Berbec


Preocupările tale de astăzi sunt exclusiv pentru carieră și rezolvarea unor contexte profesionale. Comunici ușor cu cei cu care intri în contact și ești apreciată pentru implicare, organizare și determinare. Posibil să ți se propună preluarea unei funcții sau o promovare.


Taur


Astăzi este posibil să te lansezi în mai multe proiecte decât poți duce și să nu-ți dai seama de ce presupune fiecare. Ești fericită că ai recunoaștere și apar multe oportunități de a-ți lărgi cunoștințele. În partea a doua a zilei, cauți oferte de plecare într-un sejur în străinătate.


Gemeni


Astăzi ești mult mai receptivă la propunerile care vin din sfera profesională și este posibil să apară oportunități, care să te pună mai mult în valoare. Dacă relația cu partenerul de cuplu a avut de suferit, astăzi este un moment bun să clarificați nemulțumirile.

 

Rac


Astăzi ai parte de o seara romantică. S-ar putea, de asemenea, să discuți cu partenerul de cuplu despre viitorul vostru împreună, să vă mutați împreună sau să treceți la următorul nivel al relației. Dacă faci parte dintr-o relație mai veche, discutați subiecte legate de planurile comune, de cum să petreceți mai mult timp împreună.


Leu


Discuțiile și întâlnirile pe care le ai astăzi cu colegii sau prietenii ar putea să aducă oportunități de începere a unor proiecte noi. Îți faci prieteni noi și realizezi că munca în echipă te ajută mult. Relațiile cu șefii sunt bune și s-ar putea să obții și niște beneficii financiare.


Fecioară


Cu Luna în casa iubirii este o zi favorabilă exprimării sentimentelor. Dacă ești părinte, îți rezervi o parte din timp copiilor și cauți metode noi de relaxare și distracție. Dacă flirtezi cu cineva, este un moment bun pentru o seară romantică.


Balanță


Cu Luna în tranzit prin sectorul casei, te bucuri de confortul căminului și oricâte invitații ai primi, nu te scoate nimeni din zona de confort. Ai nevoie să te reechilibrezi și te înconjori de oamenii apropiați. La serviciu, reușești să pui pe roate un proiect nou.


Scorpion

Cu Luna în tranzit prin sectorul comunicării și deplasărilor, ești dornică să ieși, să socializezi, să intri în contact cu mai multă lume, să-ți prezinți niște idei. Dacă ești singură, un drum scurt sau o deplasare ar putea să-ți scoată în cale o persoană de care să te îndrăgostești.


Săgetător


Astăzi este posibil să realizezi că ai nevoie de siguranță financiară și cauți să închei contracte pe termen lung. De asemenea, este un moment bun pentru a lua decizia să economisești, să faci o schimbare în administrarea cheltuielilor.


Capricorn


Luna îți traversează casa personalității și astăzi și ai nevoie să socializezi mai mult, dacă ești singură. Ești interesată să realizezi conexiuni profesionale, să participi la întâlniri și evenimente, pentru că ai nevoie să te dezvolți. De asemenea, vrei să ieși, să faci ceva nou. Dacă faci parte dintr-un cuplu, îi soliciți partenerului mai multă atenție.


Vărsător


Astăzi este posibil să iasă la iveală lucruri ascunse. S-ar putea să cauți informații despre ceva ce te interesează, care să te ducă într-o altă direcție decât cea la care te așteptai. Ai început de o vreme să cauți niște răspunsuri, să citești, informezi și să vezi viața dintr-o altă perspectivă.


Pești


Astăzi este o zi bună să-ți suni prietenii sau foștii colegi și să vă întâlniți. Vrei să începi niște proiecte noi și colaborezi bine cu oamenii cu care ai mai lucrat. Și axa sentimentală se activează și s-ar putea să ai surprize în planul sentimental, cineva să-ți facă declarații sau să reapară în viața ta persoane din trecut.