Horoscop zilnic 5 mai 2023. Taurii ar putea încheia o relație, Fecioarele au parte de vești supriză


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de vineri, 5 mai 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Scorpion, care se formează în sectorul intereselor financiare, a moștenirilor, resurselor comune cu partenerul, dar și-n sectorul transformărilor profunde, intimității și încrederii reciproce. Au loc încheieri de etape și vei reuși să elimini din viața ta ce nu mai funcționează de circa un an și jumătate. Eclipsa de Lună, care o însoțește, poate să aducă surprize și evenimente neașteptate în planul financiar, dar și oportunități de a face o schimbare în planul vieții de familie. 

 

Taur


Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Scorpion, care se formează în sectorul relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor și anunță încheieri de etape sau culegerea roadelor unor demersuri relaționale sau profesionale. Eclipsa de Lună, care o însoțește, poate să aducă surprize și răsturnări de situație. Vei putea avea discuții de clarificare cu partenerul de cuplu sau cu partenerii de afaceri. În unele cazuri poți ajunge la concluzia că nu mai poți continua o relație.

 

Gemeni

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Scorpion, care se formează pe sectorul muncii și sănătății. Anunță încheieri de etape sau culegerea roadelor unor demersuri privind un proiect sau o activitate extraprofesională. Eclipsa de Lună care o însoțește poate să aducă surprize și răsturnări de situație, evenimente neașteptate în planul profesional și financiar. S-ar putea să elimini din viața ta un stil de viață care nu-ți aduce beneficii, să adopți un regim sănătos, iar în ce privește munca, să faci o schimbare în acord cu nevoile tale actuale.

 

Rac

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Scorpion, care se formează pe sectorul fericirii, aventurilor romantice,  copiilor, creativității și valorificării unui talent. Anunță încheieri de etape sau culegerea roadelor unor demersuri privind relațiile sentimentale.. Eclipsa de Lună care o însoțește poate să aducă surprize și răsturnări de situație sau evenimente care să-ți schimbe cursul vieții. Pe de altă parte, facă te afli într-o relație care nu mai funcționează de mai bine de un an și jumătate, este momentul să închei, să tai de la rădăcină, dacă a devenit o relație toxică.

 

Leu

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Scorpion, care se formează în sectorul vieții de familie, spațiului de locuit, patrimoniului și relațiilor cu părinții. Anunță încheieri de etape sau culegerea roadelor unor demersuri locative sau care privesc viața de familie. Eclipsa de Lună, care o însoțește, poate să aducă surprize și răsturnări de situație și evenimente neașteptate în aceste domenii. Dacă au fost probleme cu casa sau cu familia, este momentul să faci o schimbare majoră. Din punct de vedere emoțional este o zi intensă.

 

Fecioară

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Scorpion, care se formează pe sectorul comunicării, învățării, cunoștințelor, informațiilor și relațiilor cu rudele. Anunță încheieri de etape sau culegerea roadelor unor demersuri privind un curs, proiect educațional și acumularea de cunoștințe. Eclipsa de Lună, care o însoțește, poate să aducă răsturnări de situație și evenimente neașteptate și mai ales vești surpriză, care ar putea să schimbe cursul unor planuri de viitor. De asemenea, poți afla niște informații, care să-ți schimbe principiile și credințele.

 

Balanță

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Scorpion, care se formează pe sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi din muncă sau din alte activități extraprofesionale. Anunță încheieri de etape sau culegerea roadelor unor demersuri privind semnarea unor contracte sau obținerea unor beneficii financiare importante. Eclipsa de Lună, care o însoțește, poate să aducă surprize și evenimente neașteptate în planul socio-profesional. De asemenea, poți finaliza un proiect la care ai muncit din toamnă.

 

Scorpion

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Scorpion, care se formează pe sectorul identității și anunță încheieri de etape sau culegerea roadelor unor demersuri în planul personal sau profesional. Eclipsa de Lună, care o însoțește, poate să aducă surprize și răsturnări de situație în direcția profesională, privind perspectiva asupra vieții, principiile și sistemul educațional/schimburile de experiență profesională.

 

Săgetător

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Scorpion, care se formează pe sectorul subconștientului, izolării și trecutului și anunță încheieri de etape. Eclipsa de Lună care o însoțește poate să aducă surprize și răsturnări de situație, dar și o revelație, care te îndeamă la un bilanț. De asemenea, este activată și axa sănătății și este nevoie să nu abuzezi de medicamente sau să te suprasoliciți prea mult, pentru că se pot acutiza afecțiuni mai vechi.

 

Capricorn

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Scorpion, care se formează pe sectorul proiectelor, planurilor de viitor, relațiilor de prietenie și grupurilor de apartenență. Anunță încheieri de etape sau culegerea roadelor unor demersuri profesionale. Eclipsa de Lună, care o însoțește, poate să aducă surprize și evenimente neașteptate într-o relație de prietenie, într-un proiect profesional, dar și-n sfera sentimentală. Posibil să ai niște conștientizări și să elimini din viața ta un anturaj cu care nu mai rezonezi.

 

Vărsător

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Scorpion, care se formează pe sectorul carierei și ambițiilor profesionale și anunță încheieri de etape sau culegerea roadelor unor demersuri privind obținerea unei funcții, preluarea unui proiect sau conducerea unei echipe. Eclipsa de Lună, care o însoțește, poate să aducă răsturnări de situație, evenimente neașteptate în planul conducerii firmei unde lucrezi, dar și în direcția profesională.

 

Pești


Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Scorpion, care se formează pe sectorul perfecționării profesionale, direcției în viață, studiilor, călătoriilor și lărgirii orizonturilor prin cunoaștere, principiilor. Anunță încheieri de etape sau culegerea roadelor unor demersuri începute în ultimul an și jumătate. Eclipsa de Lună, care o însoțește, poate să aducă răsturnări de situație și evenimente neașteptate, așa că pregătește-te de provocări!

 

 

 

related posts

Modifică setările cookies