Horoscop zilnic 6 aprilie 2023. Taurii pot renunța la un job prost plătit și au probleme de sănătate, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de joi, 6 aprilie 2023. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Evenimentul astrologic de astăzi este Luna Plină din zodia Balanță, care activează sectorul relațiilor, asocierilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale. Este momentul încheierii unor etape sau al culegerii unor demersuri relaționale sau profesionale. Ești invitată să găsești echilibru și armonie în relații. Vei fi față în față cu luarea unor decizii în dragoste, în acord cu credințele și principiile tale.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi anunță Luna Plină din zodia Balanță, care îți activează sectorul muncii, sarcinilor, rutinei zilnice și sănătății. Fenomenul astral aduce încheierea unor etape sau finalizarea unor proiecte profesionale. Posibil să renunți la un job sau o colaborare care te solicită prea mult și de la care nu ai beneficii financiare pe măsura implicării. De asemenea, este posibil să apară și disfuncții organice, să fie nevoie de niște zile libere.

 

Gemeni

 

Luna Plină care se formează astăzi în zodia Balanță, în sectorul iubirii, aventurilor romantice, creativității și valorificării unor abilități, anunță încheierea unei aventuri romantice sau culegerea roadelor unor demersuri relaționale. Dacă îți dorești oficializarea unei relații, s-ar putea să iasă la suprafață anumite secrete și lucruri ascunse peste care nu poți trece. Pot avea loc tensiuni sau conflicte, care duc la decizii importante. De asemenea, este posibil să începi o relație cu cineva din trecutul tău.

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi anunță Luna Plină din zodia Balanță, care activează sectorul vieții de familie, căminului, spațiului de locuit, patrimoniului și relațiilor cu părinții. Posibil să fie nevoie să găsești un echilibru între viața de familie și profesie. Poți primi, de asemenea, o ofertă de job, care vine cu beneficii financiare importante.

 

Leu

 

Luna Plină care se formează astăzi în zodia Balanță, în sectorul comunicării, gândirii, învățării, interacționării cu ceilalți, negocierilor, anunță încheierea unei etape de studiu, obținerea unei burse, finalizarea cu succes a unor cursuri. Posibil să iei niște decizii legate de relația cu cineva din străinătate sau să ai niște conștientizări, în urma cărora să iei o decizie importantă privind direcția profesională.

 

Fecioară

 

Luna Plină care se formează astăzi în zodia Balanță, în sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi din muncă sau din alte activități extraprofesionale vine cu culegerea roadelor, încasarea unor sume importante de bani. De asemenea, este posibil să apară și o situație, care să te determine să faci niște cheltuieli pentru o călătorie. Unele evenimente care pot avea loc astăzi îți pot schimba atitudinea privind cheltuielile.

 

Balanță

 

Evenimentul astral de astăzi este Luna Plină care se formează în zodia ta, în sectorul personalității. Vei trăi emoții puternice și este un moment bun să faci o schimbare. Poți înregistra un succes, să culegi roadele unor demersuri relaționale sau profesionale. De asemenea, poți încheia un capitol care nu te mai reprezintă.

 

Scorpion

 

Luna Plină care se formează astăzi în zodia Balanță, în sectorul subconștientului, frământărilor interioare, izolării și trecutului, vine să te invite la un bilanț, încheierea unor etape profesionale. Posibil să apară și unele disfuncții organice, care să te oblige să ai mai multă grijă de tine. Este important să găsești un echilibru între activitățile profesionale și relaxare.

 

Săgetător

 

Luna Plină care se formează astăzi în zodia Balanță, în sectorul prietenilor, vieții sociale și planurilor de viitor, aduce încheieri de etape, culegerea unor roade sau finalizarea unor proiecte. Dacă apar tensiuni în grupul din care faci parte, cu prietenii sau cu cei cu care desfășori activități, este recomandat să găsești o cale de a te înțelege.

 

Capricorn

 

Luna Plină care se formează astăzi în zodia Balanță, în sectorul carierei și reputației, poate aduce culegerea unor roade în planul profesional și este posibil să fie nevoie să iei niște decizii importante legate de carieră. Posibil să apară tensiuni cu familia din cauza petrecerii timpului mai mult la serviciu în detrimentrul timpul petrecut cu familia. Este nevoie de un echilibru și de discutarea motivelor, care te-au făcut să procedezi în acest fel.

 

Vărsător

 

Luna Plină care se formează astăzi în zodia Balanță, în sectorul educației superioare, perfecționării profesionale, călătoriilor, lărgirii orizonturilor cunoașterii și sistemului de valori, îți poate aduce încheieri de etape privind obținerea unei calificări, o relație la distanță sau rezolvarea unor chestiuni birocratice, obținerea unor acte ale casei. De asemenea, s-ar putea să apară frământări interioare, să te confrunți cu numite dileme, care să ducă la o decizie radicală.

 

Pești

 

Luna Plină din zodia Balanță, care se formează astăzi impactează casa transformărilor profunde, intimității și intereselor financiare. Posibil să apară o criză în familie, să pui punct unei situații care te macină, să închei o relație toxică, să renunță la un viciu sau un atașament emoțional. De asemenea, poți culege roadele unor demersuri financiare.

related posts

Modifică setările cookies