Horoscop zilnic 7 mai 2023. Racii au farmec, flirtează, cuceresc și se bucură din plin de viață, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de duminică, 7 mai 2023.
 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Venus, micul benefic, începe să traverseze de astăzi sectorul vieții de familie, căminului, relațiilor cu părinții și patrimoniului. Până pe 5 iunie, cât traversează zodia Rac, relația cu partenerul de cuplu se poate îmbunătăți și vei dori să petreci mai mult timp în compania acestuia și în intimitatea căminului. Dacă ești singură ai putea să-ți întâlnești perechea prin intermediul familiei.

 

Taur

 

Venus, guvernatoarea ta, începe să traverseze zodia Rac, respectiv sectorul comunicării, gândirii, informațiilor, învățării și deplasărilor. Micul benefic va opera în favoarea ta până pe 5 iunie în toate formele de comunicare și interacționare, în rezolvarea unor chestiuni birocratice, dar și-n relațiile cu rudele.

 

Gemeni

 

Venus, micul benefic, începe să traverseze de astăzi zodia Rac, respectiv sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi de la serviciu sau din alte activități extraprofesionale. Apar oportunități de suplimentare a veniturilor și până pe 5 iunie vei culege roadele unor demersuri financiare.

 

Rac

 

Venus, micul benefic, începe să traverseze de astăzi zodia Rac, respectiv casa personalității și până pe 5 iunie îți va aduce șanse și oportunități în toate demersurile tale: personale, relaționale sau profesionale. Ai farmec, flirtezi, cucerești și te bucuri din plin de viață.

 

Leu

 

Venus, planeta iubirii, începe să traverseze de astăzi zodia Rac, respectiv sectorul subconștientului, izolării, trecutului și frământărilor interioare. Pot să apară persoane din trecut, care să te răscolească din punct de vedere sentimental. Perioada este bună pentru reflecție și a face ordine în viață. Pe de altă parte, s-ar putea să fii tentată să începi o relație ascunsă.

 

Fecioară

 

Venus, planeta iubirii, începe să traverseze de astăzi zodia Rac, respectiv sectorul vieții sociale, prietenilor și planurilor de viitor. Până pe 5 iunie urmează o perioadă în care îți poți lărgi cercul de cunoștințe, să socializezi mai mult, să te revezi cu prieteni pe care nu i-ai mai văzut de mult. De asemenea, pot să apară și beneficii de pe urma unui proiect nou.

 

Balanță

 

Venus, guvernatoarea ta, începe să traverseze de astăzi zodia Rac, respectiv sectorul sectorul carierei, reputației profesionale și imaginii. Micul benefic va aduce șanse și oportunități în sfera profesională. Te remarci și reușești să obții ce ți-ai propus în carieră. De asemenea, ai susținere din partea șefilor sau din partea unor persoane cu putere de decizie. Din punct de vedere sentimental te simți atrasă de o persoană cu funcție sau te poți îndrăgosti într-o călătorie.

 

Scorpion

 

Venus, planeta iubirii, începe să traverseze de astăzi zodia Rac, respectiv sectorul credințelor, principiilor, călătoriilor și perfecționării profesionale/sistemului educațional. Micul benefic îți aduce rezultate bune la examene sau șanse în rezolvarea unor chestiuni birocratice. Dacă ești singură ai putea să-ți întâlnești jumătatea într-o călătorie. De asemenea, dacă faci parte dintr-un cuplu mai vechi ai putea avea experiențe, care să aducă un echilibru în relație, să te bucuri împreună cu partenerul de experiențe inedite.

 

Săgetător

 

Venus, planeta iubirii, începe să traverseze de astăzi zodia Rac, respectiv sectorul trasnformărilor profunde, intimității și avantajelor materiale, a banilor pe care îi deții la comun cu partenerul. Prin urmare, poți scăpa de datorii sau vei obține sume importante de bani. Viața intimă se îmbunătățește și dacă ești singură, ai impulsul să te aventurezi în relații secrete.

 

Capricorn

 

Venus, planeta iubirii, începe să traverseze de astăzi zodia Rac , respectiv sectorul relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale. Urmează o perioadă de armonie și de împăcări. De asemenea, dacă ești singură, ești deschisă unei relații. Din punct de vedere profesional urmează o perioadă în care se pot pune bazele unor noi asocieri.

 

Vărsător

 

Venus, planeta iubirii, începe să traverseze de astăzi zodia Rac, respectiv sectorul muncii, rutinei zilnice și sănătății. Urmează o perioadă în care ai oportunități în planul profesional, primești oferte noi sau să îți îndeplinești mai ușor sarcinile de serviciu. De asemenea, starea sănătății se îmbunătățește și recomandarea astrelor este să-ți schimbi regimul de viață.

 

Pești

 

Venus, planeta iubirii, începe să traverseze de astăzi zodia Rac, respectiv sectorul iubirii, aventurilor romantice, copiilor, creativității și valorificării unui talent. Urmează o perioadă în care îți rezervi mai mult timp persoanelor dragi, ești deschisă flirtului, cuceririlor, distracției. De asemenea, ai inspirație într-o activitate de creație.

 

related posts

Modifică setările cookies