Horoscop zilnic 7 iulie 2023. Balanțele vor rezolva chestiuni de ordin financiar, Racii vor întâlni o persoană care îi va impresiona


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de vineri, 7 iulie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Deși, astăzi, Luna îți traversează sectorul subconștientului și frământărilor interioare și ai o dispoziție mai mult spre meditație, aspectul armonios, care se formează între Mercur și Uranus, îți aduce inspirație și intuiție într-un context, care tine de familie, camin și relațiile cu ceilalți membri ai familiei.

 

Taur

 

Astăzi, se activează casa prietenilor și a planurilor de viitor, însă Luna formează un aspect strâns cu Saturn, planeta responsabilității, și s-ar putea, în prima fază, să întâmpini niște blocaje sau amânări. Vei realiza, până la finalul zilei, că întârzierile au fost de bun augur, pentru că lucrurile s-au așezat mai bine decât ai anticipat.

 

Gemeni

 

Conjuncția Lunii cu Saturn, care se formează, astăzi, în casa carierei și a relațiilor cu șefii, te poate ajuta să iei decizii importante în planul profesional, mai ales că intuiția este activată. Contextul astral este susținut și de aspectul armonios, care se formează între Mercur, guvernatorul tău, Uranus, planeta imprevizibilului.

 

Rac

 

Astăzi ești deschisă unor activități care îți pot îmbogăți orizontul cunoașterii. De asemenea, Luna, guvernatoarea ta, formează un aspect strâns cu Saturn, guvernatorul casei relațiilor. Este un moment bun pentru a face planuri împreună cu partenerul de cuplu. Dacă ești singură, cineva te poate impresiona prin felul cum gândește, dar și prin principiile/convingerile asemănătoare.

 

Leu

 

Posibil, astăzi, să-ți faci un bilanț al banilor pe care îi câștigi de la serviciu sau din alte activități extraprofesionale. De asemenea, ai de făcut niște plăți și de luat decizii financiare pe termen lung. Planul intimității este și el activat și s-ar putea să deschizi niște subiecte mai sensibile în planul relațional.

 

Fecioară

 

Astăzi, atenția ta va fi îndreptată mai mult către partener sau către parteneriatele profesionale. Conjuncția Lunii cu Saturn anunță decizii pe termen lung într-un parteneriat profesional. Și în sectorul relațiilor intime este un moment bun pentru a face planuri de viitor. La acest context astral contribuie și aspectul armonios dintre Mercur și Uranus, care aduce dialoguri constructive.

 

Balanță


Luna formează, astăzi, un aspect strâns cu Saturn, planeta responsabilităților. Dai dovadă de multă implicare în sarcinile de serviciu, dar și în activitățile gospodărești, de acasă. Este activat și sectorul financiar și aspectul armonios, care se formează între Mercur și Uranus, îți aduce intuiție în rezolvarea unor chestiuni de ordin financiar.

 

Scorpion

 

Luna traversează, astăzi, sectorul sentimental, al aventurilor romantice și distracției. Posibil să-i rezervi mai mult timp partenerului, să te implici într-o activitate creativă sau să-ți iei un liber și să mergi într-o drumeție.

 

Săgetător

 

Conjuncția Lunii cu Saturn, care se formează, astăzi, în casa vieții de familie, căminului și rădăcinilor, îți aduce responsabilități legate de familie, de administrarea unor chestiuni gospodărești. De asemenea, este posibil să ai nevoie de mai multă atenție din partea cuiva din familie, care-ți este apropiat, căruia îi împărtășești sentimentele și trăirile tale.

 

Capricorn

 

La serviciu se anunță o zi dinamică, cu multă inspirație și un randament intelectual ridicat. Conjuncția Lunii cu Saturn, din casa comunicării și gândirii, te ajută să-ți organizezi sarcinile și să îți urmezi obiectivele, astfel încât să fii mulțumită de rezultate.

 

Vărsător

 

Atenție la cum administrezi astăzi banii, pentru că este posibil să faci niște cheltuieli nechibzuite și în următoarea perioadă să fie nevoie să restrângi cheltuielile! De asemenea, pot să apară discuții legate de o reparație în casă, cheltuieli neprevăzute, care apar înainte de vacanță și-ți destabilizează bugetul.

 

Pești


Astăzi este posibil să simți presiune din partea șefilor sau în anumite situații care se întâmplă la locul de muncă. Și dacă te afli în vacanță, ai grijă cum interacționez cu ceilalți! Pe de altă parte, este o zi buna pentru a lua decizii în planul sentimental.

related posts

Modifică setările cookies