Horoscop zilnic 5 septembrie 2023. Gemenii au parte de o aventură romantică sau trăiri intense, din punct de vedere sentimental


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de marți, 5 septembrie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Evenimente neprevăzute pot să apară în planul financiar. De asemenea, cheltuieli pe care nu le-ai anticipat sau ai uitat de un eveniment important din cuplu și va fi nevoie să cumperi un cadou partenerului de cuplu.

 

Taur

 

Posibil, astăzi, să ai impulsul de a cuceri pe cineva, de care ești interesată și ai curajul să treci la acțiune. Șansele sunt de partea ta, așa că nu mai sta pe gânduri! În partea a doua a zilei, te preocupă încasarea unor sume de bani sau să ai succes într-o negociere.

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi îți pregătește o aventură romantică sau trăiri intense din punct de vedere sentimental cu cineva din trecutul tău, care apare brusc și-ți dă viața peste cap. Și dacă faci parte dintr-un cuplu mai vechi, s-ar putea, să-ți amintești o situație din trecut, cu care ți-ai cucerit partenerul și să-i pregătești o surpriză acestuia.

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi vine cu preocupări pentru a-i face o surpriză unuia dintre prieteni. Te ocupi de organizare și vrei să strângi cât mai mulți prieteni, care să fie prezenți la eveniment. La serviciu, te implici într-un proiect umanitar sau cauți să administrezi cât mai bine un buget.

 

Leu

 

În planul profesional, s-ar putea să fii în lumina reflectoarelor. Recomandarea pentru astăzi este să folosești constructiv energia de care dispui. Evită să intri în conflicte sau să-ți dorești ca lucrurile să se deruleze rapid într-un context profesional! Nu te grăbi în luarea unor decizii!

 

Fecioară

 

Astăzi, poți să ai o surpriză de la cineva din străinătate, un fost coleg sau un prieten, cu care ai avut niște neînțelegeri și a venit momentul să clarificați o situație, pentru a putea să mergeți fiecare pe drumul lui. Posibil să apară și o situație neașteptată în planul financiar, niște cheltuieli de care ai uitat.

 

Balanță

 

Evenimente neprevăzute pot să apară în planul sentimental/intim. Contextul astral de astăzi formează un aspect tensionat cu Venus, guvernatoarea ta, însă vei reuși să depășești o situație provocatoare. Cineva la care nu te aștepți îți dă niște sfaturi utile în iubire.

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi este provocator și aducător de evenimente neprevăzute în planul relațional/partenerial. În prima parte a zilei, șefii îți fac o propunere tentantă, o altă funcție, unde poți avea o creștere/dezvoltare profesională mai rapidă,  dar nu te mulțumește partea financiară.

 

Săgetător

 

Posibil, astăzi, să intri în conflict cu cineva de la serviciu sau din cauza cauza unor sarcini profesionale. Pe de altă parte, s-ar putea să faci niște deplasări neașteptate pentru cineva din familie, care are o problemă de sănătate.

 

Capricorn

 

Luna formează, astăzi, un aspect strâns cu Uranus, planeta neprevăzutului, așa că este posibil, în planul sentimental, să apară tot felul de situații, la care să nu te aștepți. Dacă ești singură și ieși cu un grup de prieteni, este posibil să cunoști pe cineva, de care să simți o atracție irezistibilă.

 

Vărsător

 

Luna formează, astăzi, un aspect strâns cu Uranus, guvernatorul tău, în tranzit prin casa vieții de familie, așa că este posibil să îți dedici toată ziua chestiunilor gospodărești, să faci curat, să arunci ce nu mai trebuie. Ai o nemulțumire în planul relațional, iar activitățile gospodărești te ajută să îți redirecționezi energiile, astfel încât să poți trece peste o situație tensionată în cuplu.

 

Pești

 

Luna formează, astăzi, un aspect strans cu Uranus, planeta imprevizibilului, în tranzit prin casa comunicării și interacționării cu ceilalți. Posibil să apară vești neașteptate, informații surpriză, un proiect să se schimbe și să apară și niște conflicte cu unii dintre colegi. Fiind o zi care stă sub semnul surprizelor, alege să iei totul așa cum vine, fără să te enervezi!

related posts

Modifică setările cookies