Horoscop zilnic 6 martie 2023. Leii intră în posesia unor bani sub formă de credit, ce se întâmplă cu Vărsătorii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de luni, 6 martie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Posibil, astăzi, să afli niște informații secrete de la serviciu, care te vor face să nu reacționezi tocmai bine. Dacă încerci să ai un dialog cu șefii, s-ar putea să nu reușești. Pe de altă parte, aspectul armonios pe care Uranus, planeta imprezivizibilului, îl formează cu Soarele, din casa frământărilor interioare, te ajută să rezolvi un context financiar.

 

Taur

 

Astăzi, este posibil să fii față în față cu o situație, care să aibă legătură cu sfera sentimentală și să nu știi cum să o gestionezi. Ajutorul vine de la un prieten, care îți dă niște sfaturi utile. Aspectul armonios dintre Uranus, din casa personalitații, cu Soarele din casa prietenilor întărește cooperarea, colaborarea și înțelegerea unor lucruri.

 

Gemeni

 

Posibil, astăzi, să fii preocupată de chestiuni ale casei, familiei sau părinților. Dacă ai de rezolvat anumite chestiuni birocratice, recomandarea astrelor este să le amâni, pentru că poți întâmpina blocaje sau amânări, să nu găsești persoana potrivită, care să te ajute.  De asemenea, s-ar putea să te preocupe niște chestiuni financiare, să închizi un credit.

 

Rac

 

În prima parte a zilei, te preocupă situația financiară, iar în partea a doua a zilei, s-ar putea să ai niște întâlniri, ședințe, să faci niște deplasări în scop personal sau pentru familie. Dacă întâmpini blocaje, nu te amărî, pentru că rolul acestora este să așeze lucrurile mult mai bine.

 

Leu

 

Astăzi, te preocupă situația financiară, pentru că Luna îți traversează casa banilor. Posibil să te preocupe situația financiară de la serviciu sau să intri în posesia unor bani sub formă de credit sau împrumut de la prieteni/rude.

 

Fecioară

 

Luna ajunge astăzi în casa personalității și s-ar putea să ai multă putere de muncă, să fii foarte organizată în chestiunile profesionale și să faci impresie bună. Pe de altă parte, pentru că Mercur, guvernatorul tău, se află în casa relațiilor, este posibil să inițiezi niște dialoguri, să lămurești anumite aspecte în sfera afectivă.

 

Balanță

 

Posibil, astăzi, să ai nevoie de mai multă odihnă, să stai retrasă la serviciu. Recomandarea astrelor este să rezolvi doar ce este urgent, să lași lucrurile mai grele pentru alte zile. De asemenea, te poate afecta un dialog cu unul dintre colegii, care nu-și face treaba.

 

Scorpion

 

Luna îți traversează, astăzi, casa prietenilor, și se dinamizează axa sentimentală, unde este posibil să apară niște discuții. Dacă reușești să-ți convingi partenerul să aveți o conversație sinceră și deschisă, s-ar putea să scapi de unele frustrări, pe care le ai de la o vreme încoace.

 

Săgetător

 

Astăzi, te preocupă situația profesională, relațiile cu șefii și noile responsabilități pe care le-ai primit de curând. De asemenea, nu pune la suflet, dacă cineva din familie îți face reproșuri sau nu reușești să intri pe acceași lungime de undă cu partenerul de cuplu, care vede unele lucruri dintr-o altă perspectivă.

 

Capricorn

 

Contextul astral de astăzi vine cu preocupări pentru pregătirea profesională, programarea unei călătorii, rezolvarea unor chestiuni birocratice. Încearcă și rezolvă cât poți online, pentru că este posibil să nu găsești persoanele potrivite să te ajute în demersurile tale dacă te duci fizic la ghișeu!

 

Vărsător

 

Astăzi, te preocupă situația financiară, a banilor pe care îi poți obține din alte surse decât salariile, a banilor pe care îi deții cu partenerul de cuplu. Este posibil să realizezi că este nevoie de o nouă strategie financiară și de administrare mai bună a sumelor pe care le câștigi.

 

Pești

 

Astăzi, se activează casa relațiilor și parteneriatelor profesionale și este posibil să apară evenimente în aceste domenii, să lămurești anumite chestiuni, să negociezi și să închei contracte. Recomandarea astrelor este să cooperezi cu partenerii și să fii de acord cu propunerile lor, pentru că pe termen lung sunt de bun augur.

related posts

Modifică setările cookies