Horoscop zilnic 7 aprilie 2023. Scorpionii singuri încep o poveste de iubire, Gemenii află niște secrete privind viața intimă


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de vineri, 7 aprilie 2023. 
 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi, Venus, planeta iubirii, formează un aspect armonios cu Neptun din zodia Pești. Pentru că Venus este guvernatoarea casei relațiilor, s-ar putea să fii mai tandră, să-ți surprinzi partenerul cu un cadou. În planul financiar, ai intuiție într-o chestiune profesională, care-ți poate mări veniturile.

 

Taur

 

Venus, guvernatoarea ta, formează un aspect armonios cu Neptun din zodia Pești și-ți dedici timpul unor activități care-ți fac plăcere. Este o zi favorabilă să ieși cu prietenii sau la o plimbare. Pentru că ai farmec și putere de seducție, s-ar putea să  atragi  o persoană din grupul pe care-l frecventezi.

 

Gemeni

 

Venus, micul benefic, formează, astăzi, un aspect armonios cu Neptun din zodia Pești și s-ar putea să ai niște frământări, care-ți pot strica buna dispoziție. Pentru că Venus traversează casa introspecției și secretelor, dacă te înflăcărezi în privința unei povești de iubire, este posibil să realizezi că nu este ceea ce ți-ai imaginat la început.

 

Rac

 

Venus, micul benefic, îți tranzitează casa prietenilor și proiectelor și formează un aspect armonios cu Neptun din zodia Pești. Ai intuiție într-un proiect nou, îți faci planuri de vacanță și este posibil să găsești niște oferte bune. Dacă îți lărgești cercul de cunoștințe, este posibil să cunoști persoane noi care să-ți schimbe perspectiva asupra unor lucruri pe care nu le-ai luat în considerare.

 

Leu

 

Venus, micul benefic, în tranzit prin casa carierei, reputației, formează un aspect armonios cu Neptun din sectorul avantajelor financiare, a transformărilor profunde și intimității. Posibil să găsești o soluție sau să ai inspirație într-o chestiune profesională/financiară. De asemenea, în cuplu reaprinzi pasiunea și-ți impresionezi partenerul.

 

Fecioară

 

Venus, micul benefic, din sectorul călătoriilor și principiilor de viață, formează un aspect armonios cu Neptun din casa relațiilor și căsătoriei. Registrul astral te ajută să te reconectezi cu partenerul de cuplu, să aveți viziuni comune asupra unor planuri de viitor sau de concediu pentru vacanța de vară.

 

Balanță

 

Venus, guvernatoarea ta, formează un aspect armonios, de susținere, cu Neptun. Contextul astrologic aduce împăcări, armonie, romantism, emoție și inspirație în pregătirea unei surprize partenerului. În planul profesional, s-ar putea să afli de niște bonusuri sau prime, pe care le vei încasa înainte de Paști.

 

Scorpion

 

Venus, guvernatoarea casei relațiilor, formează astăzi un aspect de susținere cu Neptun, din casa iubirii și fericirii. Te poți considera norocoasa zodiacului, pentru că vei avea parte de o zi plină de romantism, tandrețe și sensibilitate altături de partener. Dacă ești singură, ai șansa să începi o nouă poveste de iubire.

 

Săgetător

 

Venus, micul benefic, în tranzit prin casa muncii și activităților gospodărești, formează un aspect de susținere cu Neptun din casa vieții de familie. Profită de contextul astral să rezolvi o serie de activități gospodărești, pentru că vei avea ajutorul și celorlalți membrii ai familiei. Pe seară, îți încarci bateriile petrecând timpul cu familia.

 

Capricorn

 

Venus, micul benefic, în tranzit prin casa iubirii, formează un aspect armonios cu Neptun din casa comunicării, gândirii, deplasărilor și interacționării cu ceilalți. Așadar, îți exprimi mai ușor sentimentele, faci declarații și-ți poți invita partenerului la o întâlnire romantică.

 

Vărsător

 

Astăzi, Venus, micul benefic, în tranzit prin casa familiei, formează un aspect de susținere cu Neptun, din casa banilor. Posibil să faci niște cheltuieli pentru casă, să cumperi cadouri, mai ales dacă găsești niște oferte bune.

 

Pești

 

Neptun, guvernatorul tău, în tranzit prin casa personalității, formează un aspect armonios cu Venus, micul benefic, din casa comunicării. Așadar, orice-ți propui astăzi, vei reuși să rezolvi sau să îi convingi pe ceilalți să ți se alăture într-un demers. Dacă ești singură, s-ar putea să ai niște dialoguri și să cucerești pe cineva prin sensibilitate.

 

related posts

Modifică setările cookies