Horoscop zilnic 6 septembrie 2016. Racii au parte de o surpriza, iar Balantele sunt stresate


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 6 septembrie 2016.


BERBEC

Iti este ceruta parerea intr-o problema delicata din cadrul familiei si nu prea stii ce sa faci si de partea cui sa fii. Analizezi cu atentie situatia si te straduiesti sa iei o decizie impartiala, chiar daca e greu.

TAUR

Ai o zi obositoare la locul de munca, ceea ce te solicita la maxim si te determina sa ramai la job peste program. Din pacate, esti nevoita sa-ti amani planurile pe care le facusei pentru seara, spre nemultumirea partenerului.

GEMENI

Desi e septembrie, pentru tine vacanta se apropie cu pasi repezi. Incepi sa te pregatesti pentru o perioada de relaxare si odihna, organizandu-ti atent treburile pe care le ai de rezolvat pana atunci.

RAC

Ai parte de o surpriza din partea persoanei iubite, care iti ofera energie pentru intreaga zi. Din fericire, azi termini un proiect de care te-ai ocupat in ultimele saptamani si rasufli, in sfarsit, usurata.

LEU

Prea putin timp liber si prea multe atributii la munca iti creeaza o stare de disconfort care se accentueaza din cauza unui conflict cu un coleg. Incearca sa iti pastrezi cumpatul si sa nu lasi serviciul sa-ti afecteze si viata personala.

FECIOARA

Se anunta o zi obisnuita, in care lucrurile merg de la sine. Inca de dimineata ai timp sa iti organizezi activitatile la locul de munca, iar seara o petreci alaturi de prieteni in oras.

BALANTA

Esti foarte stresata cu organizarea unei petreceri surpriza pentru cea mai buna prietena, iar toata atentia iti este indreptata spre indeplinirea acestei sarcini. Ia lucrurile pe rand si totul va iesi de minune!

SCORPION

Apare o cheltuiala neprevazuta care iti da planurile peste cap. Trebuie sa amani Iesirea din week-end pe o perioada nedeterminata, ceea ce nu-ti pica bine nici tie, si nici partenerului.

SAGETATOR

Esti foarte obosita si nu mai faci fata tuturor activitatilor pe care trebuie sa le rezolvi zilnic. Te afli intr-un impas si nu prea stii cum sa-ti organizezi timpul. Poate ca n-ar fi rau sa ceri ajutorul cuiva care se pricepe mai bine la time management ;)

CAPRICORN

Departe de a te afla intr-o stare de spirit prea buna, primesti o veste din partea rudelor, care inrautateste si mai rau situatia in care te afli. Partea buna e ca totul va trece. Partea neplacuta e ca te vei consuma mult in acest schimb de replici acide.

VARSATOR

La locul de munca primesti un proiect solicitant, dar foarte atractiv, care iti scoate in evidenta calitatile organizatorice si ideile creative pe care le ai. Esti incantata ca ti se acorda atat de multa incredere :)

PESTI

Primesti o suma de bani neasteptata cu care iti rotunjesti economiile si reusesti sa-ti faci planurile pentru o escapada romantica alaturi de persoana iubita. Ce poate fi mai frumos?

related posts

Modifică setările cookies