Horoscop zilnic 7 aprilie 2014. Taurii au o zi agitata, iar Leii sunt influentati de ceea ce se intampla in sfera profesionala


Horoscop zilnic 7 aprilie 2014. Gemenii simt nevoia de a comunica cu ceilalti, in timp ce Capricornii ocolesc problemele cu delicatete. Vedeta zilei: Silvana Arias. La multi ani!


BERBEC

Iti petreci o buna parte a zilei discutand lucruri extrem de importante pentru evolutia ta profesionala cu oameni influenti in domeniul in care lucrezi si este posibil ca in curand sa primesti o propunere de colaboare de la ei.

TAUR

Ai parte de o zi agitata, insa la finalul ei reusesti sa ajungi la un rezultat mai mult decat multumitor pentru aceasta etapa a vietii tale. Nu te speria de faptul ca ai multe intalniri, discutii si schimburi de pareri cu persoane care au un cuvant de spus in compania pentru care lucrezi.

GEMENI

Nevoia de comunicare merge mana in mana cu emotiile care te cuprind in momentul in care primesti o veste pe care o asteptai de multa vreme si pe care abia astepti sa o transmiti prietenei tale cele mai bune.

RAC

Iti pui mari sperante in relatia amoroasa in care te-ai implicat de putin timp, insa ar fi bine ca in acest moment sa fii mai retinuta, pentru a nu fi pusa in situatia de a te lovi de situatii neplacute. Nu te grabi sa-ti declari sentimentele pana nu esti sigura si de ale partenerului tau.

LEU

Starea ta de astazi depinde in totalitate de succesul pe care il vei avea sau nu la job. Indiferent care va fi rezultatul ultimelor tale proiecte, nu te lasa influentata de acestea, ci incearca sa te detasezi de ele si sa ai grija de relatia cu partenerul tau, care nu trece prin cea mai buna perioada.

FECIOARA

Treci prin tot felul de stari in decursul zilei, insa chiar si asa nu poti trata cu indiferenta anumite situatii neplacute de care te lovesti si pe care ar trebui totusi sa le ignori, in loc sa te lasi influentata de ele. Spre seara ai nevoie de relaxare, asa ca programezi o iesire cu prietenele tale cele mai bune.

BALANTA

Iti planifici toate activitatile de astazi de la locul de munca in asa fel incat sa-ti ramana timp si pentru tine si pentru propriile placeri nevinovate. Spre seara organizezi o iesire cu prietenii, de unde te vei intoarce acasa cu zambetul pe buze.

SCORPION

Este o zi care te va solicita din punct de vedere fizic, dar iti va pune la mare incercare si imaginatia si simtul estetic. In functie de cum vei face fata acestor situatii neprevazute va depinde inclusiv viitorul tau profesional.

SAGETATOR

Din cauza faptului ca unele lucruri nu ies intocmai asa cum le-ai planuit, tinzi sa dai vina pe cei care nu te-au sustinut in acest demers, in loc sa-ti asumi responsabilitatea pentru propriile fapte. Aceasta situatie neplacuta nu face decat sa instaleze tensiuni intre tine si cei apropiati.

CAPRICORN

Nu vrei sa ai de-a face cu probleme importante, astfel incat ai tendinta de a ocoli eventualele situatii care ti-ar solicita atentia si energia in exces. Superiorii tai se asteapta totusi la alta reactie din partea ta, astfel incat ai face bine sa nu-i dezamagesti.

VARSATOR

Ambitia, perseverenta si orientarea catre atingerea celor mai importante teluri iti coordoneaza cu succes activitatea de astazi, reusind sa duci la bun sfarsit toate planurile pe care le-ai inceput cu ceva timp in urma si carora nu le-ai acordat prea multa atentie in ultima vreme.

PESTI

Astazi te vei bucura de performante de tot felul fie ca este vorba de activitatea pe care o prestezi la locul de munca sau un proiect personal, de care te-ai atasat destul de mult. Dupa cateva zile in care nu ai fost neaparat in apele tale, astazi iti revii din punct de vedere emotional.

related posts

Modifică setările cookies