Horoscop zilnic 6 septembrie 2023. Peștii se îndrăgostesc de un coleg de serviciu, Gemenii primesc sume suplimentare de bani


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de miercuri, 6 septembrie 2023. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Luna, în tranzit prin casa comunicării, formează, astăzi, un aspect incitant cu Venus, planeta iubirii, în tranzit prin sectorul aventurilor sentimentale și ești determinată să faci o cucerire sau să reînvii pasiunea în cuplu. Îți impresionezi partenerul cu declarații de iubire.

 

Taur

 

Astăzi, s-ar putea să ai niște idei bune de a face bani. Poți să închei o tranzacție imobiliară, să obții niște sume de bani din valorificarea unui imobil. Pe de altă parte, s-ar putea să vrei să investești în reamenajarea spațiului de locuit, cauți oferte și te sfătuiești cu partenerul de cuplu.

 

Gemeni

 

Aspectul armonios, care se formează, astăzi, între Lună, guvernatoarea casei banilor, și Venus, micul benefic, ar putea să-ți aducă sume suplimentare de bani, în urma unei negocieri. Dacă faci niște deplasări, ai noroc să rezolvi tot ce ți-ai propus.

 

Rac

 

Cu Luna, guvernatoarea ta, în tranzit prin casa izolării și introspecției, nu prea ai dispoziție de socializare. În partea a doua a zilei, s-ar putea să te inveselească faptul că primești o sumă de bani sau un cadou de la o persoană dragă, care vrea să-ți facă o surpriză.

 

Leu

 

Astăzi ești binedispusă, te întâlnești cu prietenii și ai dispoziție de flirt și aventură. La serviciu este posibil să ai niște idei originale într-un proiect pe care îl ai în derulare. S-ar putea să discuți și despre salarizare, să ceri o părere unui prieten, dacă este momentul să ceri o mărire salarială. 

 

Fecioară

 

Luna traverseaă astăzi sectorul carierei și imaginii și este posibil să aibă loc niște discuții cu șefii de proiectele viitoare. Ești bine văzută și ți se propune o ofertă tentantă. Pe de altă parte, în planul sentimental, s-ar putea să clarifici anumite chestiuni în raport cu cineva care te curtează.

 

Balanță

 

Ești foarte activă astăzi în planul profesional și în special al schimburilor de experiență. S-ar putea să participi la niște cursuri de formare, seminarii sau workshopuri, care te vor ajuta în drumul tău profesional. În relația cu partenerul de cuplu, cooperezi cu propunerea acestuia de a mai pleca un weekend în afara orașului.

 

Scorpion

 

Posibil, astăzi, să faci niște cheltuieli mai mari sau să cauți să te sfătuiești cu partenerul de cuplu, legat de destinația unor sume de bani. Aspectul armonios pe care Luna, în tranzit prin casa banilor îl formează cu Venus, micul benefic, din casa șefilor, îți aduce vești bune privind salarizarea sau implicarea într-un proiect nou, remunerat separat de salariu.

 

Săgetător

 

Astăzi, te simți bine în compania partenerului de cuplu și rezonați în planurile voastre de viitor. Dacă ești singură, cunoști pe cineva la un eveniment la care participi. Descoperi că aveți pasiuni și valori comune și decideți să vă mai întâlniți.

 

Capricorn

 

Contextul astral de astăzi anunță un succes la locul de muncă, o realizare. Ai reușit să pui pe roate un proiect și primești merite din partea șefilor. Sectorul creativității este bine aspectat și în următoarea perioadă folosește-te de oportunitățile care vin spre tine, pentru că ai mari șanse de creștere și dezvoltare!

 

Vărsător

 

Luna îți traversează, astăzi, casa iubirii și aventurilor romantice și formează un aspect armonios, de colaborare/cooperare/incitant cu Venus, planeta iubirii, în tranzit prin casa relațiilor. Ai ocazia să repari o relație, să te împaci, dacă este cazul, să petreci timpul cu partenerul. Dacă ești singură, s-ar putea să te îndrăgostești.

 

Pești

 

Luna, cea care dă tendința zilei, formează un aspect incitant cu Venus, planeta iubirii, în tranzit prin casa muncii. Pe de o parte, s-ar putea să ai idei bune într-un proiect profesional, să faci lucrurile să meargă mai bine. Pe de alta, s-ar putea să te îndrăgostești de un coleg sau de cineva cunoscut prin intermediul serviciului.

related posts

Modifică setările cookies