Berbec


Astăzi este posibil să-ți exprimi opinia legată de o decizie a superiorilor. Dacă știi că ai dreptate și-ți poți argumenta părerea, mergi până în pânzele albe și nu te lași. S-ar putea să afli și niște lucruri ascunse, să ți se întărească unele bănuieli.


Taur


Axa cunoașterii, informațiilor, interacționării cu ceilalți, în special cu persoane din străinătate este activată astăzi. Este posibil ca un prieten să vrea să-ți facă o surpriză. În sfera profesională, pui bazele unui proiect nou, prezinți o lucrare, ai o idee originală, care poate fi implementată curând.


Gemeni


Astăzi, primești o sumă de bani și încerci să administrezi cât mai bine un context financiar, mai ales dacă se anunță o lună cu multe cheltuieli. În planul sentimental este posibil să apară o surpriză, să închei o relație nefuncțională, în urma unor discuții care-ți clarifică anumite bănuieli.


Rac


Luna, guvernatoarea ta, traversează astăzi casa relațiilor și preocuparea ta principală vor fi relația cu partenerul de cuplu și organizarea unui eveniment în familie, dar și un schimb de experiență și o delegație în sfera profesională. Cu partenerul s-ar putea să faci și niște calcule financiare.


Leu


Astăzi se anunță o zi destul de agitată din punct de vedere profesional, însă contextul astrologic este favorabil semnării unui contract, suplimentării veniturilor, intrării în posesia unor acte oficiale, juridice sau depunerii unui dosar de credit. S-ar putea să rezolvi un context birocratic mai repede decât te-ai fi așteptat.


Fecioară


Astăzi, Luna îți traversează sectorul sentimental și deși au fost destule discuții cu partenerul de cuplu sau cu cineva cu care flirtezi, dacă ești singură, pare că lucrurile reintră în normal, pentru că ai înțeles o situație anume. Decizi să nu mai tragi concluzii pripite.


Balanță


Posibil, astăzi, să eviți o întâlnire sau să ai prea multe interacțiuni de teamă să nu amplifici un conflict cu cineva de la serviciu. Dacă ai posibilitatea să lucrezi în regim de telemuncă, soliciți șefilor acest lucru, pentru a putea să termini liniștită ce ai de făcut și să eviți tensiunile.


Scorpion

Contextul astral al zilei susține comunicarea și interacționarea cu ceilalți. Deși nu ești o fire prea deschisă când vine vorba să interacționezi cu ceilalți, astăzi vei fi în vervă și te remarci prin ideile originale. În partea a doua a zilei, participi la o sedință, întâlnire oficială sau susții un interviu dacă ești în căutarea unui loc de muncă.


Săgetător


Astăzi, încasezi bani sau negociezi un contract, faci plăți și returnezi datorii. Din punct de vedere profesional este o zi favorabilă să stabilești strategii, să te pui mai mult în valoare, să ieși în față și să accepți provocări.


Capricorn


Astăzi, Luna îți traversează casa personalității și te susține, ești responsabilă, organizată și poți lua decizii importante în planul relațional sau să discuți chestiuni importante. Ți se recunosc meritele și înregistrezi un succes la serviciu. 


Vărsător


Contextul astral de astăzi îți aduce o stare de introspecție, revelații și conștientizări. Ai parte de transformări profunde și cauți să pui în aplicare un program în care să adopți dietă, sport și să faci mai multe lucruri pentru tine.


Pești


Dacă se apropie ziua ta sau a fost, ai avut câteva zile libere și ai lipsit de la serviciu, astăzi te poți aștepta la surprize de la prieteni sau de la grupul din care faci parte, de la colegii de serviciu. Planul relațiilor și parteneriatelor profesionale este bine aspectat, te simți apreciată și ți se propun proiecte noi.