Horoscop zilnic 5 octombrie 2023. Gemenii sunt atrași de o persoană inteligentă, Taurii își pot crește veniturile


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de joi, 5 octombrie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Mercur, planeta comunicării, traversează, de astăzi, zodia Balanță, respectiv sectorul asociat relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale. Comunicarea cu partenerul devine importantă și vei reuși până pe 22 octombrie să clarifici niște aspecte care te frământă. În sfera profesională încerci să porți negocieri sau să semnezi niște contracte pe termen lung.

 

Taur

 

Mercur, astrul comunicării, traversează zodia Balanței, de astăzi, și activează sectorul muncii, activităților, sarcinilor curente, relațiile cu colegii și colaboratorii. Până pe 22 octombrie încerci să reorganizezi activitatea la serviciu, să clarifici unele situații cu colegii. Pentru că Mercur este guvernatorul casei banilor, este posibil să primești oferte de job sau de colaborare, care să-ți mărească veniturile.

 

Gemeni

 

Mercur, guvernatorul tău, tranzitează zodia Balanței începând de astăzi și până pe 22 octombrie și activează sectorul sentimental, al aventurilor romantice, distracției, vacanțelor, copiilor și valorificării unor pasiuni. Comunicarea și exprimarea sentimentelor va fi importantă în relația de cuplu. Dacă ești singură, vei fi atrasă de cunoștințele intelectuale ale celor cu care încerci să legi o relație mai apropiată.

 

Rac

 

De astăzi, Mercur, astrul comunicării, tranzitează zodia Balanței, respectiv sectorul asociat vieții de familie, căminului, relațiilor de rudele, în special cu părinții. Mercur te ajută să lămurești unele situații, care au legătură cu familia sau casa. De asemenea, dacă ești interesată de vânzarea/cumpărarea unui imobil, este o perioadă favorabilă până pe 22 octombrie. S-ar putea să faci și niște anunțuri importante legate de familie.

 

Leu

 

De astăzi și până pe 22 octombrie, Mercur, astrul comunicării, traversează zodia Balanței și-ți susține sectorul comunicării, dezbaterilor, schimbului de opinii, învățării, cursurilor, deplasărilor și relațiile cu rudele. În perioada următoare poți rezolva o serie de chestiuni administrative.

 

Fecioară

 

Mercur, guvernatorul tău, tranzitează zodia Balanței începând de astăzi și până pe 22 octombrie, respectiv sectorul finanțelor, banilor pe care îi câștigi de la serviciu sau din alte activități extraprofesionale. Dacă vrei o mărire de salariul sau o suplimentare a  veniturilor, în următoarea perioadă poți purta niște negocieri în favoarea ta.

 

Balanță

 

Începând de astăzi și până pe 22 octombrie, Mercur, planeta comunicării, îți traversează sectorul personalității și va opera în favoarea ta în comunicare, negocieri, dezbateri, te faci mai ușor înțeleasă și împărtășești și altora din experiența ta. Dacă ai de clarificat anumite chestiuni cu partenerul de cuplu sau cu alte persoane cu care desfășori activități, este o perioadă favorabilă.

 

Scorpion

 

De astăzi și până pe 22 octombrie, Mercur, astrul comunicării, tranzitează zodia Balanței, respectiv sectorul subconștientului, frământărilor interioare, trecutului și introspecției. Urmează o perioadă în care vei sta mai retrasă, îți vei redirecționa energia spre interior. La serviciu ai randament intelectual ridicat dacă lucrezi singură. Pe de altă parte, s-ar putea să-ți faci un bilanț, să-ți setezi niște obiective profesionale.

 

Săgetător

 

Mercur, planeta comunicării, tranzitează zodia Balanței începând de astăzi și până pe 22 octombrie și activează sectorul prietenilor, vieții sociale și proiectele pe termen lung. Perioada următoare este favorabilă socializării, lărgirii cercului de cunonștințe și pregătirea unor strategii pe termen mediu și lung.

 

Capricorn

 

De astăzi și până pe 22 octombrie, Mercur, astrul comunicării, traversează zodia Balanță, respectiv sectorul carierei, aspirațiilor profesionale, relațiilor cu șefii, imaginii și reputației profesionale. Te poți remarca la locul de muncă, să-ți prezinți șefilor ideile. De asemenea, poți primi oferte noi de job și negociezi în favoarea ta un contract.

 

Vărsător

 

Începând de astăzi și până pe 22 octombrie, Mercur, planeta comunicării, îți traversează sectorul studiilor, pregătirii profesionale, schimburilor de experiență, călătoriile, relația cu străinătatea, dar și convingerile, credințele și sistemul de valori. Prin urmare, se intensifică proiectele de devoltare personală, participarea la evenimente sociale, culturale sau de educație, dar și relațiile cu rudele sau prietenii din străinătate.

 

Pești

 

Începând de astăzi și până pe 22 octombrie, Mercur, astrul comunicării, traversează zodia Balanței, respectiv sectorul banilor proveniți din alte surse decât salariile, a banilor pe care îi deții împreună cu partenerul sau alte persoane, moștenirile, creditele, taxele, dar și sectorul intim, încrederea reciprocă și transformările profunde. În următoarele două săptămâni te preocupă rezolvarea unui context financiar, dar și clarificarea unor chestiuni în relația intimă.

related posts

Modifică setările cookies