Horoscop zilnic 6 octombrie 2023. Peștii nu trebuie să refuze un flirt, pentru că poate duce la o nouă poveste de dragoste


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de vineri, 6 octombrie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Posibil, astăzi, să intervină niște chestiuni familiale și să intri în conflicte cu partenerul de cuplu. Este doar o tensiune de moment, așa că fii diplomată și caută să eviți certurile! Legat de casă, deși apare o situație încurcată, Jupiter îți trimite niște raze benefice, care te ajută să găsești soluția perfectă pentru situația dată.

 

Taur

 

La serviciu, lucrurile nu stau prea bine, pentru că volumul de muncă se mărește de la o zi la alta și ar putea să apară unele dispute cu colegii. Pe de altă parte, în partea a doua a zilei, găsești niște soluții ingenioase pentru un context financiar. De asemenea, dacă ai de vândut un bun de o valoare mai mare, poți încheia o tranzacție favorabilă.

 

Gemeni

 

Astăzi te preocupă banii: recuperarea unor sume sau achitarea unor datorii/utilități. Posibil să intervină niște schimbări la serviciu, să ai parte de vești care să te pună pe gânduri și să realizezi că este nevoie să faci niște economii.

 

Rac

 

Luna îți traversează zodia și s-ar putea să ai parte de niște evenimente importante în viața ta personală sau profesională. De asemenea, poți renunța la ceva ce te împovărează sau îți aduce tot mai multe frământări. Dacă ești nemulțumită de un contract, s-ar putea să ai o discuție cu șefii și să-l rupi, pentru că Jupiter îți trimite o ofertă mult mai bună.

 

Leu

 

Luna îți traversează astăzi casa izolării, introspecției și trecutului și este un moment bun să elimini din viața ta ce te ține în loc. S-ar putea să afli și secrete sau afli cine de la serviciu îți pune bețe în roate. Ai grijă în cine ai încredere, când vine vorba să discuți de ideile și proiectele personale, dar și de viața personală!

 

Fecioară

Posibil, astăzi, să îți dai seama că unul dintre prieteni nu-ți este chiar prieten, iar relația voastră să se schimbe brusc. Pe de altă parte, poți avea surprize plăcute de la cineva din anturajul tău. Și-n planul sentimental este posibil să apară o schimbare.

 

Balanță

 

Posibil, astăzi, să ai curajul să le spui șefilor niște lucruri pe care le-ai tot amânat, dar te ajută o conjunctură, care se leagă cu nemulțumirile tale și decizi să nu mai amâni. Atenție însă la tonul cu care vorbești, pentru că Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin zodia ta, ar putea să te facă mai impulsivă.

 

Scorpion

 

Posibil, astăzi, să primești vești de la rudele din străinătate sau care locuiesc în alt oraș. Dacă ai avut niște neînțelegeri, este momentul să ierți sau să faci pace. La serviciu, se înmulțesc sarcinile și este posibil să ai impresia că nu mai faci față. Ia-ți pauze mai dese și încearcă să rezolvi prioritățile, când te simți foarte obosită.

 

Săgetător

 

Astăzi, te preocupă banii, administrarea unor sume pe care le deții la comun cu partenerul sau cu alte persoane. De asemenea, este posibil să închei niște contracte, iar partenerii să nu reușească să te convingă să te răzgândești, pentru că nu vrei sa mai faci compromisuri.

 

Capricorn

 

În relația cu partenerul de cuplu ar putea să apară niște surprize, situații neașteptate, care pot duce la următorul pas în relația voastră. Jupiter este responsabil de acest lucru, pentru că veghează casa iubirii și fericirii și se asigură că ești fericită.

 

Vărsător

 

Luna îți traversează, astăzi, sectorul muncii și activităților curente și ești foarte responsabilă în tot ce întreprinzi. Îmbunătățirile, pe care vrei să le operezi, vor duce la eficientizarea timpului și la un randament intelectual mai ridicat.

 

Pești

 

Fii pregătită astăzi de declarații de iubire! Un flirt poate duce la o nouă poveste de dragoste, dacă ești deschisă. Dacă dai curs invitației de a ieși la o întâlnire romantică, n-o să-ți pară rău! Posibil persoana să fie din anturajul tău, de la serviciu sau să o fi cunoscut prin intermediul activităților profesionale.

related posts

Modifică setările cookies