucrurile dintr-o altă perspectivă și încerci să te reechilibrezi. Pentru că Venus este guvernatoarea casei banilor, s-ar putea să încerci să găsești niște soluții de suplimentare a veniturilor, din proiecte extraprofesionale.

 

 

Balanță

 

Începând de astăzi, Venus, guvernatoarea ta, ajunge în zodia Leu, pe sectorul prietenilor, vieții sociale și a planurilor de viitor. Așa că, urmează o perioadă în care vei fi interesată să relaționezi mai mult, să legi relații noi sau să reiei relații cu persoane cu care nu ai mai vorbit de mult. De asemenea, se activează și axa sentimentală și este posibil să fii atrasă de cineva din anturaj.

 

Scorpion

 

Începând de astăzi, Venus, micul benefic, intră în zodia Leu, pe sectorul carierei, aspirațiilor profesionale și reputației, susținând activitatea profesională. Se intensifică și relațiile cu persoane cu putere de decizie, cu instituții publice sau cu străinătatea. De asemenea, Venus aduce șanse și oportunități prin carieră și datorită reputației și imaginii create în ultima perioadă.

 

Săgetător

 

Începând de astăzi, Venus, micul benefic, intră în zodia Leu, pe sectorul perfecționării profesionale, relațiilor cu străinătatea, studiilor, călătoriilor și principiilor de viață. Urmează o perioadă în care ești interesată să-ți lărgești orizonturile, să călătorești, să experimentezi. Vrei să pleci în vacanțe și ai chef de aventură, iar dacă ești singură, îți poți întâlni partenerului într-o călătorie.

 

Capricorn

 

Începând de astăzi, Venus, micul benefic, intră în zodia Leu, pe sectorul intereselor financiare și a intimității. Se intensifică preocupările pentru administrarea banilor, intrarea în posesia unor bonusuri, prime, accesarea unui credit. Din punct de vedere sentimental, urmează o perioadă în care îți poți relansa relația, iar dacă ești singură, pregătește-te de provocări în planul amoros!

 

Vărsător

 

Începând de astăzi, Venus, micul benefic, intră în zodia Leu, pe sectorul mariajului, relațiilor și parteneriatelor profesionale. Planeta iubirii vine să aducă armonie, înțelegere și pasiune în cuplu, reconectarea cu partenerul. Pentru că Venus va avea o perioadă, în această vară, în care intră în mișcare retrogradă, s-ar putea să-ți reevaluezi relațiile. Atenție, de asemenea, la ispite la tot pasul!

 

Pești

 

Începând de astăzi, Venus, micul benefic, intră în zodia Leu, pe sectorul muncii și sănătății și aduce șanse și oportunități profesionale, înțelegere mai bună cu colegii, dar și îndeplinirea sarcinilor cu mai multă ușurință. De asemenea, dacă ești singură, ți-ai putea găsi partener prin intermediul serviciului, la un schimb de experiență profesional, curs, seminar, workshop.

 

 

 

related posts

Modifică setările cookies