Horoscop zilnic 6 mai 2023. Vărsătorii singuri sunt puși pe cuceriri amoroase, Gemenii își îndeplinesc o dorință veche


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 6 mai 2023.
 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Posibil astăzi să iei niște decizii neașteptate în planul sentimental, datorate evenimentelor din ultimele zile. Aspectul armonios care se formează între Venus, micul benefic, și Jupiter, marele benefic, vine să aducă decizii bune și o schimbare de direcție în planul iubirii.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi stă sub semnul surprizelor și a deciziilor neașteptate într-un parteneriat sau o relație. S-ar putea să reiei niște dialoguri și să alegi ceea ce-ți dorești de mai mult timp. Pe de altă parte, aspectul armonios dintre Venus, guvernatoarea ta, și Jupiter, marele benefic, din casa frământărilor interioare, secretelor și trecutului, te îndeamnă să faci un gest deosebit față de o persoană din trecut, un cadou, cu care vei impresiona.

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi stă sub semnul surprizelor. Este posibil să apară o problemă de sănătate cu cineva din familie și să nu mai poți pleca într-o călătorie sau să încerci să schimbi perioada. În planul sentimental, aspectul care se formează între cei doi benefici, Venus din casa personalității tale, și Jupiter din casa planurilor de viitor și viselor, vine să-ți îndeplinească o dorință mai veche.

 

Rac

 

Posibil astăzi să apară evenimente neașteptate în planul relațiilor de prietenie. S-ar putea să fii surprinsă de atitudinea și acțiunea unuia dintre prieteni, să ai niște conștientizări, să ți se deschidă ochii cu privire la o persoană, care nu pare să merite să stea în preajma ta. Pe de altă parte, aspectul armonios dintre cei doi benefici, Venus și Jupiter, îți aduce un succes, o realizare la serviciu și beneficii financiare.

 

Leu

 

Contextul astal de astăzi vine cu vești surpriză din străinătate sau din partea șefilor. Deși este o zi de weekend, te frământă și preocupă și relația cu partenerul de cuplu, care pare să vrea să schimbe serviciul. Pe de altă parte, aspectul armonios dintre cei doi benefici, Venus și Jupiter vine într-un moment când ai nevoie de susținere din partea cuiva cu mai multă experiență, pentru a te îndruma într-un demers profesional.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi îți poate aduce informații sau vești surpriză de la drum, din străinătate, de la rude, privind un drum pe care trebuie să-l faci în afara țarii sau în alt oraș. Pe de altă parte, aspectul armonios care se formează între cei doi benefici, Venus, din casa carierei, și Jupiter, în tranzit printr-o casă financiară și a transformărilor profunde, vine să aducă beneficii suplimentare de la serviciu sau dintr-o colaborare nouă.

Balanță

 

Contextul astral de astăzi aduce evenimente neprevăzute în planul financiar și intim. Pe de-o parte este vorba de o speculație sau un artificiu financiar, pe de alta, aspectul armonios pe care cei doi benefici, Venus și Jupiter îl formează, vine să aducă cooperare într-un context, care vizează principiile și credințele, sistemul educațional, explorarea unor domenii noi de interes pentru tine și partener.

 

Scorpion

 

Posibil astăzi să ai parte de o surpriză neașteptată în planul relațional, dar și-n asocierile profesionale. Posibil să fie ceva legat de familia partenerului sau să apară evenimente neprevăzute cu locuința. Pe de altă parte, este posibil să fii surprinsă de o decizie pe care partenerul o ia fără să te consulte.

 

Săgetător

 

Posibil astăzi să ai parte de surprize în planul profesional sau privind sănătatea. Planurile tale pot să fie date peste cap, pentru că partenerul are nevoie de tine într-o chestiune personală sau de sănătate. Pe de altă parte, dacă ești singură, aspectul armonios dintre cei doi benefici: Venus și Jupiter, guvernatorul tău, îți aduc o zi favorabilă poveștilor de iubire.

 

Capricorn

 

Astăzi te poți aștepta la surprize în planul sentimental sau dacă ești părinte, în relațiile cu copiii. S-ar putea să apară și cheltuieli neprevăzute, așa că fii pregătită! În planul profesional este posibil ca aspectul dintre cei doi benefici: Jupiter, marele benefic, și Venus din casa muncii, să-ți aducă o realizare și rezolvarea unor situații încurcate la serviciu.

 

Vărsător

 

Posibil, astăzi, să apară evenimente neprevăzute în planul vieții de familie. Dacă ai programat niște drumuri pentru a rezolva chestiuni administrative ale casei, s-ar putea să le amâni chiar tu, pentru că este nevoie să fii în altă parte. În planul sentimental, aspectul armonios dintre cei doi benefici: Venus și Jupiter vin să aducă comunicare bună și rezolvarea unor neînțelegeri. Dacă ești singură, știi să te faci plăcută și faci cuceriri.

 

Pești

 

Contextul astral de astăzi vine să-ți aducă preocupări pentru susținerea unui examen, pregătirea unei călătorii sau participarea la niște cursuri de pregătire profesională. S-ar putea să ai parte de vești sau informații surpriză, care să te ajute în niște demersuri profesionale. Aspectul armonios dintre cei doi benefici: Jupiter, guvernatorul tău, și Venus, operează în favoarea ta să demarezi niște lucrări la casă.

 

related posts

Modifică setările cookies