Horoscop zilnic 6 iunie 2023. Balanțele care își fac iubit nou pot avea parte de evenimente surpriză, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de marți, 6 iunie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Luna îți traversează casa carierei și aspirațiilor profesionale și ești interesată să rezolvi anumite chestiuni profesionale. Te caută multă lume și încerci să programezi întâlniri. În planul sentimental, opoziția care se formează între Pluton, planeta transformărilor profunde, și Venus, planeta iubirii, dinamizează axa iubirii și s-ar putea să ai parte de trăiri intense, dar și decizii privind o schimbare de direcție sau relansare a relației.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi vine cu preocupări pentru alegerea unei destinații turistice. Te preocupă în mod deosebit și rezolvarea unui context juridic, susținerea unui examen, interviu sau prezentarea unei lucrări. Pe de altă parte, opoziția care se formează între Venus, guvernatoarea ta, și Pluton, guvernatorul casei relațiilor, vine să scoată în evidență anumite chestiuni mai vechi, care necesită rezolvare. S-ar putea să se reediteze niște momente de la finalul anului trecut.

 

Gemeni

 

Axa cunoașterii, învățării, călătoriilor și principiilor este activată de opoziția dintre Venus, planeta iubirii, și Pluton, planeta transformărilor profunde. Revin în atenție chestiuni sentimentale de astă iarnă, legate de principii și sistemul tău de valori. Ai parcurs un drum de aproape șase luni, în care ai încercat să-ți dai seama ce-ți dorești într-o relație. Posibil răspunsul să vină zilele acestea.

 

Rac

 

Axa financiară este activată astăzi și în urma unor dialoguri cu partenerul de cuplu, veți lua niște hotărări legate de achiziționarea unor bunuri de o valoare mai mare. Opoziția care se formează între Venus, micul benefic, și Pluton, planeta transfomărilor profunde, ar putea să scoată la iveală și nemulțumiri mai vechi legate de administrarea banilor.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi vine cu multe responsabilități și obligații profesionale. Pe de altă parte, opoziția dintre Venus, planeta iubirii, proaspăt intrată în casa personalității, cu Pluton din casa relațiilor, poate să aducă în atenție anumite chestiuni relaționale mai vechi, legate de casă, familie, cămin, patrimoniu. Dacă nu ai reușit să rezolvi o situație juridică, notarială, administrativă a casei, ai ocazia acum să reiei problema.

 

Fecioară

 

Posibil să fie nevoie să faci niște schimbări în planul sentimental, mai ales dacă au intervenit chestiuni diferite în raport cu partenerul, legate de principii și planurile de viitor comune. Pe de altă parte, opoziția dintre Venus, micul benefic, și Pluton, planeta transformărilor profunde, te îndeamnă la adoptarea unui regim de viață sănătos, dietă, sport și eliminarea suprasolicitării și stresului.

 

Balanță

 

Axa iubirii este activată de opoziția dintre Venus, planeta iubirii, și Pluton, planeta transformărilor profunde, semn că se pot relua situații sau discuții în planul amoros. Multe trăiri intense, resentimente, decizii finale. Atenție, dacă decizi să începi o relație nouă, pentru că este posibil să ai parte de tot felul de evenimente surpriză!

 

Scorpion

 

Axa carieră-familie este activată astăzi de opoziția, care se formează între Venus, micul benefic, și Pluton, planeta transformărilor profunde. Este posibil să apară unele situații, care să necesite acum o rezolvare privind casa, administrarea patrimoniului sau a unui buget, dacă vrei să achiziționezi un imobil. Pe de altă parte, este nevoie să găsești un echilibru între petrecerea timpului cu familia și activitățile profesionale.

 

Săgetător

 

Astăzi intervin chestiuni financiare și discuții cu partenerul despre administrarea banilor pe care îi dețineți la comun. S-ar putea să fi cheltuit mai mult în ultimele luni și acum este necesar să strângeți cureaua, pentru a achiziționa vacanța rezervată. Pe de altă parte, opoziția care se formează între Venus și Pluton, planeta transformărilor profunde, te invită la dialog și la reluarea unor discuții, a unor subiecte pe care ai tot evitat să le abordezi.

 

Capricorn

 

Luna ajunge astăzi în casa personalității tale și începi să-ți revii după starea de epuizare pe care ai resimțit-o zilele trecute. Opoziția care se formează între Venus, micul benefic, și Pluton, planeta transformărilor profunde, aduce în atenție chestiuni financiare mai vechi. Și-n planul sentimental pot avea loc schimbări de perspectivă sau cum abordezi relațiile.

 

Vărsător

 

Astăzi este posibil să ai o stare de introspecție și de meditație, să-ți aduci aminte evenimente și situații din trecut. Cel mai bine ar fi să dai o mână de ajutor, să-ți găsești ceva de făcut, astfel încât să nu-ți mai răscolești frământările interioare. Pe de altă parte, opoziția care se formează între Venus, micul benefic, în tranzit prin casa relațiilor, și Pluton din casa personalității, vine să readucă în atenție anumite chestiuni legate de relații, trăiri intense, conflicte care mocnesc.

 

Pești

 

Astăzi ai parte de o viață socială bogată. Mergi la întâlniri cu prietenii sau profesionale, te caută multă lume și dezvolți relații de viitor. Pe de altă parte, opoziția care se formează între Venus și Pluton, planeta transformărilor profunde, vine să scoată în evidență anumite chestiuni profesionale. Poți relua niște discuții legate de activitatea și suprasolicitarea de care ai parte la locul de muncă. Dacă au existat discuții la finalul anului, să te mai degrevezi de anumite sarcini, ai putea relua solicitările.

 

related posts

Modifică setările cookies