Horoscop zilnic 6 noiembrie 2023. Scorpionii au parte de o zi pasională în plan amoros, Taurii strică relația cu partenerul 


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de luni, 6 noiembrie 2023. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Începi săptămâna în forță la locul de muncă și ai rezultate bune în toate activitățile. În planul sentimental, ai parte de trăiri intense pentru că Venus, guvernatoarea casei relațiilor, formează un aspect armonios cu Pluton, planeta transformărilor profunde. S-ar putea să te reconectezi cu partenerul de cuplu după o perioadă, în care au existat tot felul de probleme între voi.

 

Taur

 

Ai grijă astăzi la cum gestionezi o situație în planul relațional, pentru că apar niște evenimente neprevăzute în familie, care ar putea să strice relația cu partenerul de cuplu. Pentru că Venus, guvernatoarea ta, formează un aspect armonios cu Pluton, guvernatorul casei relațiilor, situația se va detensiona. Găsiți căi comune de comunicare și fiecare renunțați la ceva în favoarea celuilalt.

  

Gemeni

 

Registrul astral de astăzi îți aduce deplasări pe distanțe scurte, dar și relații bune cu familia de la care este posibil să primești ajutor într-o chestiune personală. Aspectul armonios pe care Venus, în tranzit prin zodia Fecioară, îl formează cu Pluton, planeta transformărilor profunde, îți poate aduce, de asemenea, o reconectare cu partenerul.

 

Rac

 

Cu Luna în tranzit prin casa comunicării, gândirii și deplasărilor, în aspect armonios cu Pluton, planeta transformărilor profunde, în tranzit prin casa relațiilor și parteneriatelor profesionale, ești foarte eficientă în programarea, organizarea planurilor și strategiilor pe termen lung. Se anunță o zi foarte productivă și cu relații bune cu partenerul și cu cei cu care intri în contact.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări de natură financiară. Primești vești bune de la serviciu, legate de semnarea unui contract. S-ar putea să aibă legătură cu niște beneficii, care urmează să le ai în perioada următoare. 

 

Fecioară

 

Lucrurile par să se îmbunătățească în planul relațional și sentimental. Dacă ai reușit să ai niște discuții și să-ți faci partenerul să-ți înțeleagă nevoile, ai putea să fii surprinsă, astăzi, de o schimbare, care pare să te determine să faci niște planuri de relansare a relației.

 

Balanță

 

Posibil, astăzi, să renunți la niște vicii, pentru a adopta un regim de viață sănătos. Te ajută și contextul astral, pentru că ai avut niște revelații și conștientizări. Venus, guvernatoarea ta, formează un aspect armonios cu Pluton, planeta transformărilor profunde, care te-a ajutat să vezi ce e mai bine pentru tine. 

 

Scorpion

 

Posibil, astăzi, să ieși din zona ta de confort și să cunoști oameni noi sau iți extinzi cercul de cunoștințe. Din punct de vedere sentimental se anunță o zi pasională. Dacă ești singură, ești dornică de noi experiențe, iar în cuplu aspectul armonios, care se formează între Venus, guvernatoarea casei relațiilor și Pluton, guvernatorul tău, îți aduce o conexiune puternică cu partenerul.

 

Săgetător

 

Astăzi ai multă energie pe care o vei redirecționa spre planul profesional. Dacă te-ai decis să faci o schimbare în planul carierei este o zi favorabilă pentru a-ți face o listă de avantaje și dezavantaje pe care le ai la actualul loc de muncă. Ofertele care vin spre tine te tentează, însă vei lua o decizie după ce le analizezi și-ți dai seama ce presupun acestea.

 

Capricorn

 

Posibil astăzi să-ți programezi o călătorie de sărbători și cauți oferte pentru a salva bugetul. Pe de altă parte, la serviciu se anunță o zi favorabilă discutării unor planuri și proiecte pentru anul ce urmează. Cu cât se apropie finalul de an, ești mai ocupată, iar șefii îți solicită o strategie de dezvoltare.

 

Vărsător

 

Posibil, astăzi, să-ți faci niște planuri financiare și este un moment bun să renunți la niște cheltuieli inutile. În planul sentimental, s-ar putea să fie nevoie de o reconfigurare. Poate este timpul să pui stop unei situații, care te frământă de mai mult timp.

 

Pești

 

Din punct de vedere financiar se întrevede o perioadă care poate aduce o nouă sursă de venit din partea partenerului de cuplu. În planul relațional îți faci planuri de viitor și ai putea să simți că ești mai aproape de partener, că aveți valori comune. La serviciu, s-ar putea să fie greu să te decizi asupra unei direcții într-un proiect.

 

 

 

related posts

Modifică setările cookies