Horoscop zilnic 6 octombrie 2015. Racii primesc un cadou neasteptat, iar Leii se bucura de toata atentia partenerilor


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 6 octombrie 2015.


Horoscop 2015 BERBEC

Nativele din Berbec nu ar trebui sa ia astazi nicio decizie importanta pentru ca astrele nu le sunt favorabile. De asemenea, nu e o zi prielnica pentru investitii financiare sau facut imprumuturi.

Horoscop 2015 TAUR

Tauri sunt cu capul in nori si se gandesc numai la persoana iubita. Nu se pot concentra la nimic altceva, iar la serviciu mai mult ii incurca pe colegii lor decat ii ajuta. Mare grija la reactia superiorilor!

Horoscop 2015 GEMENI

Nativele din Gemeni au o stare generala proasta si nu se straduiesc sa o ascunda, iar lucrul asta le atrage antipatii de la cei din jur. Sunt irascibile si nu foarte comunicative. Spre finalul zilei, in loc sa se diminueze, starea de nervozitate se accentueaza.

Horoscop 2015 RAC

Racii nu suporta singuratatea astazi si cauta sa fie non stop inconjurati de prieteni. Vorbesc mult si fac putin, pentru ca nu sunt tocmai in dispozitia de a munci sau de a se implica intr-o activitate serioasa. Lasa pe altii sa faca si treaba lor. Spre seara, primesc un cadou neasteptat, care le imbunatateste starea.

Horoscop 2015 LEU

Nativele din Leu sunt in lumea lor azi si cu greu poti fi scoase din aceasta stare de reverie. Nu se pot concentra sa isi duca la bun sfarsit actiunile si viseaza la cai verzi pe pereti. Spre seara, se bucura de atentia totala a partenerilor si revin cu picioarele pe pamant.

Horoscop 2015 FECIOARA

Fecioarele sunt pline de energie si entuziasm si ii molipsesc si pe cei din jur cu buna lor dispozitie. Isi petrec ziua facand calcule financiare in vederea unei achizitii importante care necesita o suma considerabila de bani, iar seara se vad cu prietenii.

Horoscop 2015 BALANTA

Nativele din Balanta trebuie sa dea astazi dovada de o mare responsabilitate si maturitate, pentru ca le este ceruta parerea intr-o chestiune extrem de importanta. Ideile lor originale vor fi salvatoare. La locul de munca, vor primi o veste imbucuratoare.

Horoscop 2015 SCORPION

Scorpionii sunt determinati sa isi rezolve toate problemele, asa ca toata ziua vor fi pe drumuri. Vor plati facturi, abonamente sau rate si de abia pe seara vor gasi putin timp pentru a-l petrece in compania persoanei iubite.

Horoscop 2015 SAGETATOR

Nativele din Sagetator isi petrec toata ziua asteptand sa se faca cat mai redepe seara si sa ajunga acasa la copii sau la iubit. Vor fi surprize neplacute la job, unde trebuie sa rezolve cateva probleme care au aparut in mode neasteptat.

Horoscop 2015 CAPRICORN

Capricornii au parte de un inceput de zi excelent,  in care nu sunt solicitati prea mult din punct de vedere fizic sau intelectual. Spre seara, este posibil sa isi faca griji din cauza unei dureri fizice, care apare din senin.

Horoscop 2015 VARSATOR

Nativele din Varsator nu trebuie sa aiba astazi prea mare increde in interlocutorii lor, chiar daca sunt prieteni apropiati, rude sau chiar partenerul de viata. Adevarul este prezentat nuantat si anumite aspecte vor fi ascunse. 

Horoscop 2015 PESTI

Pestii vor trebui sa isi dea astazi cu parerea intr-o chestiune extrem de importanta si trebuie sa isi cantareasca bine vorbele. Orice spun va conta mult in economia lucrurilor, asa ca trebuie sa analizeea bine plusurile si minusurile situatiei.

related posts

Modifică setările cookies